Sevdiğini özleyenler buyurun

Birtanem benim kıyamam sana...
ıyi düşünmüşsün balım, güzelce uyu bak,
Yarın badem gözlünün sesiyle havalara uçacaksın eminim...
Asla kötü düşünme, olmayacak çünkü...
Seni çok seviyorum abluşum...

canım ayşem .
lütfen yapma kendine bunu.
bak bir şey olmayacak. badem gözlün ,sağsalim gelecek. üzme kendini tatlım.
güvenli demiş zaten. bak yarın boşuna harap ettim kendimi diyeceksin.

ayşe ablacım...
kıyamdım ben sana hiçç...
ne olur merakta bırakma..
kötü düşünme olumlu düşün negatfliği uzaklaştr çekme kendine...
herşey düzelicek...
o gelicek
kavuşcaksınız...

şimdi gördüm bitanem yazdıgını, üzülme bitanem kendini sakın hırpalama,hersey cok guzel olacak hemde cok cok guzel olacak

ya bi kaç msj geriye gittim ve mustafa eniştenin hakkaride olduğunu okudum!!nie gitti ne kadar kalıcak noluyo hiç bişey bilmiyorum!!zaten msjını okuyunca hemen topiğe geldim ve acayip canım sıkıldı!!
canını sıkma ayşem nolur ya...allahın izniyle yarın arar seni bak,nolur bu kadar bırakma kendini

ayşeciğim merak ediyorum seni, uğramamışsın
ne durumdasın, daha iyi misin bilemiyorum ama hep dua ediyorum
inşallah senin için sabah çabuk olur ve bir an önce duyarsın badem gözlünün sesini

Ayşe ablam, seni çok seviyorum...:1hug:
Dualarım sizinle ve badem enişteyle...

Bu gece hemen geçecek, zaman su gibi akacak...

canımm ayşe hatunm ya biz hep yanındayız sakın üzülme badem gözlün sağ salim arıycak seni iyi olduğunu söyleyecek
sende burda bize en mutlu halde yazıcaksın bizi habersiz bırakma elimizden bileyde gelmiyo :gitme:

canlarım merak etmeniz beni öyle mutlu ettiki
sizlerşn beni bu kadar umursaması inanın paha biçilmez
şuan ağlamam kesildi mal gibiyim
arkadaşım yanımda
badem gözlüm mesaj attı 20 dk önce ''askm iyiym senisvyrm'' diye
sabah olsun bir an önce
hepinizi çok ama çok seviyorum

iyi ol nolurr arkadaşımmm..
Allah yardım etsin sana ve eşine inşallahhh:Saruboceq:

canımsınız canımmmm
inanın yanımda hissettim sizi
can'sınız siz can

ohhhhhhhhhhhhhhakannehirşükürler olsun:Saruboceq:
varya nasıl mutlu oldum anlatamam..gözün aydın bitanemŞeniz

bence ben onunla gitmeliyim
onun yanına gitmeliyim

ayşe bak,erkekler üzerlerine aldıkları sorumlulukları sonuna kadar yerine getirmelidir ve getirir diye bi düşünce var ya genel olarak,erkekler bunu yapmak zorunda olduklarını hissederek yaşarlar,mecbur hissederler yani kendilerini..
o ,bu ne der,evime karıma nasıl bakarım,adam bu kadar uğraştı ama bıraktı ve geri döndü derler gibi düşünceler yüzünden,mecburiyet bilirler durumlarını..

ama sen,sen arkadaşım,'gel vazgeç,hayat devam eder gene de biliosun,hallederiz,başka yaşam kurarız kendimize,dayanamıyorum bu şekilde senden uzakta yaşamaya,endişe içinde yaşamaya.. dersen eğer......
hani destek olursan ona,bırakıp gelmesine yani.. belki de tümm ihtiyacı olanı vermiş olabilirsin ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…