Sevdiğini özleyenler buyurun

herhall yarın ben öle oluruum uyuyamam yarın geceee
oofff çooook öslediim beaaaaaaa :asigim:

ekistiremim konversimmm, Allah bi daha da ayırmasın tatlımmm,hep mutlu olasın inşallah kocacıınla canım benimmmopuyorumnanaktan:Saruboceq:

ekistiremim konversimmm, Allah bi daha da ayırmasın tatlımmm,hep mutlu olasın inşallah kocacıınla canım benimmmopuyorumnanaktan:Saruboceq:

saaoll canım beniim amiiinn :Saruboceq:
Rabbim hiç kimseyi ayrımasın sevdiğinden
inşallah sizinde bu son ayrılınız olur canıımm benm :Saruboceq:

saaoll canım beniim amiiinn :Saruboceq:
Rabbim hiç kimseyi ayrımasın sevdiğinden
inşallah sizinde bu son ayrılınız olur canıımm benm :Saruboceq:

Amin fıstıkım inşallah bu son ayrılığımız olsun evet:Saruboceq:
şafak 182

haftosonu nisoşumuzun nişanıyla _ConversE_ kavuşuyo yaa aklı beş karış bitanesi dostumolumunekankayizsmile
anam doğru yaaa ben günleri bile şaşırdım harbiden 5 değil 10 karış havada he:ecrin_bebek:

400ten inivermiş bile vee kışada girdik hadi hayırlısıyla inş bitirivercen :1hug:
hee velle indim 400 den hayırlısıylaama ben 455 ten sayıyorum 460 sa die heveslenemiyorum olsun 397 olduk şuan itibariyleboshayallersmile mehtabımı yazmıyorum azcık kaldı azcıkk

beeen geldüüümm
hoşgeldin teskere güzeliiopuyorumnanaktan ne edionnnn yawruzzaklinialirimsmile
Canlarımmmmmm bitanelerimmmmmmm
Heyecan dorukta kuzular,
dualarınız için sonsuz minnettarım!
Allah hiçbirimizi sevdiğimizden ayrı düşürmesin, huzurumuz bozulmasın canparelerim!

aminn amin:Saruboceq::Saruboceq:
kızz heyecanını sevsinler herşey süper olucak süper
yarın büyük günde senin nişan ayrın mı anam sevdiğin nişan günümü gelio ben orda falso verdim sanırım-tatlicadiarzu-delikafadulden

ya kızlar bu arada sevdiğimiii aşırı ötesi özledim:gitme:
geldiğinde kimse görmesin tek ben göreyim istiyorum öyle çok özledim ki ya:asigim:

Kızlar şimdi kaçıyorum hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum, iyi geceler! alkisalkisalkis

Kızlar benim durumum sizinkinden daha farklı ben sözlenmeden önce asker yolu bekledim,şimdi de nişanlıyım ve nişanlım Kuzey Irak ta yine bekliyorum Onu çok özlüyorum 4 ayın sonunda geldi ama 10 gün kalıp gitti şimdi mayısı bekliyorum gelecek kısmetse evlenicez yazın çok zor ama hayat şartları benim için gittiği için bende sabırla bekliyorum...

Uykumun gelmesini bekliyorum yavrılarım, erken yatınca hiç uyuyamıyorum :))

:):)

herhall yarın ben öle oluruum uyuyamam yarın geceee
oofff çooook öslediim beaaaaaaa :asigim:

:):)

mehtap için çoook sevindimmmmmmmm :teytey::teytey:

Kızlar şimdi kaçıyorum hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum, iyi geceler! alkisalkisalkis

tatlııı rüyalar
yarınn tüm kalbimlee seninleyimmm olumunekankayizsmile
inş herşey mükemmel geçicek
herşeyi anlatcan uyumadan gel yarın a aklinialirimsmile

sağol gizommmm:icecream: kızz şimdiden kıskanmaya başladım:a015:

ESRAR cım tatlım eminim çok zordur canım ama bak evlenicekmişsiniz sıkma canını olumlu tarafından bak evlenincede mi gidicek böyle mesleği ne?

superisi sağol canım benim bakalım haber bekliyorum rabbim hayırlısı versin inşallah...

April canım olayı kaçırdım galiba ben yaa bir kavuşma olayı mı gerçekleşti???

superisi sağol canım benim bakalım haber bekliyorum rabbim hayırlısı versin inşallah...

April canım olayı kaçırdım galiba ben yaa bir kavuşma olayı mı gerçekleşti???

tatlım inşallah hayırlısı olsun ben nisom adına cevap veriyim evet canım öyle oldu nişanı var arkadaşımızın:lepi:hemde sevdiğini görücek Allah'ın izniyleboshayallersmile
seninde az kaldı heeedelikafadulden
askerin nerdeydi:uhm:

sağol canım benim aminn...
ayy çok sevindim darısı başıma artık inşallah opuyorumnanaktan
çok şükür 25 gün kaldı ...
İzmir selçukta 25 gün sonra benim yanımda aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…