iyi walla nolsun....sen nasılsın var mı bi haber gitmiş mi seninkiler aramadımı patişim?gıısıımm benim herif aradı biliyon mu?walla aşkım benim ya hasta ama belli etmemeye çalışıyo gıyamam ben ona gııısss.dayanamıyom gali yaw.:a015:
iyi geceler kızlar bende geldim..Yarın aşkımn yemin töreni var..Şükür ustalıga geçiyor ve bugün safak 130 oldugamyoncuiremsu
hoşgeldin güzelim bizimki 19eylülde senin az kalmış benim şafak450 allah kavuştursun gülüm eee gitcen mi ?
cıgdem senınkı nası bı safak böle kısa donem ve toren bugun muydu
neden farklı bızımkıler? 135 safakım bnm sositososito
hımm haklısın ya bugun perşembe daha
ben cuma sandım bugunu
tarıh de 5 eylul
bugun bızım 4. ay dönmumuz olcakt dewam etseydı, kutluyoduk da bu gunlerı..
yarın demek evet uyancak daha cocuk toren ozaman
ama safak 135bgu şu an 134 kaldı hattta bana kalırsa
17ocakta kısmetse gelıcekler cunku
hımm haklısın ya bugun perşembe daha
ben cuma sandım bugunu
tarıh de 5 eylul
bugun bızım 4. ay dönmumuz olcakt dewam etseydı, kutluyoduk da bu gunlerı..
yarın demek evet uyancak daha cocuk toren ozaman
ama safak 135bgu şu an 134 kaldı hattta bana kalırsa
17ocakta kısmetse gelıcekler cunku
patiş ne bileyim ya sanki ateşim var gibi ben üzülünce ateşim çıkar.ne bileyim tatlım zor geliyor hala alışamadım ya.sağol çiğdemcim amin hepimizi inş gülüm napıyon sen nasılsın çiğdem?
canım ya ben forumu şu sıralar çok takip edemiyorm aramadı mı hala seni cnmyani bir gelişme felan yokmu cnmcım..
ben yanlışmı hesaplamşm ya 7 ocakta geliyorlar diye hesaplamştm ben:çok üzgünüm:
patiş ne bileyim ya sanki ateşim var gibi ben üzülünce ateşim çıkar.ne bileyim tatlım zor geliyor hala alışamadım ya.sağol çiğdemcim amin hepimizi inş gülüm napıyon sen nasılsın çiğdem?
cıgdem cıdem dıyıp durma ızmırde cıgdem bı cekırdek cesıdı cnm cekıo ewde de yok ztn özluom yaa uuff daha torene gıtmemıs ben perşembeyı cuma sandımmirmirmirmir
ah güzelim sorma bende evliyim ne kadar zordur bilirim.üzülme okadar kadere elden bişi gelmez.benimki ıspartada komando acemilik bitince doğuda oda ama başım dik benimde yüreğim yanıyor onu çok özlüyorum bazen dayanamaz oluyorum.boğuluyorum geceleri.heryerde o herşeyde o inanamazsın hergün bin kere ölüyorumBENİM EŞİM HAKKARİDE ASKER VE GÜNLERİM ÇOK ZOR GEÇİYOR...BİZ ÜNİVERSİTEDEN SONRA EVLENDİK..HER İNSANIN EŞİNİ SEVDİĞİ GİBİ BENDE ONU ÇOK SEVİYORUM..HASRETİ İÇİNMDE SAKLI O KADAR BÜYÜKKİ ACILARIM YÜREĞİMİ DAĞLIYOR SANCILARIMsenağlama..BİRTANEM AŞKIM,,KALBİMİN SIZISI,SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM...DÖN DESEM BIRAKMAZLAR BİLİYORUM VE BEN SENİN OLMADIĞIN HER YERDE ÜŞÜYORUM...SENİ ÇOKK SEVİYORUMŞeniz:a015:
ah güzelim sorma bende evliyim ne kadar zordur bilirim.üzülme okadar kadere elden bişi gelmez.benimki ıspartada komando acemilik bitince doğuda oda ama başım dik benimde yüreğim yanıyor onu çok özlüyorum bazen dayanamaz oluyorum.boğuluyorum geceleri.heryerde o herşeyde o inanamazsın hergün bin kere ölüyorum
walla patiş seni çok seviyorum ben gıııssıım walla bak üzülme ama nolur kimseyi aldırma sen ara doğru söylüyo çğdem sonra sen beni arasaydın bikez bile aramadın der gurur yapma tatlım bak ne diycem eşimle çıkarken ayrılmıştık ailevi nedenlerden dolayı.ama dayanamadım ben yapamamki onsuz benim yaşamım onun üzerine kuruluydu gittim yalvardım diz çöktüm önünde beni bırakırsan ölürüm dedim olmaz dedi ben sana üzüntüden başka bişi veremedim dedi annemlerde sağolsunlar çok dövdüler hem onu hem beni neler neler yaptılar bize olmaz dedi barışmadı benle sen daha iyilerine layıksın dedi bende intahar ettim bileklerimi kestim ondan sonra barıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?