Sevdiğini özleyenler buyurun

evet ya illa doğum günü olması şart değilki aferim gııısss nastiii.bana kızmıyon demi muhabbet ediyoz kırmak istemem seni kırıyosam söyle gülüm yaa:teselli::1hug:

yok be şekerim kırılmıorum ne diye kırılayımki sonuçta fikir beyan edioruz benle aynı düşüncede olmak zorunda diilsinki cnm... konuşuoruz şunun şurasında...

patiskacım senin işin zor be anam... napcaz yaw... resti çeksen kaç yaşına geldim benim yaşımdakiler ew kurdu ne war bunda kendi ayaklarım üzerinde durrabilirim tarzında sinir krizi geçirsen belki izin werirler bende işe yarıo... psikolojin bozulmuş ayaklarına yat...

hahay denemedıgım sey kalmadı, bosver cnm yaparım belkı bı plan denk gelır de kaydirigubbakcemile

tamam gııısss o şimdi plan etsin gali nasılsa daha çok var bulur bi dene plan sen gidince netcen onu söyle ilk görünce.. mesela:dilcikar:böyle etme sakın yırtarım ağzını

gülüm tabi öyle aileye çaktırmadan etcez bişileri kesinlikle anlamayacaklar bende ne planlar olacak bir hafta sonra plan kurulmuş patlamaya hazır olucek

sağol canım da biz zaten aynı fikirdeyiz ama süper olmalı patişş hakkında en güzelini düşünmeli.riske atmak istemiyom anladın mı barıştırcam dediysem barıştırcam inadım inattt yawwff

bende barışmalarını çok istiorum cnm... ama barıştırcaz derken aile karşımıza alıpta kötü şeyler yapmayalım... onun için dedim en azından istediini bişyler için çabaladıını göstersin...gidemese de...

kız vur döv vur kafasına hadi höyyyttt aslan pasta beeee:roflol:

benımkide hiç huyu degildir telefonukapatmak ama teli kapatmış sanırım arama var inşallah bi sorun çıkmaz..

kız vur döv vur kafasına hadi höyyyttt aslan pasta beeee:roflol:

benımkide hiç huyu degildir telefonukapatmak ama teli kapatmış sanırım arama var inşallah bi sorun çıkmaz..

aaaaaaaaaaaa sizdede mi tel var ya.bi bizde yok çok sinirim bozuluyo ya klava:.kesin arama vardır bitince arar yada şarjı bitmiş takamamıştır dert etme güzelimkaydirigubbakcemile5

tamam gııısss o şimdi plan etsin gali nasılsa daha çok var bulur bi dene plan sen gidince netcen onu söyle ilk görünce.. mesela:dilcikar:böyle etme sakın yırtarım ağzını

yaww bilmiorum ne etcem ben ağlamam sanırım annesi falan ağlar... ben kazık yutmuş gibi ztn gerilirim onların yanında... bakalım sarılamam da belki şöle resmi bi şekilde öperim ama sora yawşayıda werebilirim... ama özledim yaa napayım
belki işte biz ayrı takılırız bi kaç saat weya kardeşleri falan gelir ozmn öperim sarılırım hahahakaydirigubbakcemile2

sakın sakın etmeklava: çekinme gıııssıımm delürdün mü yaww içinden ne geliyosa yap çok mutlu olur walla bak kendini zorla artık ne diyim başka

kızlar benım içim gectı uykuya gıdıyorum ben
benımkı nete gırerse de artık pasta masta bulamıcak kurabıye alsın bı paket onlan ıdare etsın
gorusuk kıslar sevıom sızı ıygclr mucjkkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…