sarissammmmmŞeniz
mehser canımŞeniz
eneee extirim naber yıvrım ne zıman geliyor sevdalın ? :1hug:
canımm hoş geldin.
trakya yı gördükçe akılma hep sen geliyorsun nisanım:)
extereme hoş geldin canım:)
heoşgeldin yawrum nabersin konuşamadık görüşemedikŞeniz
ben geldiiim boshayallersmile
atamadım vellasırnaşık şey oh Allah bozmasın canım iyi yapıyosun dinlenolumunekankayizsmile hehehe çalışın bakalım zavallı eşin diğer alışverişte iki posta çalışıcak sana:roflol: kuzum ya sen ne almak istiyodun bakamlülülülülülükaydirigubbakcemile3 peri çok komiksin yaa
atamadın havayı :roflol:
evet canım tatil
sıcak sıcak evimde oturuyorum
bugün alışverişe çıktık biraz
bi baktımm aa bana hiçbir şey almamışız :umursamaz:
hep eşime çalışmışız bugün
unuttum kuzucum ya zaten Allah bilir ne kadar alakasız 3 kelime tutmuştum aklımda:roflol:
unuttum gitti ya açıktan gidiyorum ya bebeğim onun sınavı ama bırakıcam yanimirmirmirmir
ben meslek tutana kadar yaşım geçicek bari kursa gidiyim hoş gidiyorum ama spa kursuna makyözlük kursu na gidicem önce spa demiştim ya bide İŞkura kuzum:roflol:
destan adar kursa gidicem:roflol:
April sen nasılsın canım benim...olumunekankayizsmile
soğuk kış günlerinde...
iyi diyeyim iyi olayım canım...özlemek dışında hastayım sadece senağlama
ŞAFAK: 31 çok şükür atarsada 30 opuyorumnanaktan
Sen nasılsın iyisin inşallah...
unuttum kuzucum ya zaten Allah bilir ne kadar alakasız 3 kelime tutmuştum aklımda:roflol:
unuttum gitti ya açıktan gidiyorum ya bebeğim onun sınavı ama bırakıcam yanimirmirmirmir
ben meslek tutana kadar yaşım geçicek bari kursa gidiyim hoş gidiyorum ama spa kursuna makyözlük kursu na gidicem önce spa demiştim ya bide İŞkura kuzum:roflol:
destan adar kursa gidicem:roflol:
atamadım vellasırnaşık şey oh Allah bozmasın canım iyi yapıyosun dinlenolumunekankayizsmile hehehe çalışın bakalım zavallı eşin diğer alışverişte iki posta çalışıcak sana:roflol: kuzum ya sen ne almak istiyodun bakamlülülülülülü
canımm hoş geldin.
trakya yı gördükçe akılma hep sen geliyorsun nisanım:)
hb canlarıım beniim Şeniz
valla hafta içi birgün gelcem diyor sölemiyo sürpriz yapçakmış
halbuki ben saçlarımı felan yapçamm bayanssulusmile
atamadım vellasırnaşık şey oh Allah bozmasın canım iyi yapıyosun dinlenolumunekankayizsmile hehehe çalışın bakalım zavallı eşin diğer alışverişte iki posta çalışıcak sana:roflol: kuzum ya sen ne almak istiyodun bakamlülülülülülü
kuzum konuşamadık:ecrin_bebek: özle beni:roflol:
hoşbulduk yafrruuu senden nbr ben eiim çok şükür
he yaa heç konuşamadık olumunekankayizsmile
bencede çıkar:roflol: bugün kendine çalıştığına pişman olucak:roflol:bence de acısı fena çıkar bunun :roflol:
bir liste yapayım:)
Ayy sorma bitanem yaa,
Sevdalım bugün çarşıya çıktı, totosu donmuş, aman kayıp düşmedi Allahtan...kaydirigubbakcemile3
Ayyy ne güzelll, sen tedbiri elden bırakma kız, yap saçını otur . zemuszemus bayanssulusmile
Yetmez uleeeeyyyyyyynnnnnnn :roflol:
Akıl küpü küp kafa olucam ben!:sm_cool:
İyiyim bitanem nolsun heyecanlanıp oturuyorum heheboshayallersmile
bugün şarap yok şişenin dibini gördüm dün, kahve içiyorum, saçıma başıma maske filan yaptım kokoşluk yapıyorum kendimce işte.:kedi:
Sen napıyosun canım?
geçmiş olsun canım
az kalmış yaa, ne güzel bitiriyorsun sen de kaydirigubbakcemile2
ben de iyiyim canım çok şükür...
yemek kursuna giden biri vardı
o da mı sendin niso :hulya:
kaydirigubbakcemile3 kız yemek kursu nasıldı anlatsanabilmiyorumkismileYetmez uleeeeyyyyyyynnnnnnn :roflol:
Akıl küpü küp kafa olucam ben!:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?