kıss masallah bi ordasın bi burda:roflol:
burda kimse selam almıyo galibaa
bengeldim canımmm hadi konuşak:
bilmioyorum kizlar ya gecicek mi bu günler kendini biraz daha iyi hissedebilcekmi
askerlik yaptigi yerin egtimi flnda cok agır sanırım ondanda bu kadar kotu geciriyo
alışamıyo bende alışamıyoruummm senağlama
onu kötü görünce sesi öyle gelince ben de başlıyorum aglamaya ztn 2 3 dakka konuşuyoruz oda aglamakla geciyoo senağlama
az önce yine aradi sesi biraz daaha iyi geliyodu yarım saat mola vermişler
bide hep evlilerin eşleri geliyolarmiş ziyaretci parkına cıkıyolarmışş onlarıda görünce daha cok üzülüyoo bitanem benneyaptımki
ŞUANDA ASKERDE EN SON MAYISTA GÖRDÜM KIRŞEHİRDE OKUYORUM ANKARADA OTURUYORUM ONUN İÇİN OKULUMU EKİP KIRŞEHİRLERDEN GELDİM DAĞITIMA GELMİŞTİ Bİ HAFTADA NE KDR HASREET GİDERİLEBİLİRKİ :çok üzgünüm: EN SON GÜN AŞTİYE GİDİP YOLLADIM ONU :a015:AMA O GÜN O OTOBÜSE BİNDİRİRKEN DURDU ZAMAN ONDAN BERİ HİÇ GEÇMİYO DELİ GİBİ ÖZLÜYORUM GEL ARTIK DİNDİR GÖZYAŞLARIMI SEVDİĞİMM OLMUYO SENSİZ TADI YOK BURALARIN..BURALAR SENİNLE DAHA GÜZEL senağlama HERŞEYİN SENİ BEKLİYO SENİ ÖZLÜYO ÇIK GEL ÇIK GEL :çok üzgünüm: ŞAFAK:KARANLIKKK(259) senağlama senağlama senağlama
Benide alirmisiniz aranizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende 11aydir cezaevinde olan eşimi çok özledim
izmirin güzel kızıııı patişşş naber??
aman tatlım ya cok kötuymus durumuuz, bır de normalde askerler o 2-3 dakkada bıle böle sesını ıyı vermeye caabalar demek onu yapamıyor cunku hepsınınz durmu pıskolojısı ıcler aıcısımıs orada cok calısıyolar dıye yapamıyolar emırlere de dayanamıyolar zorlanıyor larmıs ancak senınkısı dısa bıraz fazla vurmustur, manısa bıze co k yakın keske ızmırde otursaydın canım her gun gıderdın 1 saat cunku yol burdan
olsun hcsıkma canını daha da buyuyup adam olup gelıcek sevdıgın cnm :Saruboceq:
evet cnm bnm nişanlım hayatı boyunca kimseden emir almamış
hayatı boyunca hic bi konuda zorluk çekmemiş zorluk nedir bilmemis bi insan
oyüzdende bu kdr kötü gecio suan askerligi senağlama
özellikle sabahlari cok kotu oluoo öglenleri biraz daha iyi :Saruboceq:
şu yemin töreni bi olsa 20 gün var :çok üzgünüm:
hep dua ediorumm allah hepimizin sevidigine sabır versin hepsini korusun :Saruboceq:
İyiyim diyeli mirumommm cnmmm skldııı
tum gun uyudum oglen 2 den aksam 9 a kdrr uyudummm, kaydirigubbakcemile
ne yapayım haliyle sıkkınım azcıkkk, böle olunca yemeklerı de gece yıyorum kılo da yapıyorrr ,, işsizim sevgılım uzakta belırsız ohoo ne dıyım hihoyyyt
sen nasılsınnnnnnnn Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
haa senınkı uzun donem mı ? 20 gun varsa
benımkının yemın torenı oldu bıttı hayırlısıyla ya zaman hızlı gecıyormus aslında -tatlicadiarzu- hehe saka tabı de ,
dert sıkıntı cekmemıs bırıyse daha zor
hazır ezıkse zaten alıskın oluyor kaydirigubbakcemile3
benımkıne de kötu davranınca yüzü bükülüyor böyle benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?