Sevdiğini özleyenler buyurun

anaam hasta mı oldu yaa
yok aramadılar bugun toren vardı aldılar heralde yemek memek heralde öle tahmın edıyom
uyyolardır sımdı yarın dıger gun de bırlıkteler tatıldeler yaneee, kıskanmıyor degılımmm

iyi geceler kızlar bende geldim..Yarın aşkımn yemin töreni var..Şükür ustalıga geçiyor ve bugün safak 130 oldugamyoncuiremsu

cıgdem senınkı nası bı safak böle kısa donem ve toren bugun muydu
neden farklı bızımkıler? 135 safakım bnm sositososito

hoşgeldin güzelim bizimki 19eylülde senin az kalmış benim şafak450 allah kavuştursun gülüm eee gitcen mi ?

hoşbulduk bitanem.. Gidemecim maalsef ama bu ay aşkımla görüşüceğiz inşallah ya ben gidicm ya da o gelicem hayırlısıyla inşllah.. inşllah en kısa zamanda senda kavuşursun kocişineyerimseniben hanii şöyle derler ya gözünü açıp kapayıncaya dek geçip gitsin bu zor günler inşallahh:Saruboceq:

cıgdem senınkı nası bı safak böle kısa donem ve toren bugun muydu
neden farklı bızımkıler? 135 safakım bnm sositososito

canım bilemiyorum kisositososito benim ki 12 agstosta teslim oldu.. EEE 155 günden 25 düşüyorm bu saat itibariyle 25 olduşakkıdı 130 kalıyor:lepi: cnm kısa dönem 155 gün deilmi hem:uhm: 5 eylülde yani bugün yani yarın sabah:roflol: yemin töreni var benimkinin.. seninki ne zaman teslim oldu

hımm haklısın ya bugun perşembe daha
ben cuma sandım bugunu
tarıh de 5 eylul
bugun bızım 4. ay dönmumuz olcakt dewam etseydı, kutluyoduk da bu gunlerı..
yarın demek evet uyancak daha cocuk toren ozaman
ama safak 135bgu şu an 134 kaldı hattta bana kalırsa
17ocakta kısmetse gelıcekler cunku

canım ya ben forumu şu sıralar çok takip edemiyorm aramadı mı hala seni cnm yani bir gelişme felan yokmu cnmcım..
ben yanlışmı hesaplamşm ya 7 ocakta geliyorlar diye hesaplamştm ben:çok üzgünüm:

patiş ne bileyim ya sanki ateşim var gibi ben üzülünce ateşim çıkar.ne bileyim tatlım zor geliyor hala alışamadım ya.sağol çiğdemcim amin hepimizi inş gülüm napıyon sen nasılsın çiğdem?

cıgdem cıdem dıyıp durma ızmırde cıgdem bı cekırdek cesıdı cnm cekıo ewde de yok ztn özluom yaa uuff daha torene gıtmemıs ben perşembeyı cuma sandım mirmirmirmir

canım ya ben forumu şu sıralar çok takip edemiyorm aramadı mı hala seni cnm yani bir gelişme felan yokmu cnmcım..
ben yanlışmı hesaplamşm ya 7 ocakta geliyorlar diye hesaplamştm ben:çok üzgünüm:

eft cnm 17 ocak gelcek 20sı gıbı burda olur ona gore saydım takvımden tek tek.. böle cıktı.. kaydirigubbakcemile skldm yaa

bnm de uzulunce atesım cıkıo halsızlesıom
sıdıde cıkı atesım bnm de yüzüm de böle bak
wala.. napsakk kı

ben cok mutsuzum kızlar , yatıyorum tum gun uyudum ama yatıcam yınede,
kötulesıyorum oturdukca belkı gece gerı gelırım byby öpüldünüz..

