walla patiş seni çok seviyorum ben gıııssıım walla bak üzülme ama nolur kimseyi aldırma sen ara doğru söylüyo çğdem sonra sen beni arasaydın bikez bile aramadın der gurur yapma tatlım bak ne diycem eşimle çıkarken ayrılmıştık ailevi nedenlerden dolayı.ama dayanamadım ben yapamamki onsuz benim yaşamım onun üzerine kuruluydu gittim yalvardım diz çöktüm önünde beni bırakırsan ölürüm dedim olmaz dedi ben sana üzüntüden başka bişi veremedim dedi annemlerde sağolsunlar çok dövdüler hem onu hem beni neler neler yaptılar bize olmaz dedi barışmadı benle sen daha iyilerine layıksın dedi bende intahar ettim bileklerimi kestim ondan sonra barıştık
şimdi bana diyorki sen gururunu ayaklar altina aldin yalvardin diz çöktün benim için intihar ettin ben senin hakkini canimmi versem ödeyemem eğer yapmasaydin evlenemezdik böyle mutlu olamazdik.çünkü ben seni üzmemek için aramazdim birdaha.......işte böyle gülüm sende bişiler yap belki bilmediğin şeyler vardir .gayret göster sen yada o farketmez .yeterki olumlu bişiler yaşansin hayatim.hadi seni göreyim.gitme imkanin varsa git habersiz sürpriz yap.eminim tepkisiz kalmayacaktir
okurum tabi okumam mı hiç.inş canım dr.da gitcem.ama on gündür icraat yok ya ondan da olabiler:jeyyar:sositososito:roflol:
Günaydın kızLar nasıLsınız ....
NasıL gidio bakaLım....:asigim:
Günaydın canım idare eder
sen nasılsın Şeniz
günaydın kızlar
şafak 10 zaman yaklastıkca vakıt gecmıo sankı fisfisfis
3 ay oldu yuzunu gormeyelı senağlama
hadı RAbbım yatalım kalkalım yatalım kalkalım bıtsın bu gurbet
Günaydın kızlar.15ayın daha 1 haftası geçti.Sabah evden çıktım gözümde yaşlarla.Güçlüyüm ağlamayacağım,hergün arıyor diyordum kendime anladımki kendimi kandırıyormuşum.Hergün arıyor evet ama ne konuştuğumuzu anlamıyoruz bile.Bende oda anlatabildiğimizi anlatmaya çalışıyoruz hemen.Ardından komutan geliyor kapatıyorum diyo ve bianda heyecanlı telefonu kapatıyoruz.Doyamıyorum sesine.Bu ayın 26sında yemin töreni var.Ne olursa olsun gitmeye çalışıcam artık.Çok özledim onu çok.Kuzum benim yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?