Sevdiğini özleyenler buyurun

ya 8:30 -9:30 da kocacımın içtiması var baktım buçuta aradı şaşırdım açar açmaz içtimadan mı kaçtın dedim hii ben unuttum kapatıyom dedi kapadı dua edinde bişi olmasın mafoldumben

ya 8:30 -9:30 da kocacımın içtiması var baktım buçuta aradı şaşırdım açar açmaz içtimadan mı kaçtın dedim hii ben unuttum kapatıyom dedi kapadı dua edinde bişi olmasın mafoldumben

canım benim 9 buçuğa kadar olduğundan bişey olmaz :1hug:
hemmm nasılsa askeriyede belli kaçmadığı

Gizemim tatlısım ne heyecanlısın dımııı .... oyy kıyamam yaa ne guzel heyecanlar bunlar yaa bızede nasıp olsun ınsallahh...

O zaman su ceza durumu kalktımı demek ben bakamıyorum pek kacırdım sanırım canım hanı bır uzama durumu vardı ya ne oldu o ?

Son düzenleme:
ya son cvabı yazarken aşkım aradı :) son anda yetiştim kimse fark etmeden sıraya girdim olmadığım belli olmadı dedi ya korktuğum şey dayak olayı çok var orda mafoldumben
çok şükür eşimde öle bişi olmadı ama diğerleri içinde üzüldüm yani dayk olmasın cezaya razıyım

evet evliyken zor hemde çok zor ama bu ara şafak sıkıştırıyo işte yani erken basladı sıkıştırmaya mafoldumben

ceza aldık hem 10 gün yattı diskoda hemde 10 gün uzattılar :sinifsinif:
evet çokama çok heyecanlıyım şaka gibi geliyorr gerçekten geldiğine görmeden inanamıcam sanırım :kedi:

eşin için sevindim canım

Gizooooooooooşşşşşşşşşakannehir

kız kurstan çıktım geldim PC ile boks yaptım ama yakalayamadım Gizoşumuuuuu:gitme:

kuzum benim haydi Allah başka ayrılık vermesin balıma...opuyorumnanaktan

Seni çok seviyorum kuzucum!
:1hug:

ohooo ben de herkes burdadır diye geldim ama kimse yokmuş :umursamaz:
randevuyla bile buluşamadık :sinifsinif:

Ben geldim Gizoşa yetişemedim ama biliyrum o uyudu şimdi çok güzel rüyalar görüyo opuyorumnanaktan
dün kutlamıştık zaten :lepi:

nasılsınız bayanlar zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…