Sevdiğini özleyenler buyurun

benimde şafak 138
şaka maka askerim gideli 20 gün olmuş yaaaa zaman bazen zorda olsa geçiyo be kızlarr

tatlım şafaklarımız aynı:jeyyar:

ahh canım ahh geçer mi dersin ben çok özledim.. böyle deyince de uzun dönm bekleyen arkadşlara haksızlık ediyormuş gibi hissediyorum:çok üzgünüm: kısa ya da uzun, ayrılığın her türlüsü çokkk zor.senağlama
Allah başka ayrılık vermesin hiçbirimize..

iyi geceler kızlar
aşkımı en son pzrtesi görücem ve gidicek çok özlücem yinee

ii geceler canımmm ya hep görüşeceğiniz günlerde gelecek inşallahhhhhhhhh
bende 5 eylülü iple çekiyorum aşkımın yemin töreni var ailesi yanına gidiyo evci çıkıcak msnde onu görücemm yaa

iyi geceler kızlar
aşkımı en son pzrtesi görücem ve gidicek çok özlücem yinee

iyi geceler canım..
çok zor olmalı ama mutlu ol canım benim.. çünkü görüşebildiniz.. zaten az bi zamanı var sanırım?? bizim şafaklara yakındı galiba?
tamamen döndüğü günü de göreceksin inşallah! sakın üzülme, üzülmemeye çalış.:teselli:

ii geceler canımmm ya hep görüşeceğiniz günlerde gelecek inşallahhhhhhhhh
bende 5 eylülü iple çekiyorum aşkımın yemin töreni var ailesi yanına gidiyo evci çıkıcak msnde onu görücemm yaa

sen gidecek misin canım? ben gitmek istiyorum ama annmler izin vermiyo tek başıma gitmeme. :çok üzgünüm:senağlama
evden mi kaçsam ne??-tatlicadiarzu-

salı günü 150 dicemm
az kaldı tabi yaa 10 ayını bitirdikk kaldı 5 ay

evet canım ama ona sarılamıcamki öpüp koklayamıcam ya sadece yüzünü görcemm

daha sonrasındada 2 haftada bir çarşıya çıkıcakk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ne güzel işte ben warya 10 şubat-19 ağustos (usta birliği) arası aşkımı cam.dan bile görmedimmmmm:1no2:

ne güzel işte ben warya 10 şubat-19 ağustos (usta birliği) arası aşkımı cam.dan bile görmedimmmmm:1no2:

off canım ya baya göremişsin ya
ama mesela benim abimde asker her hafta çarşıya çıkıyo msn açıyo ya ama aşkım her hafta çıkamıcak izinde kullanmıcak ocak 17ye kadar göremicem onuu

mirumocummmm ayy yaa görünce dahamı kötü olcam acaba ya azıcık alışmaya başlamıştım yokluğuna bide karşımda olcak bende öperim herhalde monitörü:sm_cool:

ayy kuzum kıyamam ben sanasenağlama hiç mi görmedin yabenneyaptımki resminimide görmedinbenneyaptımki (sanki resimler işe yarıyor ya tam tersi daha çok üzülüyor insan onlara baktıkça:çok üzgünüm:) inşllh en kısa zamanda kavuşursn aşkına cnım:Saruboceq:

tabii sizleride unutmadım kızlar sizlerde kavuşursunz inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…