Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy ablacım ALLAH ım güzel rabbim biran önce kavuştursun inşallah...

tunaydın kızlarr cok morelsızım bugun ya agrılarım uyutmadı benı hıc bugun hele sol dizimde tutmamaya basladı tek basıma ayaga kalkamadım hersey ust uste gelıyor.herseyden oncesı saglık ozlemden bıle once gelıyor

zübeydemmm hafta sonları web cam dan görüşebiliyomusunuz

görüşmezmiyiz...şmdi mesela nette o da kameralarımız açık aşık aşık bakıoruz birbirmizeee:asigim: bide gecen hafta izin kullanamadı..

hafta sonu kameradan görmek bile ne kadar büyük bişeymiş onu anladık...

çok kötüyüm abla ben bu aralar...çok agresfim aşırı derece de ama çok kavga ediyorum onunla allahıma şükürler olsun ki o çok anlayışlı o böyle olgun olmasa kesin çok büyük yara alırdık...

göremediğimiz için ikimizde katlanamıyoruz dayanamıyoruz
...

geçmiş olsun canım
hayırdır inşallah ne oldu ki bacağına

kesinlikleeee....sağlığına çok dikkat et...geçmiş olsun....

mutsuz olduğun içinde vücudun salmıştır kendini...hastalıklar baş gösterdi tabii:1hug:

tünaydın kuzummm
geçmiş olsun çiçeiğmmm

kesinlikleeee....sağlığına çok dikkat et...geçmiş olsun....

mutsuz olduğun içinde vücudun salmıştır kendini...hastalıklar baş gösterdi tabii:1hug:

tesekkur ederım bıtanem walla olabılır butun hastalıklarım bır bır cıktı ama dızımın yırtılması bırazcıkta sanssızlık herhalde bılmıyorum kı geldım mı gelıyor hersey smdıde 20 lık dıs cıkartıyorum bekledı bekledı bu zamanı buldu :sinifsinif:

ayyy sormaa yaaa benim süt dişlerim duruyodu hala düşmemiştii...artık çok ağrı yapıo onlar düşünce diş yapılcak çok üzülüyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…