evet cnm bnm nişanlım hayatı boyunca kimseden emir almamış
hayatı boyunca hic bi konuda zorluk çekmemiş zorluk nedir bilmemis bi insan
oyüzdende bu kdr kötü gecio suan askerligi senağlama
özellikle sabahlari cok kotu oluoo öglenleri biraz daha iyi :Saruboceq:
şu yemin töreni bi olsa 20 gün var :çok üzgünüm:
hep dua ediorumm allah hepimizin sevidigine sabır versin hepsini korusun :Saruboceq:
kiloyu boşver canım yaa.. takma kafana verilir.. inşallah sevdiğin de sana bi cevap verecek bak gör sen.. güzel olacak her şey. yani o sevdiğin mailini okuduktan sonra aramazsa, sana ulaşmazsa akılsız derim ona.. ama tatlım ya stresten oldu bak bunların hepsi bence, yakın bi zamanda düzelcek aranız inşallah, öyle hissettim.
ne mezunusun canım? izmirde iş bulmak biraz daha basit aslında küçük şehirlere göre. ne tür iş aradığına bağlı gerçi. aslında şu reprasantlık işini düşünseydin birazcık..arkadaşım represant ve çok memnun. bekarlar için süper bi meslek diyor. araba,laptop veriyorlar.
ben de iyi saylırım işte.. yuvarlanıp gidioss
evet cnm uzun dönem
zaman bi şekilde geciyo tabi bizim icin biz burda aynı yerdeyiz
onlar bambaşka bi dünyada
onlar herşeye özlem duyuyordur eminim şuan biz sadece onlara senağlama
bütün gün egtim bütün gün sürünmekle gün bitermi be şeker
seninki nerde yapıyordu
çok zor canım gerçekten de orası.. o disiplin,ortam,insanlar.. Allah yardımcıları olsun. duaların kabul olsun canım inşallah.. sen moral vereceksin sevdiğine tatlım.. ağlıyorum demişsin, kendini tutacaksın.. ben parmaklarımı ısıyordum ilk günlerde, ona moral vereyim,ağlamayım diye.telfnu kapattıktan sonra ağlıyordum..
Allah sabırlar versin canım, inşallah bu günlerde geçecek
amin cnm amin allah onlarında bizlerinde yardımcısı olsun
onun sesini öyle duyunca dayanamıyorumki başlıyorum ağlamaya
morelde vermeye çalışıyorum ama elimde degil iste
kiyamam sanada yaa nekdr zor günler gecirdin kimbilir şuann seni cok iyi anlayabiliorumm
insan yaşamadan anlamıyormuş senağlama
inşallah canım inşallah arayacak.. herşey güzel olacak!!
ben yatıyorum iyi gecelr canım
amin cnm amin allah onlarında bizlerinde yardımcısı olsun
onun sesini öyle duyunca dayanamıyorumki başlıyorum ağlamaya
morelde vermeye çalışıyorum ama elimde degil iste
kiyamam sanada yaa nekdr zor günler gecirdin kimbilir şuann seni cok iyi anlayabiliorumm
insan yaşamadan anlamıyormuş senağlama
oda dogruuu onların bırr yıgın özlemı var bız tek onları özluyoruzz tum gun, onlar hem bıyıgın seye ıhtıyac duyuyoar normal kot spor ayakkabı gıyıp dolasmaya gezmeye cıcege bocege hasret bıde aılesıne bıze,
bız sadce onlara hasrtetızz ondan ıyıce yogunlasıp kafa kırabılıyoruzz
tumm gün sürüüyorlar nereye kdrr işte geccek ılla kı,
bnmkı karsstaa kısın buzz gıbı oluyor hani kyak pıstı falan warmıs bırde Çok üzgünüm çoook
yani okdr sogukk yer, yakında sogumaya baslarr... bakalım sımdı haftasonu dısarda aılesıyle
evet canım gün geçtikçe biraz daha alışyorsun.. ilk günler çok zor oluyor ama..alışıyorsun. Allah sabrını da veriyor galiba.. öyle böyle geçiyor günler, burdaki kızlar hepimiz destek oluyoruz birbirimize.. iyiki varsınız yaa..
yavyum ama aglama ne yaparsan yap o kdr aglama öle karsısında ztn 3 dk konusuyorsunuz bak telde böle haha hıhı super bura oooh cok eglenıom beklıom senı de , kı moral bulsun yani senın ıcın bunu yapıom şunu yapıyom beklıom gel hadı sende fln de ne dıcen aglamakla olur mu öle adamı aglatıon tel basında yapma gunah ona da sana da kaydirigubbakcemile2
senağlamasenağlamasenağlama
gecicek insallah hepimiz sevdiklerimize kavuşucaz cnm bnm
kars bilirim cok soguk olur ooff offf Çok üzgünüm çoook
bak ne güzel en azindan ailesiyle cıkar birazcık kafası dagılırr :Saruboceq:
cnm nabiyim yaa bana bugun dediki
ya beni burdan gelip tımaraneden alıcaksınız ya da morktan dedi
ben bu lafı duyunca nasıl aglamıyımmmm nasılll senağlamasenağlamasenağlama
hı hı kafası dagılır cuma cumartesı pazar,
pazar günü kendıne bıle gelebılır
teskere alsan yıne bana kalsan sımarık
adam olup gelsen yıne benı sarsan sımarık
kaydirigubbakcemile2
ısalah kavuscas tez zamanndaaa :1hug:
hosgeldınn kızz hatunnn nabıonn bakalımmm
iyi geceler kızlar bende geldim..Yarın aşkımn yemin töreni var..Şükür ustalıga geçiyor ve bugün safak 130 oldugamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?