Sevdiğini özleyenler buyurun

aman tatlım ya cok kötuymus durumuuz, bır de normalde askerler o 2-3 dakkada bıle böle sesını ıyı vermeye caabalar demek onu yapamıyor cunku hepsınınz durmu pıskolojısı ıcler aıcısımıs orada cok calısıyolar dıye yapamıyolar emırlere de dayanamıyolar zorlanıyor larmıs ancak senınkısı dısa bıraz fazla vurmustur, manısa bıze co k yakın keske ızmırde otursaydın canım her gun gıderdın 1 saat cunku yol burdan

olsun hcsıkma canını daha da buyuyup adam olup gelıcek sevdıgın cnm :Saruboceq:

ay ben geldım bu arada,

benımkının yemın törenı bugundu
sımdı otel odasında aılesıyle cerez yıyordur

kızlar bu arada sayacımdaki resım nasıl olmusss
kız sarı ve kısa saclııı cucuk kumrall bakın aynı bızzz hehe kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
ŞUANDA ASKERDE EN SON MAYISTA GÖRDÜM KIRŞEHİRDE OKUYORUM ANKARADA OTURUYORUM ONUN İÇİN OKULUMU EKİP KIRŞEHİRLERDEN GELDİM DAĞITIMA GELMİŞTİ Bİ HAFTADA NE KDR HASREET GİDERİLEBİLİRKİ :çok üzgünüm: EN SON GÜN AŞTİYE GİDİP YOLLADIM ONU :a015:AMA O GÜN O OTOBÜSE BİNDİRİRKEN DURDU ZAMAN ONDAN BERİ HİÇ GEÇMİYO DELİ GİBİ ÖZLÜYORUM GEL ARTIK DİNDİR GÖZYAŞLARIMI SEVDİĞİMM OLMUYO SENSİZ TADI YOK BURALARIN..BURALAR SENİNLE DAHA GÜZEL senağlama HERŞEYİN SENİ BEKLİYO SENİ ÖZLÜYO ÇIK GEL ÇIK GEL :çok üzgünüm: ŞAFAK:KARANLIKKK(259) senağlama senağlama senağlama

Askerliği nerede yapıyor canım sevdiğin? aglama ama ya böle
evet uzun bir süreymiş ama bak tüm kızlar bekleşiyoruz olucak okdr :1hug:

izmirin güzel kızıııı patişşş naber??

İyiyim diyeli mirumommm cnmmm skldııı
tum gun uyudum oglen 2 den aksam 9 a kdrr uyudummm, kaydirigubbakcemile
ne yapayım haliyle sıkkınım azcıkkk, böle olunca yemeklerı de gece yıyorum kılo da yapıyorrr ,, işsizim sevgılım uzakta belırsız ohoo ne dıyım hihoyyyt

sen nasılsınnnnnnnn Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

evet cnm bnm nişanlım hayatı boyunca kimseden emir almamış
hayatı boyunca hic bi konuda zorluk çekmemiş zorluk nedir bilmemis bi insan
oyüzdende bu kdr kötü gecio suan askerligi senağlama
özellikle sabahlari cok kotu oluoo öglenleri biraz daha iyi :Saruboceq:
şu yemin töreni bi olsa 20 gün var :çok üzgünüm:
hep dua ediorumm allah hepimizin sevidigine sabır versin hepsini korusun :Saruboceq:

haa senınkı uzun donem mı ? 20 gun varsa
benımkının yemın torenı oldu bıttı hayırlısıyla ya zaman hızlı gecıyormus aslında -tatlicadiarzu- hehe saka tabı de ,
dert sıkıntı cekmemıs bırıyse daha zor
hazır ezıkse zaten alıskın oluyor kaydirigubbakcemile3
benımkıne de kötu davranınca yüzü bükülüyor böyle benneyaptımki

kiloyu boşver canım yaa.. takma kafana verilir.. inşallah sevdiğin de sana bi cevap verecek bak gör sen.. güzel olacak her şey. yani o sevdiğin mailini okuduktan sonra aramazsa, sana ulaşmazsa akılsız derim ona.. ama tatlım ya stresten oldu bak bunların hepsi bence, yakın bi zamanda düzelcek aranız inşallah, öyle hissettim.
ne mezunusun canım? izmirde iş bulmak biraz daha basit aslında küçük şehirlere göre. ne tür iş aradığına bağlı gerçi. aslında şu reprasantlık işini düşünseydin birazcık..arkadaşım represant ve çok memnun. bekarlar için süper bi meslek diyor. araba,laptop veriyorlar.
ben de iyi saylırım işte.. yuvarlanıp gidioss

evet cnm uzun dönem
zaman bi şekilde geciyo tabi bizim icin biz burda aynı yerdeyiz
onlar bambaşka bi dünyada
onlar herşeye özlem duyuyordur eminim şuan biz sadece onlara senağlama
bütün gün egtim bütün gün sürünmekle gün bitermi be şeker
seninki nerde yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…