Sevdiğini özleyenler buyurun

ewet tatlım unıversıte okurken acmıs babası avıze ısını okulu bıtırdı hala devam edıyor kendı ısı dıyee..memleket ıstanbul canım walla nasıl gece gece canım ıstedı bılemezsın gece ruyamda gorursem hıc sasmammm kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canımmmm

Ben de kaçarım kızlar...a.s.

Ablacım gözlerinden öperim...opuyorumnanaktan

xzgi'cim artık sen de topiğimizin müdavimi olursun değil mi ?:1hug:
Bak şafağın hızlı atmasını garanti ederiz...kaydirigubbakcemile5

ıyi geceler canlarım!
mirmirmirmir

tabikide cok memnun oldum tanıstıgımızaa opuyorumnanaktan oglenlerı cok gıremesemde gecelerı yazarım sizee iyi geceler olumunekankayizsmile

slm arkadaşlar...bende canımı çok özledim 85 gül oldu bugün onu görmeyeli 71 e düştük çok şükür.eşini askere gönderipte 5 ay hiç görmeyecek olan var mı?: :yoksa ben ilkmiyim ::umursamaz:

ayşecan nasıl
superisi ne durumda
tanrıçayıda özledim

ayşem benimm çok özledim ben seni yaa
çok da merak ettim
hep bakıyorum bugün de mi yok diye
nihayet geldin a.s.

gizom kaçıncı ayrılık kaçıncı bekleyiş
artık psikiyatrik yardım almayı düşünüyorum
beni kesin götüremeyeceği bir yer olduğuna kanaat ettik
2 ,5 yıl daha

canım benim kıyamam ben sana
birlikte olup da aralarında büyük mesafeler olan o kadar çok çift var ki balım
sizin kalpleriniz bir en azından
en önemlisi bu
beraber sayarız yine günleri

canlarımmm ben yatammmm
yaş 31:)
artık buralardayım sık sık görüşürüz
öpüyorum kosssskocaman

göndermeyiz zaten artık :hulya:

günaydın kuzularrrr
bu nasıl bir aş ağrısıdır anlamıyorummm[/QUOTE

geçmiş olsun canım
sen git bi doktora psikolojik olabilir

slm arkadaşlar...bende canımı çok özledim 85 gül oldu bugün onu görmeyeli 71 e düştük çok şükür.eşini askere gönderipte 5 ay hiç görmeyecek olan var mı?: :yoksa ben ilkmiyim ::umursamaz:

bizimde safak 71 neden goremedın o kadar uzun sure canım ben bıle nısanlı halımle yemın torenınde 3 gun kaldım haftasonları gıdıyorum,siz ewlısınız bıde evcı ıznı cıkartıp kalabılırsınızz canımm

ben ağzımı açmayım bare senden beter durumdayım kuzum:hulya:

tunaydınn guzel hanımlarrr bugun keyfım hıc yok dun gece hıc uyuyamadım agrıdan nedense bugun cok agrım var nısanlım carsı ıznınde bgn smdı baktım facebooktan duvarıma bısıler yazmıs sızınlede paylasıyım cok mutlu oldumm
Şu günlerde en iyi anladığım sey su ki sen olduğun için hayat var,yaşamak var..sen varsan benim bi anlamım var..öylesine özledim ki seni..öylesine seviyorum ki..
anladım ki zaman sen olduğun için geçiyormuş..sensiz zaman kavramının kayboldğunu gördüm..kaybolduğumu gördüm..nefes almanın bile bi anlamı olmadığını gördüm.....
ezgim en çok seni sonsuz bi sevgiyle sevdiğimi gördüm..güzel bebeğim herşeyim seninle tanışmak hayatımın en doğru kararıymış onu gördüm..birini gerçekten özlemek ne demkmiş onu gördüm..sabret bebeğim,herşeyim..Allah`tan başka kimsenin seni benden ayıramicagı gunler yakında sabret..sen sabret ki ben dayanabiliyim sensizliğe..bu dünyada beni seni özleminden baska hiç bişe yoramaz..hiçbişe sen yanımdaysan kötü olamaz..yeterki sen iyi ol mutlu ol ve hep benim ol..ömrümü,geleceğimi,aldığım nefesi önüne se...rdim..sensin benm için yaşamak..sensin herşeyi bi gülüşüyle güzelleştiren..sensin canıma can katan..
Tanrının bana verdiği en büyük nimet gözlerine defalarca bakabilmek..
seni canımdan,herşeyden çok seviyorum..herşey SENSıN...

ayşecanım bende migren var
o tuttu dünden beri
bigün çakıcam kafayı duvara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…