Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar benım içim gectı uykuya gıdıyorum ben
benımkı nete gırerse de artık pasta masta bulamıcak kurabıye alsın bı paket onlan ıdare etsın
gorusuk kıslar sevıom sızı ıygclr mucjkkl

alemsin yaa...
kurabiye haa...
hadi ii gclr cnm
rüyanda aşkını gör:)
çok öptüm bende seni sewiorum ii uykular...

kızlar benım içim gectı uykuya gıdıyorum ben
benımkı nete gırerse de artık pasta masta bulamıcak kurabıye alsın bı paket onlan ıdare etsın
gorusuk kıslar sevıom sızı ıygclr mucjkkl

dadlımm iyi deceler walla benimde omuzlarım ağrıyo saatlerdir yazmaktan bende gidebilerim birasdan öpdüüüm passdaamm:teytey:

bende aşkımı çççoookkkkkkkkkk özledim ççççooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sakın sakın etmeklava: çekinme gıııssıımm delürdün mü yaww içinden ne geliyosa yap çok mutlu olur walla bak kendini zorla artık ne diyim başka

bilemicem artık nası dawrancam belkide kendimi tutamam ama işte çekinirim hem aileside istemez öle samimi olmamızı daha neyiyimki!!!!
bakalım yaşayınca görcez hehehe

neyse şekerler bende çıkıorum okdr yoldan ewe geldim direk bilg başına oturdum ailemle biras zmn geçireyim bari hadi öptüm
ii gclr

üzülmeyin kızlarr kavuşucazzzzzzzzzzzz

gamze neydiki onun sorunu nasıl çözdün?

sevgilisi askerde ayrılmış bunlar bizim patişte gurur yapıyo haspam dün tam biz yazışırken msn yi açmış sevdiği bende seviyorum bekliyorum özledim de ne duruyon bırak gururu dedim oda etmiş daha barışmadılar ama oğlanın yelkenlerr fora tabiki ama barıştırcam gör bak sen napıyon nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…