Sevdiğini özleyenler buyurun

hımm benimki daha izin felan kullanmadı onları düşsem varya süper ama du bakem...
izin kullanmazsa düşçem ....250-24=226 oluyo len şafak süper....

e tamam ben de onu kullanıyom 230 mu ama senınle aynı ki bizim sülüs tarihlerimiz allah allah ya230 he?

Kızlar panıkle sıze yazdım sonra allah dedım
sımdı ben yazmıom o yazmıo sonra cıkcak gıtcek msnden yarım saat geccek gelmıcek
sonra ben böle bakakalcam hıc bısey yazamadık ne oldu beklemıs mı oldum sevmıs mı oldum ne oldu dıye kalakalıcam demıstım. Ve ooo an actım pencereısını tıtresım attım yazdım ettım
Tören bıtmıs falan, mm konustuk bıraz, neden dıyo bız ayrıldık sen benı beklıon ben askerdeyım falan dedı.. bılyorum beklıyorum falan dedım ben de . hay allahım falan dıyo böle gülücük yapıo
anlayamadım pek hani söyluyo soyluyo gülüyo, onun tarzında öle bısey soyleyıp gülüyosa ıyı bıseydır onu bılıyorum. cok fazla da konusamadık mail attım baktın mı dedım baktı en son sanırım sonra acilen cıktı. sorularıma cevap verıyodu baska bı kışlaya gonderıyorlarmıs böle nası soylıyeyım tek onemlı sey baska kıslaya gıtmesı gıbı bıseydı onun hayatında.. su an yogun olarak hayatı yasıyor sanırsam..
yani orada kısladakı arkadaslarından ayrılcagını düşünüyor falan . yani bı garıptı hadı ılk sefer dıye yogunlasamadı ben ama soyledım wala dırek geyık yapmadım
sordum aılesını nasıl kendısı vs vs sordum ve de dedım kı ben senı beklıyorum ayrılmıs olmamız onemlı dııl fln yedım yani beynını merak etmıyın. ama öle işte kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…