BENİM EŞİM HAKKARİDE ASKER VE GÜNLERİM ÇOK ZOR GEÇİYOR...BİZ ÜNİVERSİTEDEN SONRA EVLENDİK..HER İNSANIN EŞİNİ SEVDİĞİ GİBİ BENDE ONU ÇOK SEVİYORUM..HASRETİ İÇİNMDE SAKLI O KADAR BÜYÜKKİ ACILARIM YÜREĞİMİ DAĞLIYOR SANCILARIMsenağlama..BİRTANEM AŞKIM,,KALBİMİN SIZISI,SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM...DÖN DESEM BIRAKMAZLAR BİLİYORUM VE BEN SENİN OLMADIĞIN HER YERDE ÜŞÜYORUM...SENİ ÇOKK SEVİYORUMŞeniz:a015:

iyi olmaya çalışıyorum cnm ya işte 4 gündür aşkım beni aramıyor inşllh yarın arar artık:çok üzgünüm:
çok özledim aşkımı çook
sen nasılsn cnm alışabildinmi birazsenağlama

cıgdem cıdem dıyıp durma ızmırde cıgdem bı cekırdek cesıdı cnm cekıo ewde de yok ztn özluom yaa uuff daha torene gıtmemıs ben perşembeyı cuma sandım mirmirmirmir

Du o zaman cnm ben sana bir avuç çiğdem gönderyimkaydirigubbakcemile3
Tatlım üzülme ya biraz daha sabret biliyorm beklemek çok zor.. bugünleri ii bilirim ben ama ben gururu bir yana bırakıp kendim aradım.. İyi yaptm sende birşeyler yap cnm
belki arıymıyordur sen birşeyler yap canımbenim:teselli:

ah güzelim sorma bende evliyim ne kadar zordur bilirim.üzülme okadar kadere elden bişi gelmez.benimki ıspartada komando acemilik bitince doğuda oda ama başım dik benimde yüreğim yanıyor onu çok özlüyorum bazen dayanamaz oluyorum.boğuluyorum geceleri.heryerde o herşeyde o inanamazsın hergün bin kere ölüyorum

Canım benim kuzenimde ısparta da askerlik yaptı o da komandoydu.. İnanki cnm askerlik her yerde zor bence.. Dayan cnm zor olsada dayan bu günlerde gelir geçer.. Sabırlı olmalıyız bitanema.s.

walla patiş seni çok seviyorum ben gıııssıım walla bak üzülme ama nolur kimseyi aldırma sen ara doğru söylüyo çğdem sonra sen beni arasaydın bikez bile aramadın der gurur yapma tatlım bak ne diycem eşimle çıkarken ayrılmıştık ailevi nedenlerden dolayı.ama dayanamadım ben yapamamki onsuz benim yaşamım onun üzerine kuruluydu gittim yalvardım diz çöktüm önünde beni bırakırsan ölürüm dedim olmaz dedi ben sana üzüntüden başka bişi veremedim dedi annemlerde sağolsunlar çok dövdüler hem onu hem beni neler neler yaptılar bize olmaz dedi barışmadı benle sen daha iyilerine layıksın dedi bende intahar ettim bileklerimi kestim ondan sonra barıştık

şimdi bana diyorki sen gururunu ayaklar altina aldin yalvardin diz çöktün benim için intihar ettin ben senin hakkini canimmi versem ödeyemem eğer yapmasaydin evlenemezdik böyle mutlu olamazdik.çünkü ben seni üzmemek için aramazdim birdaha.......işte böyle gülüm sende bişiler yap belki bilmediğin şeyler vardir .gayret göster sen yada o farketmez .yeterki olumlu bişiler yaşansin hayatim.hadi seni göreyim.gitme imkanin varsa git habersiz sürpriz yap.eminim tepkisiz kalmayacaktir

hiiiiiiiiiiiiiii :1shok: allah korumuş cnm senii.. Sakın bir daha böyle birşey yapmasenağlama
ben patişi çok ii anlıyorum onun ihtiyacı olan şey sevdigiyle konuşmak ve ben bunu ona hep söylüyorm olumlu ya da olumsuz ki umarım olumsuz olmaz ama bir şekilde görüşmeleri lazım..
patişcim sen ara bitanem bunda birşey yok ondan sonra hep beraber ne yapacagımıza karar veririz hayatım tammı..Bu gece ii düşün lütfen ya senağlama bak benide üzüyorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…