off canım ya baya göremişsin ya
ama mesela benim abimde asker her hafta çarşıya çıkıyo msn açıyo ya ama aşkım her hafta çıkamıcak izinde kullanmıcak ocak 17ye kadar göremicem onuu
mirumocummmm ayy yaa görünce dahamı kötü olcam acaba ya azıcık alışmaya başlamıştım yokluğuna bide karşımda olcak bende öperim herhalde monitörü:sm_cool:
ayy kuzum kıyamam ben sanasenağlama hiç mi görmedin yabenneyaptımki resminimide görmedinbenneyaptımki (sanki resimler işe yarıyor ya tam tersi daha çok üzülüyor insan onlara baktıkça:çok üzgünüm:) inşllh en kısa zamanda kavuşursn aşkına cnım:Saruboceq:
tabii sizleride unutmadım kızlar sizlerde kavuşursunz inşallaha.s.
ama mesela benim abimde asker her hafta çarşıya çıkıyo msn açıyo ya ama aşkım her hafta çıkamıcak izinde kullanmıcak ocak 17ye kadar göremicem onuu
mirumocummmm ayy yaa görünce dahamı kötü olcam acaba ya azıcık alışmaya başlamıştım yokluğuna bide karşımda olcak bende öperim herhalde monitörü:sm_cool:
mannak maşallh allah mutlulugunu bozmasn şekerimhihoyyyt artııkk gerekirse monitörü öpersin canmşakkıdı belki bende yarın aşkımı msn dn görürüm :roflol: ben pc ye tecavüz edicem :roflol::roflol:
resim yolladıı ama ben yüzünü bile unutuyodum az kalsın yaa
diyodum içimden yaa ahreketleri nasıldı
nasıl yapardı ederdii
6 ay 10 gün çok uzun zaman yaa
olabilir canım.. görceksin ve netten çıktığında tekrar bi ayrılık yaşamak gibi bir şey olur diye düşünüyorum. offf offf
ben o yüzden izin kullanmasını da istemedim, kullanmayacak da.
cnm benim çok haklısın ama bak çogu bitmiş işte... İzne gelemiyormu..senağlama dün benimkide dedi yüzünü unutuyor gibi oldm diyor.. biz küstük ya gitmedn herif resmimi bile almamış yanına:1no2:
Bence hiçbirşeyini unutmadn sen.. Hani unutmaktan onu görememkten korkuyorsn ya cnm korkuların üzerine geliyor.. Oyy kuzum benim üzülme:teselli:
ahh kızlar ahh neler yaşadık varya o 10 aydaa
10 yıl gibiydi ama geride kaldıı
şimdi son virajımızıda alıyoruz ve allahın izniyle bitiricezz
canım bende hiç istemiyorum izin kullanmasını ya bi an önce bitsin gelsin yaa
evet canım yaa.. acısıyla tatlısıyla 10 ay... dile kolay! helal olsun başka ne denir ki!!!
mükafatımı laayım gelincede başka bişey istemem
canım o benim çok seviyorummm:asigim:
Allah bozmasın canım..
valla herşeyi hakediyor aşkınız.. sabır, emek, sevda... herşey mevcut bu aşkta!
neyse ben yatıyorum canlarım, sizden ayrılmak zor ama.. öptümmmm
oyy cnm bnmm yaa
aynen bende öyle kıskanıyorumm herkezden herşeyden
mesela bu akşam kavga ettik ark.larının yanına gitmesini istemiyorm kıskanıyorum
aslında çocuk 6 aydır 4 duvar arasında bırak gezsin eğelnsin ama kıskanıyorm napayımm
kızlarr bende çok kıskanırım aşkımı ya hep benimle olsun istiyorum ama aslında yanlış yapıozz yaa
sonuçta onlarında ailelerine ve arkadaşlarına ihtiyaçları varr ama bı kıskançlık paylaşamamak apayrı bişey ya insanın elinde dğil ya
neyse kızlar ben çıkıomm hepinize ii gecelerrr inşallah askerlerimizi görürüz rüyamızdaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?