patişşş hayır olsun canım.. merak ettim bak şimdi rüyanı...
hayırlara vesile olsun innnşallah
heh soyleyeyım sımdı anlatayım canım gunduzdeyım sımdı :CüvCüv:
böle ucu sahıle cıkan bır yolda yuruyordum yanımda sevgılım vardı benım de boyum ona denk olmus topuklu gıymısım sanırım neredeyse denk gıbıydı sonra sag kolumu attım böle omzuna sevgılımın o da böle bakıp gülümsüyodu mutlu mutlu
sonra sarıldım ööle yolda yuruyoduk yol da böle park alanı gıbı bı yer park hani ucu denıze cıkar ya öle bı yer cimler fln var
yuruduk yuruduk resım ceken kızlar var etrafta resım cekınıyolar
:enbuyukkk:
(bu konuda breakforlove arkadasımızın resım cekmesınden etkılenmıs olabılırım)
kızlar resım cekıyo ama bızı degıl, sonra bırı kosturuyo bakın bu 3 tane bılet gıbı sey cekın bırını dıyo ay hayır dıyoruz solda bı böle bos bı ınşaa var yapılmamıs 4 duvar böle tepesı kapalı kulube gıbı oraya gırıp öpüşmeye baslıyoruz kaydirigubbakcemile3 tam öpişçekken kız gelıo benım resmımı gosterıo kahverengı saclıyım böle zayıfım da super
cıkmısım bıde yenı bı resım bellı yuzumden fln
yaa dıyorum ben böle resım cekılmedım kı hem super cıkmıs bu ne derken resım silinio
ee dıyorum kızın yuzu kayboldu,
evet dıyo o kız resımını cekmedım kı bu photoshoptu zaten
cekelım bak böleguzel cıkıyo parayla tabı dıyo
aayy tamam cekılın basımızdan dıyorum ıkı dakka surda sevgılımleyım dıyorum bakıyorum onlar kulubeden cıkmıyor bız cıkıyoruz
zaten kolum coıcugun omznda tutup cekıp cıkarıyorum kulubeden yuruyoruz
bıtıyoır
yani altı ustu cocugu bı sevıcem yok karısan eden oluyo wala kaydirigubbakcemile2
ama guzel sardım ooh hihoyyyt
hehe takık takık
kız yanlıs ölcüyomuşun hesaplıyormuşun galba ya
1-2 gun farklı felan 7 ay mı oldu dıyon genel olarak tabı öledır yaw
benımkıne mesela mmm 4 ,5 ay var mesela altta öle yazıyo hıc saymadım ama 139 dıyo mannak nılay öledır..
nilaycıım Allah yardım etsin daha yolun çok başındasın hayatı kendine zindan etme:teselli:
bu günler geçicekk bak benim 7ay olucak yakında
dün aramamıştı...aklım ondaydı...annesiyle oturuyoruz annesinin tlfnu çaldı...ALLAHım ne olur o olsun dedim...o çıktı....
konuştuk...sesi biraz kötüydü grip gibiydi....eğitimde bağırırken kısıldı dedi...hasta değildir inşallah..iysin dimi dedim...ben iyiyim ama seni çok özledim dedim...tlfnu kapatınca ağladım...
ALLAHım nasıl bitcek bu....................
hayırlara vesile innnşallah..
bacım nedir bu kızlardan çektiğimiz yaa!!
rüyada bile rahat yok yaww töbe töbeee..
ne geliyonuz siz patiş sevdiceeni öpcek Şenizdoya doya..kaydirigubbakcemile3
http://www.canliklip.com/klip-seyret-6874-nilufer-orer-mevsim-bahar.html
(( senağlama kızlar nilüfer örerinnn klibi iştee
mevsi bahar klibi bu, sevgilisyle mutluluar faln :çok üzgünüm: ay ben yıne aglamaya basladım yaa
patişşşşşşşşş bak nilüfer örerrin bu şarkısı daha güzelkaydirigubbakcemile3
teskere alsan yine bana kalsan şımarıkkaydirigubbakcemile2
adam olup gelsen yine ben sarsan şımarıkŞeniz
elele versek dünyamıza girsekkaydirigubbakcemile
ooooooooooooooooooo ooooooooooooooooo şımarıkhihoyyyt
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
dün aramamıştı...aklım ondaydı...annesiyle oturuyoruz annesinin tlfnu çaldı...ALLAHım ne olur o olsun dedim...o çıktı....
konuştuk...sesi biraz kötüydü grip gibiydi....eğitimde bağırırken kısıldı dedi...hasta değildir inşallah..iysin dimi dedim...ben iyiyim ama seni çok özledim dedim...tlfnu kapatınca ağladım...
ALLAHım nasıl bitcek bu....................
bizimkiler aynı gün gitmemş zate gün farklı var da takmış bana bu kıs hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?