Olmaz tbkide cnm bi evde kawga warsa bu herkezi etkiler özelliklede sen dha yeni gelinsin herşeyi üzerine alınırsın biz neleri düşünüp rahat edemezsin derken bunlar çıktı sen hiiç rahat edemezsin hele şu ruh halindeki gbi melek gbi olmaya dewm edersn bunlarıda yaşamak zorunda kalırsn.
Babasının yaptıkları yanlış annesinin yaptığı ondanda yanlş.
3 yanlış 1 doğruyu götürr hbrn olsun arada sen kaynama yeawrmm
napim canım bana karışmak yada bunlardan sebep uzak durmak yakışmaz kavga ediyolar sabah babasına bakıyo bu babası ne bakıyosun lan dio atışıyolar kalkıyo tokat atıyo çocuğa yok yere çocuk günlerdir eve gitmedi eltimden duydum gece 3 e kadar sokakta tek başına oturmuş evdekiler uyuyunca gitmiş sessizce yatmış zoruma gidiyo bunlar çok canım o bunları bildiğimi bilmio ama ben bildiğim halde aman aşkım bişi deme aşkım haklısın aşkım ama o senin baban aşkım yapma aşkım etme aşkım öle yapıyorum aksini yapamam ama eltim öle deil herşeyi sölüyo kocasına valla kocasınıda arkasına almış oooh valla.ama ben onun yaptığı gibi yapamam yapmamda ne olursa olsun anne baba oğul arasına girmem böel onları kötüleyipte sonra git o senin annen baban demekte olmaz bak mesela annesinin bana dediği o lafı sercan bilmiyo ve zorda kalmadıkçada sölemicem ben çok kırıldım hatta oturdum ağladım onun üstüne o aradı güldüm oynadı na bişi belli etmedim halbuki yapabilirdim yapsan bana zararı deil yararı olurdu o zatek kızıyo annesinini bana iş yaptırmasına bunu duysa hepte kızardı böle olsun istemedim seviyorum kaynanamoda kayınpederimide ama bi evde oturamam uzaktan bu olaylardan bu kadar etkilenirken içine girdiğinde nolu bilmem sonunçya ocam oolayın sinirinide benim üstümden atıcak biliyoorum huyunu biliyorum hem o hem dierleri kaldıramam ama ne yazııki sercana bunları böle anlatamamda...mafoldumben