Sevdiğini özleyenler buyurun

Canımm gamzemmm, basınıza cok buyuk olaylar gelmısss ama kavusmussunuz akıllıca davranmısssın sen cok , ne guzel bırsey buuuu aslaa ben de öle gurur mururr yapmamm yapmıcam yani öle yapıp tamam ayrılalım demıstımm ama duzeltıcemm o ordayken arıycam aramazsa, sımdı ılk beklıyorumm ondann bı tepkı gelsınn, ben onun askerını beklemeye bıle razı degıldımm bıdı bıdı edıyordummm Çok üzgünüm çoook ah eşşek kafam kararlı olamamıstım, sonucta beklıyorum ılla kı arıycamm o aramazsa bunda gururr yokk cnmmm hihoyyyt tesekkurlerr sızlerr de olmasaınızz :1hug:

okurum tabi okumam mı hiç.inş canım dr.da gitcem.ama on gündür icraat yok ya ondan da olabiler:jeyyar:sositososito:roflol:

gamzem forumun bu korunma başlıklarında süreklı ıgneyle vurulup korunuyrum dıyenler var,
hatta ıgneyle korunuyodum sonra cocugum oldu sonra yıne ıgneyle devam ettın dıyen de vardı, hatta okdr cok böle korunan vardı kı sasırmıstım okurken.
yani ondan bı sebep olmaz olamaz, sen korunmayı bırak baska bı sebep yoksa kısmetse hayırlısıyla olur bebişiniz cnm, sorun oldugunu sanmıyorum buyuzden :CüvCüv:

Her kör gecenin sonu sahabtır mutlaka
Kalbin kan ağlasada gülümse inadına

Şafak 13kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar
şafak 10 zaman yaklastıkca vakıt gecmıo sankı fisfisfis
3 ay oldu yuzunu gormeyelı senağlama
hadı RAbbım yatalım kalkalım yatalım kalkalım bıtsın bu gurbet

Ne güzeL canım bişey kaLmamış vaLLa....
bizde o günLere bi insek nerde asker canım sevdiğin...

günaydın kızlar
şafak 10 zaman yaklastıkca vakıt gecmıo sankı fisfisfis
3 ay oldu yuzunu gormeyelı senağlama
hadı RAbbım yatalım kalkalım yatalım kalkalım bıtsın bu gurbet

Günaydın kızlar.15ayın daha 1 haftası geçti.Sabah evden çıktım gözümde yaşlarla.Güçlüyüm ağlamayacağım,hergün arıyor diyordum kendime anladımki kendimi kandırıyormuşum.Hergün arıyor evet ama ne konuştuğumuzu anlamıyoruz bile.Bende oda anlatabildiğimizi anlatmaya çalışıyoruz hemen.Ardından komutan geliyor kapatıyorum diyo ve bianda heyecanlı telefonu kapatıyoruz.Doyamıyorum sesine.Bu ayın 26sında yemin töreni var.Ne olursa olsun gitmeye çalışıcam artık.Çok özledim onu çok.Kuzum benim yaaa...

napıyorsunuz kızlar...
amma bunalıma girmişsinizzz yaaa...
böyle yaparsanız zaman nasl geçicek...
hem size yazık hem onlara ...
sıkmayın bu kadar canınızı...
bi bakıcaksınız bir gün şafak doğan güneş yazmışız...
işallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Şafak:250

senle şafaklarımız aynı tatlımm yemin törenide aynı gün senin kuzun nerdeydi

bizde aynı şekilde 2 dakkadan fazla konuşumıyoruzz
ama gecicek bugunler helee bi acemi birligi bitsin rahatlicaz inşallajh :Saruboceq:

selam herkese zaman elbet birgün gececek zorda olsa gececek
sevdiklerimiz yanımızda olamasada var olduğunu bilmek bile güzel
ya sevdiği sonsuza denk yanında olamayanlar ne yapsın sizlerin en azından bi umudunuz var
heran sevdiğiniz arayabilir kimileriniz nette görebilir herzaman için senden kötüsünü düşüneceksin
ve allahımıza sükretcez arkadaslar

ŞAFAK:246

Kızla benım asker msnde, maılımı de gormustur ama 1 tek kelıme etmıyor bana
duruor öle msnde bugun toren vardı bıtmıstır sımdı kosarak msne gelmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…