patişin fln törenleri oldu hep seninki geç kalmış
gidersin inş duygusal oluyo ama git yine bi gör
aaa sahi 5inde olacaktı onlarınki, gitti mi acaba? gidemicem diodu ama...
kısmet artık benimde gitmem zor gibi iş başladı izin almam zor off offsenağlama
Cicikiz öylemi ben 86liyim evet 17yaşinda evlendim şimdi oğlumla çile dolduryoruz canim
Cicikiz öylemi ben 86liyim evet 17yaşinda evlendim şimdi oğlumla çile dolduryoruz canim
gııss nerdeydin gııss.walla sabaha kadar burdayım ben bile yetişemiyorum yaw.git gülüm tabi ya onlara öyle bi moral oluyoki benim eşim nolur gel diye yalvarıyor yaa.sende git inan onların bize çok ihtiyacı var gülüm.gidersen görürsün tatlım.neden görmeyesin.a.s.
benim sewgilimde gel diyip duruo ama benim için biras zor olacak izin alabilecekmyiim belli değil gidip gelcem bi de sanırım aktarmalı gidicem off off... ztn kızdı bugün gelde nası gelirsen gel beni ilgilendirmiosun dedi sonunda
napcam yaa araştırıorum ama ya yetişemezsem çünkü otobüsten sanırım 7.5-8 gibi ineceğim tören 9daymış
ya geç kalırsam off stres oldum yawww içeri kaçta alırlarki
gidemedi cnm ailesi gitmiş çocugun onu çagırmamaışlar fln
msnde görüşmüşer bugün biraz işte
önceki syflarda yazmıştı
ayy okumadım biras baktım ama baya gerilerde galiba yetişemedim size:)
üff benimkininde ailesi gidicek annesine babasına söylemiş benide almalarını onlarda tamam demiş ama benim işten çıkmamı beklerlerse çok geç kalcaz. bende gece binip sabah orada olayım diorum off off
güzelim zaten tören sırasında o kalabalıkta sen onu oda seni göremezsiniz çünkü o gün orası çok kalabalık olacak ancak tören bitince görüşebilirsiniz yani biraz geç gisende önemli değil yeterki git güzelim.bak nasıl kızmış inan siniri huysuzluğu hasretindendir.git tatlım nolursa olsun git.
eşim yanımda olsa memnun olucam canım ya
eşim yanımda olsa memnun olucam canım ya
ztn bu aralar pek bi gergin ukalalık yapıp duruo
o benim yemin törenime gelmişti bide öle diyip duruo vicdan yapıo...ben sabahın köründe geldim sen gelmiosun... ayrıca abuk sabuk şeylere bozuluo kızıo ukala ukalaı ters ters cevap werio sorularıma noldu şimdi yaa diorum. sora sinirlenip bağırıorum kawga edioz off yaaüzülüorum ama...senağlamasenağlama
nastas sen ne yemini ettin gı :)
tmm cnm ozmn werdiğiniz desteğe tşk ediyorum we geç meç kalmayıda göze alarak gidiorum kısmetse... cnm ailesigille gitmek istemiorum utanıorum yaa... sonuçta daha hiçbişeyim onlar için... gelinleri sayılırsın dio sewgilim ama genede ortada bişey yok olursa ztn askerden sora olcak... onun için utanıorum nerden çıktı bu kız derler die ama babası ortada kalmasın onuda alalım gelirken demiş ama işte böleyim utangaç biri değilim ama bu tip durumlarda çekiniorum hep...
ztn bu aralar pek bi gergin ukalalık yapıp duruo
o benim yemin törenime gelmişti bide öle diyip duruo vicdan yapıo...ben sabahın köründe geldim sen gelmiosun... ayrıca abuk sabuk şeylere bozuluo kızıo ukala ukalaı ters ters cevap werio sorularıma noldu şimdi yaa diorum. sora sinirlenip bağırıorum kawga edioz off yaaüzülüorum ama...senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?