Sevdiğini özleyenler buyurun

canım yemin töreninde belli oluyomu yerleri ya?sevindim sana gökçe ada mis gibi yer walla .benimkinin komutanları dün demiş ki siz@@@ komandosunuz sizin gideceğiniz yerler zaten belli kendinizi hazırlayın hakkari.yüksekova. şemdilli.şırnak.doğusunuz hepiniz kendinizi hazırlayın ananıza varsa karınıza söyleyin batı diye umutlanmasınlar hepiniz doğusunuz hazırlansınlar..@@@ çok üzüldüm dün çok ağladım

usta askerLer uyuzLuk yapıo Yani...
aLLAha şükür benim aşkım gittiğinde hiç böyLe şeyLEr oLmadı...
sizinde usta oLmanıza bişey kaLmadı kızLatr....
Geçsin zaman geLsinLer artık kavuşaLım sevdicekLerimize....

geliboluymuş canım yaa yanlış yazmışım.. canım batıda da oluyor artık olaylar.. istanbul, izmir,.. olacağı varsa yer farketmez.. Allah korusun canım eşini de, tüm askerlerimizi de.. şimdiden ağlayıp da kendini üzme tatlım. doğu olur ama belki de rahat edeceği bir yer çıkar.. dua etmekten başka çare yok.. hepsi Allaha emanet.

hoşçakal gizem ama bil ben çok üzgünüm delüüüü...yine gel beni böyle bırakma sonra görüşeriz kib delüüüsenağlama:a015:

yaaa üzülmeee:çok üzgünüm: bak ben de üzülürümmmm.. içini ferah tut canım. daha olmamış şeyler için sakın üzülme.. kıyamam sana.. sen de kendine iyi bak.
hepinizi öpüyorum..

Gamzegazel nereye düştü sevdiğin ...
bak benimkide tunceLide...
tamma çok korkuyorum ona bişey oLmasına...
ama napaLım gideceği varsa gidiyo...
mani oLamıyorsun....
üzme kendini işaLLah sağ saLim geLicek hepimizin askerLeri

napim üzülmekten kendimi alamıyorum.inş.dediğiniz gibi rahat eder sadece benimki değil ha delüüüü gısslaaarr hepimizinki inş yarabbim ya ben hep dua ediyorum herkese inş.neyse canlarım benim çıkmam lazım misafir gelecek walla başım hiç götürmüyo ama tanrı misafiri artık mecbur hoşgelmiş sefa getirmiş.kib delüler hepinizi çooooooooooooookkkkkkkkkk :1hug:seviyoooooooomsenağlamasenağlamasenağlama:a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…