Sevdiğini özleyenler buyurun

çok zor canım gerçekten de orası.. o disiplin,ortam,insanlar.. Allah yardımcıları olsun. duaların kabul olsun canım inşallah.. sen moral vereceksin sevdiğine tatlım.. ağlıyorum demişsin, kendini tutacaksın.. ben parmaklarımı ısıyordum ilk günlerde, ona moral vereyim,ağlamayım diye.telfnu kapattıktan sonra ağlıyordum..
Allah sabırlar versin canım, inşallah bu günlerde geçecek

aayy eft cnm ızmır de de ıs var da eften puften hep emek işi isteyen işçilik ısteyen ısler cok calıstırıp burnundan getırıp öle paranı verıolar ya ondan secıcı oluyorum,
ama tabı moraller de dıp yapıyor hele kı sevgılı den de uzakken ıyıce bır moralsız olabılıyorum. ısalah olucak onlar da

o maılı gorunce arıycak ben de öle umudedıyorum,
hatta maılı okumasa ona cevap vermese bıle laf olsun dıye bıle arar bana kalırsa henuz degıl tabı ama daha Çok üzgünüm çoook az sabırr

oda dogruuu onların bırr yıgın özlemı var bız tek onları özluyoruzz tum gun, onlar hem bıyıgın seye ıhtıyac duyuyoar normal kot spor ayakkabı gıyıp dolasmaya gezmeye cıcege bocege hasret bıde aılesıne bıze,
bız sadce onlara hasrtetızz ondan ıyıce yogunlasıp kafa kırabılıyoruzz
tumm gün sürüüyorlar nereye kdrr işte geccek ılla kı,
bnmkı karsstaa kısın buzz gıbı oluyor hani kyak pıstı falan warmıs bırde Çok üzgünüm çoook
yani okdr sogukk yer, yakında sogumaya baslarr... bakalım sımdı haftasonu dısarda aılesıyle

amin cnm amin allah onlarında bizlerinde yardımcısı olsun

onun sesini öyle duyunca dayanamıyorumki başlıyorum ağlamaya

morelde vermeye çalışıyorum ama elimde degil iste

kiyamam sanada yaa nekdr zor günler gecirdin kimbilir şuann seni cok iyi anlayabiliorumm
insan yaşamadan anlamıyormuş senağlama

yavyum ama aglama ne yaparsan yap o kdr aglama öle karsısında ztn 3 dk konusuyorsunuz bak telde böle haha hıhı super bura oooh cok eglenıom beklıom senı de , kı moral bulsun yani senın ıcın bunu yapıom şunu yapıyom beklıom gel hadı sende fln de ne dıcen aglamakla olur mu öle adamı aglatıon tel basında yapma gunah ona da sana da kaydirigubbakcemile2

evet canım gün geçtikçe biraz daha alışyorsun.. ilk günler çok zor oluyor ama..alışıyorsun. Allah sabrını da veriyor galiba.. öyle böyle geçiyor günler, burdaki kızlar hepimiz destek oluyoruz birbirimize.. iyiki varsınız yaa..

senağlamasenağlamasenağlama

gecicek insallah hepimiz sevdiklerimize kavuşucaz cnm bnm

kars bilirim cok soguk olur ooff offf Çok üzgünüm çoook

bak ne güzel en azindan ailesiyle cıkar birazcık kafası dagılırr :Saruboceq:

evet cnm haklısın

evet gercekten iyiki varsınız

kader arkadası olduk... yaşamayan bu kdr yogun anlamıyooo

yatıyım bende yarın iş var

hepinizee iyi gecelerr kizlar

cnm nabiyim yaa bana bugun dediki

ya beni burdan gelip tımaraneden alıcaksınız ya da morktan dedi

ben bu lafı duyunca nasıl aglamıyımmmm nasılll senağlamasenağlamasenağlama

hı hı kafası dagılır cuma cumartesı pazar,
pazar günü kendıne bıle gelebılır

teskere alsan yıne bana kalsan sımarık
adam olup gelsen yıne benı sarsan sımarık

kaydirigubbakcemile2

ısalah kavuscas tez zamanndaaa :1hug:

cnm nabiyim yaa bana bugun dediki

ya beni burdan gelip tımaraneden alıcaksınız ya da morktan dedi

ben bu lafı duyunca nasıl aglamıyımmmm nasılll senağlamasenağlamasenağlama

tamam doğrudur

gecen ay ben de hem ayrılmıstım hem bı ıste calısıyodum

sevgılımı ozluyodum askere gıdıcek dıye

kendımı arabanın onune atasım geldı tum gunlerce
nası oldurcegımı sasırdım

yok ama gecıyo bak onun da geccek sen destek ol dua da et ınanıyosan

gecer, ıyı geceler sekercım

inşallah tatlim inşllahh :1hug:

hosgeldınn kızz hatunnn nabıonn bakalımmm

iyi walla nolsun....sen nasılsın var mı bi haber gitmiş mi seninkiler aramadımı patişim?gıısıımm benim herif aradı biliyon mu?walla aşkım benim ya hasta ama belli etmemeye çalışıyo gıyamam ben ona gııısss.dayanamıyom gali yaw.:a015:

iyi geceler kızlar bende geldim..Yarın aşkımn yemin töreni var..Şükür ustalıga geçiyor ve bugün safak 130 oldugamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…