:lepi:günayyydınnnnlarrrr
safak 4turkbayragi
yanımda olacağı gün şafağı 5 sositososito
:sm_cool::sm_cool:
:asigim::asigim:
canım çok duygulandım senin adınadirimcim şükürler olsun biz bitirdik çok şükür rabbime darısı sizin başınıza bugün doğan güneş
karmakarışık duygular içindeyim beni çok üzdü bu askerlik süresince hep psikolojise bağladım ama artık bitti allah hepimiz hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:
inşallah tatlım inşallah sende bi an önce kavuş askerine tatlım çoook mutlu ol a.s.
burda birimizin sevinci hepimizin sewinci çoookk teşekkür ederim hayatım :1hug:
:lepi:
günaydın canım
az kalmış opuyorumnanaktan
canım çok duygulandım senin adına
inşallah bizlerde görürüz bugünleri senağlama
inşallah bunlar son ayrılıklar olur hepimiz için
günaydın canım kaydirigubbakcemile5saolasın ablacım :1hug:
kesinlikleee birimizin sevincii hepimiziin sevinci!!!!:1hug:
a.s.a.s.
günaydın ablacıma.s.
canım bende hep diyorum kicanım ya dualarım sizinle inşallah hepimiz için son ayrılık olur
bende çok karışık duygular içindeyim dünden beri bi ağlıyorum bir gülüyorum
ne yaptığımı bende bilmiyorum yüce rabbim bi daha sewdiklerimizin yokluğunu yaşatmasın dilerim en uzun en zor ayrılığımız bu olsun :Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah daha fazla uzatmazlar artık yaya ben hem mutluyum hemde çok mutsuzum...
karışığım...
Bizim ki Askerliği gene uzattırmalarından korkuyorrr benide korkuttu saolsn...
Ya ben ne zaman bişey için heyecanlansam o oluyo ama heyecan yoksa olmuyo...
geçen hafta pazar gelceğine heyecanlanmıyordum vee gerçekten gelmedi gelemedi :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben
Ya şimdi... mafoldumbenmafoldumben
canım yok sanmıyorum ya 2. kez uzatmazlar bi kere uzattılar o üzdü ikinizide yeterince bir gün bile ne kadar önemli askerlikte sanmıyorum ben uzatacaklarını seninkini çok sevdiler galiba bırakmıyolar baksana canım üzülme içini ferah tut 4 gün kala yapmazlar o kadar insafsız deillerdir dimi üzme kendini a.s.
canım inşallah daha fazla uzatmazlar artık ya
ikinci defa birde
bukadar vizdansız olucaklarını sanmıyorum ben
bizde sevgimizin değerini anladıkaskerlik iki tarafına inanılmaz olgunlaştırıyor zor olduğu kadar faydalarıda var
ben sabretmeyi sewgime daha sıkı sarılmayı askerlikte öğrendim iyi günde kötü günde diyorlarya sevdiğinin sesiyle gülmeyi üzüntüsüsü sıkıntısıyla ağlamayı destek olmayı hepsini askerlikte öğrendim askere gitmeden önce ne kadar çocukça yaşıyormuşuz aşkımızı zor ama birbirinin değerini anlamak içinde çok önemli gerçekten sewmeyen bekleyemez canım sorma bende bu ara herşeye ağlıyorum bide aramız limoni şimdi gelince bakalım ne olacak belki ayrılacağız yinede sewgimden emeğimden beklemekten yana hiç bir pişmanlığım yok yine gitsin yine beklerim doğru diosun yaşamayan bilemiyor karışık zor ama özlem acıtmasa bide ...
inşallah canım inşallah uzamaz bu hafta gelir kaydirigubbakcemile5çoook tşk ediyorum ilgilenip yazdığınız için
amaaaa mafoldumben insafsız olmasalar son 3buçuk 3 haftada kesin 10 günü kararlaştırmazlar mafoldumbenmafoldumben
bilemiyorum yaa inş. uzatmazlar yinee :Saruboceq::Saruboceq:
bi kere kuzenimin erkek arkadaşınıyla konuşuyorduk çok iyi 10 gün ceza dedi normalde 25 le 3 ay arası alırdı dedi :1shok::1shok:
üstüne diğer akşam sevdiğimin böle demesi iyice içimi kararttı akannehir:bbo:
abiside bilet alıcak ama bir türlü ne zaman alcağını haber vermediii
bilet bulamıcaklar bu gidişlee benneyaptımkibenneyaptımki
Ama sanırım almışlar...
inş. bi mani çıkmazda kavuşuruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şafak 286-25=261 a.s.
Yarın yine aşkımın yanındayım, geçen hafta kalabalıkla bişi anlamadık valla, yine gidiyorum...
Hepinizi öpüyorum kızlar:asigim: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?