Sevdiğini özleyenler buyurun

patişin fln törenleri oldu hep seninki geç kalmış
gidersin inş duygusal oluyo ama git yine bi gör

aaa sahi 5inde olacaktı onlarınki, gitti mi acaba? gidemicem diodu ama...
kısmet artık benimde gitmem zor gibi iş başladı izin almam zor off offsenağlama

aaa sahi 5inde olacaktı onlarınki, gitti mi acaba? gidemicem diodu ama...
kısmet artık benimde gitmem zor gibi iş başladı izin almam zor off offsenağlama

gidemedi cnm ailesi gitmiş çocugun onu çagırmamaışlar fln
msnde görüşmüşer bugün biraz işte
önceki syflarda yazmıştı

Cicikiz öylemi ben 86liyim evet 17yaşinda evlendim şimdi oğlumla çile dolduryoruz canim

ben 89 luyum 13 eylülde 19 bitiyor ben hepinizden küçüğüm galiba amaa sizinle bende bekliyorum üzülme canım ya hem öyle deme canım çile olarak görüp isyan etme canım kendini olumlu yönlendir.bak oğlun için güçlü ol dayanmalısın sana bişi olsa ne yapar o yavrun onu düşün lütfen toparlan canım.ne kadar kaldı gelmesine

benim sewgilimde gel diyip duruo ama benim için biras zor olacak izin alabilecekmyiim belli değil gidip gelcem bi de sanırım aktarmalı gidicem off off... ztn kızdı bugün gelde nası gelirsen gel beni ilgilendirmiosun dedi sonunda
napcam yaa araştırıorum ama ya yetişemezsem çünkü otobüsten sanırım 7.5-8 gibi ineceğim tören 9daymış
ya geç kalırsam off stres oldum yawww içeri kaçta alırlarki

güzelim zaten tören sırasında o kalabalıkta sen onu oda seni göremezsiniz çünkü o gün orası çok kalabalık olacak ancak tören bitince görüşebilirsiniz yani biraz geç gisende önemli değil yeterki git güzelim.bak nasıl kızmış inan siniri huysuzluğu hasretindendir.git tatlım nolursa olsun git.

gidemedi cnm ailesi gitmiş çocugun onu çagırmamaışlar fln
msnde görüşmüşer bugün biraz işte
önceki syflarda yazmıştı

ayy okumadım biras baktım ama baya gerilerde galiba yetişemedim size:)
üff benimkininde ailesi gidicek annesine babasına söylemiş benide almalarını onlarda tamam demiş ama benim işten çıkmamı beklerlerse çok geç kalcaz. bende gece binip sabah orada olayım diorum off off

törenler hiç bi zaman tam saatinde başlamaz sırnaşık şey
tecrübeyle sabittir :)

gızz delüüüü attırma tepemi leyyynn:mymeka:.bak çocuk daha netsin anasıgilede alın getirin demiş.geç felan kalmazsınız anası gille git daha uygun olur .ama yinede git de nasıl gidersen git dert etme gali yaw.o güzel canını boş yere üzüyon a.s.

ztn bu aralar pek bi gergin ukalalık yapıp duruo
o benim yemin törenime gelmişti bide öle diyip duruo vicdan yapıo...ben sabahın köründe geldim sen gelmiosun... ayrıca abuk sabuk şeylere bozuluo kızıo ukala ukalaı ters ters cevap werio sorularıma noldu şimdi yaa diorum. sora sinirlenip bağırıorum kawga edioz off yaa üzülüorum ama...senağlamasenağlama

eşim yanımda olsa memnun olucam canım ya

tatlım sana bişi deyimmi sende beklemişsin bilirsin askerliği garantisi yok ki döneceğinin.can hep avuçlarında duruyor.ne olacağı bellimi.her tv açtığımda şehit haberlerinde mahvoluyorum.korkuyorum ya bigün onun adınıda söylerlerse diye allahım göstermesin hiç birimize.ama ya dönemezse korkusu beni hergün binkere öldürüyo gülüm anla beni .bu kadar üzülme dua et bol bol .sen şükret hiç olmazsa senin o korkun yok artık .oğlunun da teyzesiyim tabi ki bişi lazım olursa bilelim ayarlayalım burdan tatlım

tmm cnm ozmn werdiğiniz desteğe tşk ediyorum we geç meç kalmayıda göze alarak gidiorum kısmetse... cnm ailesigille gitmek istemiorum utanıorum yaa... sonuçta daha hiçbişeyim onlar için... gelinleri sayılırsın dio sewgilim ama genede ortada bişey yok olursa ztn askerden sora olcak... onun için utanıorum nerden çıktı bu kız derler die ama babası ortada kalmasın onuda alalım gelirken demiş ama işte böleyim utangaç biri değilim ama bu tip durumlarda çekiniorum hep...

ah tatlım ağlama yaa.inan benimkide öyle .ama komutanlara bişi diyemiyolar nazları bize geçiyo bu dönemde ne derlerse he deyip geçicez gülüm yoksa olmaz ki o gerilim sen gerilim kopar ipler .şekerim bak sevmese çağırmaz seni sende pışpışlayıver azcık benimkide hep bana bağırıyo azarlıyo her dediğimi yanlış anlıyor ben senin dedğin diyiverince suçunu anlıyo susuyo zaten sende öyle et ama kavga etme sakın klava:

cnm utanmayı sıkılmayı bi kenara bırak.
ben de çok utanmıştım ama nişan söz olmadıgı halde beni davet ettiler
beraber gittik bi gece de kaldık
inan stresten yemek yiyemedim :)
ama sonuçta onu görmüş oldum
öle şeyler düşünmee GİT :1hug:

nasticim hoş geldin sana msj attım çoook arka sayfalarda kalmıştr cnm neysee bunu kesin görürsn artık.. Bizde barıştık aşkımla ama şuan ayen anlatıgn gibi biri olduu off allahm bende çok üzülüyorm idare etmeye çalışıyorum onu bak mesela 5 gündr aramadı beni
:çok üzgünüm: ama malum yemin töreni felan çok yogunlarmış ben aradm ama görüşemedim inşallah düzelirler yaa valla afraları tafraları yoruyor insanı:mymeka:
Tekrar foruma gelmene çok sevindim tatlım HOŞGELDİNa.s.

askerlerin psikolojileri sanırım özlemleri arttıkça oluo... yani göremedikçe sesimizi duyamadıkça... çünkü gün geçtikçe değişmeye başladı daha sinirli çekilmez ne bilim ukala gergin ters biri oldu... bu durum beni üzüyor. dmkki askelikte ayrılıklar hep bu yüzden oluo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…