Sevdiğini özleyenler buyurun

gizemmmm naber dadlım çok sevindim kavuştunuz sonunda ...nasıl gidio meleimm yaa anlatsana azzşafak374turkbayragi

sağol gizoşummmm
gelecem yakın zamanda
bu arada benim şafağım 16:)

oleyyyyyyyyyyy :sm_cool:
çok sevindim ablacımmmmmmmm:1hug::1hug::1hug:Şeniz

gizemmmm naber dadlım çok sevindim kavuştunuz sonunda ...nasıl gidio meleimm yaa anlatsana azzşafak374turkbayragi

iyiyim cnm benm tek sorun okula gidicem hazırlanıyorum çıkıcam birazdan
hayat güzel yanlız askerlik psikolojisini derin yaşıyoruz
her ne kadar yok adanada yaptı gelince öle askerlik psikolojisi sorunu olmaz diyorlardı amaaaaa var işte hemde bayaa
Bir tek buna sıkkın canım
ama yinede çoooooooook şükür süper gidiyorturkbayragiturkbayragi
aynı şehirde nefes almak :asigim: çok güzel :asigim:
bu arada senin profile bi ara yazmıştım nerelerdesin falandiye merak ediyordum seni
şafakta baya azalmış maşallah

çıkmak zorundayım öpüyorum hepinizii
kendinize dikkat edinnn :1hug::1hug:
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

bu gün belkim okulçıkışıma gelebilir :1rolleyes:

tabii tüsümm onaaa gece eailesiyle gezdi en son 9 buçukta yazdı bi daaa yazmadı halada uyuyordur :dilcikar:

bu gün belkim okulçıkışıma gelebilir :1rolleyes:

tabii tüsümm onaaa gece eailesiyle gezdi en son 9 buçukta yazdı bi daaa yazmadı halada uyuyordur :dilcikar:

ayy bebeğim benim sağol canım benim...bu azalmış halimi ayrıca çocuk geldi hmen küsme bak ne kada güzel kavuştunuz...geçti gittii...o günler ya ben....ya bizz heee....hadi sana ii dersler meleim...gel konuşuruz...ben de bloğumla ilgilniyorum arada sırada giriorum ama daha sık gelirim artık...:enbuyukkk:

mrb kızlar bir arkadasımız bişey sormuş kız arkadasının sevgili madem mühendisiymiş ve kızda 2 yıllık mezunmuş valla ailesinin yaptıgı çok ayıp ki madem ailesi böyle tepki vericek erkekbunu bilmeliki erkek bunu nasıl söylemiş kıza hayret verici bişey ben erkek olsam söyleyemezdim sevıyorsam ona hissettirmeden kabul ettirmye çalışırdım sonuçta annesi evlenmicek onun la tövbe yaaa kara cehiller bunlar işte..

:1hug:gel tabi

sönmez abla
kapsam dışımı olmuş kızlar :gitme:

evet çok üzüldümmmmmmmmmm
noldu yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben kaçıyoruml
yarına ingilizce ve dil anlatım sınavıı varrrrrrrrakannehirakannehirakannehir
çok severim sözeli sormayın akannehirakannehirakannehir
mat sınavı bi gelsede kendime gelsemm yaaaazemuszemus

yorgn aşkına kızgın dilcikar:) ben gidiyorum hepinizi öpüyorummmm

bilmiyorz kii
selam bu aradakaydirigubbakcemile5

alla alla işlemedi de derste ne yaptı ki?

bizim 3 hafta kaybımız oldu başka hoca gldi vs..
bu hocada derste bizimkilerin yaptıklarıa sürekli konuşuyo kitaptan değerlendirmeliri yaptırdıı okuttu sadece 1. üniteyi yaptık bu kdr sorumluyuz..
sınavda erkenden gldi okullarda geç açıldı

kompozisyon sorar belki gizem
sen de döktürürsün zaten
ben de yazılı yaptım bugün
bakalım kaç alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…