günde 2 -3 kez kesin arıyo ama cok az konuşabılıyoruz
hemen soruyo yanından usta askerler kimle konuşuyosun diye
iyiymiş canım iyiymiş.. gökçeada çıkmış ustalığını orada yapacakmış. yemin töreni bitmiş, geziyolarmış..msne girecek birazdan.. çok mutluyum çok şükür inşallah hepimize böyle mutluluklar nasip olsun
canım benim nişanlımda 27.sülüsünü aldı. 1 gün yol verdiler 29.unda teslim oldu
yani şafaklarımız aynı tatlım
bizimkinin arma saatleri hic belli olmuyo bazen sabah 10 da ario bazen öglenyemekten sonra arıyo
bazen aksam üzerine dogru arıyoo
günde 2 -3 kez kesin arıyo ama cok az konuşabılıyoruz
hemen soruyo yanından usta askerler kimle konuşuyosun diye
oda tlfon geldi diyo
sonra kapıyoruz:1no2:
bak ne güzel siz uzun uzun konuşuyomuşsunuz :1hug:
inşallah tatlım inşallah
allah sana bana hepimize sabır versin
bak aramızda üç gün var o bile farkediyor üç gün önce bizde siz gibiydik benim eşim 27sinde teslim oldu amin canım allah hepimize sabırlar versin
canım yemin töreninde belli oluyomu yerleri ya?sevindim sana gökçe ada mis gibi yer walla .benimkinin komutanları dün demiş ki siz@@@ komandosunuz sizin gideceğiniz yerler zaten belli kendinizi hazırlayın hakkari.yüksekova. şemdilli.şırnak.doğusunuz hepiniz kendinizi hazırlayın ananıza varsa karınıza söyleyin batı diye umutlanmasınlar hepiniz doğusunuz hazırlansınlar..@@@ çok üzüldüm dün çok ağladım
neyse hepinizi öpüyorum. ben çıkıyorum. kendinize iyi bakın canlarım
mirumo arada görmeye gidersin sana yakındı sanırımfisfisfis
İyiyim canLarım tşk ederi...
vaLLa biz buranın eskiLeriyiz ama ne biLim....
didoşş tertipçilik yapıyolar galiba
bak aramızda üç gün var o bile farkediyor üç gün önce bizde siz gibiydik benim eşim 27sinde teslim oldu amin canım allah hepimize sabırlar versin
inş cnm inş :asigim:
şu yemin töreni bi olsa bi görsek ozmn simdi nasıl ayrılıcız diyicez gercisenağlama
tatlım bi ara girmediniz galiba bi kopukluk oldu.. yoksa biz neden cevap vermeyelim size.. :1hug:kaydirigubbakcemile5
hoşçakal gizem ama bil ben çok üzgünüm delüüüü...yine gel beni böyle bırakma sonra görüşeriz kib delüüüsenağlama:a015:
ben de okuldan kaçıp gidiyorum mirumo :))
sen de kaçarsın bişi olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?