evet yaa diğer topikte böleydi bi zamanlar bağlanıp kalmıştım ama eski tadı kalmadı şimdi gamzenin yerine listeleri falan üstlendim ama listelerde olmasa tdı yok topiğin,listelerimide alıp burayamı taşınsam naapsam...:roflol:
gizoo neden nefret ediiin kına gecesinden
şu kuzeninin kınasından sonra mı oldu bu nefretlik
tatlım adım ümmühan istanbulunda maltepesindeyim...:smiley-cool:
canlarımsınız yaaa :1hug: Şeniz
canım benim yaaa :1hug:
64 te çok değil
onca çift haneden sonra hele..yerimseniben
evet canım yaa ben o çift hanelerde boğulucam sanıyordum :1ninca:
nisan bi yere gidecekti önceki sayfalarda yazıyordu abla unuttum şimdi
arora barışmadı diye biliyorumkafamçokkarıştı
şeker sende takıl bize:lepi:
biz hep böyleyik
Mrs.Sönmez ayşe ve müridleri :roflol:
kız delü kendi kına gecen geldimi de konuşuyon -tatlicadiarzu-
başkasında bende ağlama da
kendiminkinde salya sümük olacağıma eminim
aşkım diyorki sen düğünden sonra ben gelmiyorum,
annemin yanına gitcem dersen hiç şaşmam:roflol:
evet yaa diğer topikte böleydi bi zamanlar bağlanıp kalmıştım ama eski tadı kalmadı şimdi gamzenin yerine listeleri falan üstlendim ama listelerde olmasa tdı yok topiğin,listelerimide alıp burayamı taşınsam naapsam...:roflol:
ümmühancım yakınız baya şuan sengözlerimebaksanab
sendemi anadolu yakasındasın
ay herkes karşıda bee
ümmühancım yakınız baya şuan sengözlerimebaksanab
sendemi anadolu yakasındasın
ay herkes karşıda bee
iveet cnm anadolu yakasındaım
sate normalende bu tarafta oturuyorum ama semti farklı
biz hep böyleyik
bizde bi zamanlar gamze ve mürdleriydik ama dağaldık gitti valla burdayım artık öteki tarafı bırakamam listeler misteler hep bende artık ama çoğu vaktimi burda geçiririm artık.... ama siz gidince bi daha gelmezseniz bozuşuruz heeÇok üzgünüm çoook
ikinci kat boş kuzum :roflol:evet yaa diğer topikte böleydi bi zamanlar bağlanıp kalmıştım ama eski tadı kalmadı şimdi gamzenin yerine listeleri falan üstlendim ama listelerde olmasa tdı yok topiğin,listelerimide alıp burayamı taşınsam naapsam...:roflol:
:kedi: akannehir :1ninca:
biz hep böyleyik
bizde bi zamanlar gamze ve mürdleriydik ama dağaldık gitti valla burdayım artık öteki tarafı bırakamam listeler misteler hep bende artık ama çoğu vaktimi burda geçiririm artık.... ama siz gidince bi daha gelmezseniz bozuşuruz heeÇok üzgünüm çoook
canım şafaklarını bitirmiş kişilerde geliyor buraya biz birbirimize bağlıyız şafak bitti hadi güle güle değillmaz:
tabi hayatlarımıza göre iştir okuldur vs etmenler yüzünden her an burda olamıyoruz yazın olduğumuz gibi...
bak bende bitirdim ama burdayım gitmeye hiç niyetim yok
birbirimizi zor günlerimizi anlıdığımız için birbirimize desteğiz hepte böyle olucaz ...:1hug:
YANLIŞ MIYIM????
canım şafaklarını bitirmiş kişilerde geliyor buraya biz birbirimize bağlıyız şafak bitti hadi güle güle değillmaz:
tabi hayatlarımıza göre iştir okuldur vs etmenler yüzünden her an burda olamıyoruz yazın olduğumuz gibi...
birbirimizi zor günlerimizi anlıdığımız için birbirimize desteğiz hepte böyle olucaz ...:1hug:
YANLIŞ MIYIM????
ikinci kat boş kuzum :roflol:
yerim nan seni
ayy kızlar muhabbet çok çok çok güzel ama çıkmam lazım benim peder kızıyo bundan sonra burdayım inşallah kafam dağaldı ne güzel yaa eski günlerdeki gibi askerlerimiz gelincede başka bi topikdemi buluşsak naapsak yaa, neyse kaçem ben hepinize ii geler kendinize ii bakın öptüm kocaman kocaman...opuyorumnanaktan
ayy kızlar muhabbet çok çok çok güzel ama çıkmam lazım benim peder kızıyo bundan sonra burdayım inşallah kafam dağaldı ne güzel yaa eski günlerdeki gibi askerlerimiz gelincede başka bi topikdemi buluşsak naapsak yaa, neyse kaçem ben hepinize ii geler kendinize ii bakın öptüm kocaman kocaman...opuyorumnanaktan
HAYIRRR :lepi:
bende anadolu yaksındayım canım sen avrupadamısın yoksa yaa,bu arada AYŞE ABLA davet nasıl gönderiliyo ben hiç göndermedim valla bilmiom yaa...:kedi:
YANLIŞ MIYIM????
Bağımlılık yapıyor çıtır abluşun kurduğu topük delikafaduldenaynen kuzum
bizde teskere alanlar gitmiyorki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?