hakkariden mi bu foto ayşem
hayır kuzum gitmedn önceki hafta bursadan
Allah sahibine bağışlasın eniştemizi
ayy ablacım ALLAH ım güzel rabbim biran önce kavuştursun inşallah...
zübeydemmm hafta sonları web cam dan görüşebiliyomusunuz
tunaydın kızlarr cok morelsızım bugun ya agrılarım uyutmadı benı hıc bugun hele sol dizimde tutmamaya basladı tek basıma ayaga kalkamadım hersey ust uste gelıyor.herseyden oncesı saglık ozlemden bıle once gelıyor
:gitme: kız mahvettin beni
neyseki gelecekmiş
işte buna içilir :içelim:
tunaydın kızlarr cok morelsızım bugun ya agrılarım uyutmadı benı hıc bugun hele sol dizimde tutmamaya basladı tek basıma ayaga kalkamadım hersey ust uste gelıyor.herseyden oncesı saglık ozlemden bıle once gelıyor
kesinlikleeee....sağlığına çok dikkat et...geçmiş olsun....
mutsuz olduğun içinde vücudun salmıştır kendini...hastalıklar baş gösterdi tabii:1hug:
tünaydın kuzummm
geçmiş olsun çiçeiğmmm
balım senı burda gormek neden bılmıyorum ama bana mutluluk verıyorr opuyorumnanaktan
tesekkur ederım bıtanem walla olabılır butun hastalıklarım bır bır cıktı ama dızımın yırtılması bırazcıkta sanssızlık herhalde bılmıyorum kı geldım mı gelıyor hersey smdıde 20 lık dıs cıkartıyorum bekledı bekledı bu zamanı buldu :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?