- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
ay kıyamam ya görüşler güzel oluyo ama ayrılıklarda olmasa dimi of of bende aynısını yaşıyorum salı günleri görürşümüz var 15 dakika artık millet ağlayan kız takmış ismimi
ağlamadan eşimin yanından cıkmaıyorum eşimi orda bırakmaya yüreğim elvermiyo
ins islzerde en kısa sürede kavuşursunuz şafaklar kaç................
r nerde bu kız sabahtan akşama kdr die bi derötar falan olursa aywayı yersin...
ay kıyamam ya görüşler güzel oluyo ama ayrılıklarda olmasa dimi of of bende aynısını yaşıyorum salı günleri görürşümüz var 15 dakika artık millet ağlayan kız takmış ismimi
ağlamadan eşimin yanından cıkmaıyorum eşimi orda bırakmaya yüreğim elvermiyo
ins islzerde en kısa sürede kavuşursunuz şafaklar kaç................
yerım yerım ondan dıom ya dusumek ıyı plan yapmk lazım, ben bı defa resmen ıs ıcın egıtıme gıttıydım de tum gun orda benı aglattılar, burda da son ıs egıtıme gıderken de aglattılar ne yapmaya gıdıon oraya dıye hehe kırık bızdekıler hıc de daha yannıs yapmadıydım emmeee büle işte nasretıın hoca hesabı galbam neyse .. ıyı hesap yaparıs onu cnm o konuyuu :tomato:
zor güselim senin işin zor... bilemiorum ozmn aslında mail at gelmeyi çook isitorum ama bizim aileyi biliosun çok düşündm falan de... istediini bilsin bari
bakkk hanımın bızeymıs tum afra tafrasııı kaydirigubbakcemile3 sevdıcegı arıyınca hemencıkkk yelkenler suyaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız
günler nasıl geçiyor
kyamam ben aşkımaa...
sesini duydukça öle kötü oluorumki sesini bile özlüyorum... çok şükür umutsuz bekleyenlerden değiliz biticek bu hasret bir gün kavuşacaız sewdiklerimize... yoksa kawuşmak için ölümü beklemek ne zor olsa gerek... kokusunu duyamadan sesini işitemeden tenine dokunamadan bir ömürün geçmesini beklemek... gözlerimi kapattığımda bazen aşkımı görüorum ama ona dokunamıorum kokusunu duyamıorum okdr kötü oluorumki off off özledim yaaaa hemde çoookkkbenneyaptımkibenneyaptımkisenağlamasenağlamasenağlama
olmaz nasti sürpriz yapacak nasıl duygulanır kim bilir yawwff.ama şimdi söylerse istese gelir diye düşünür olmaz bişi dememesi lazım
patiş sana deyom leeyynn adın ne didim hoooop :mymeka:
ben bilmiorum şafağımı baya çok war işte...ayy güselim oğlun içinde ne zor oluodur. onun için güçlü olmalısın cnm ona hissettirmemelisin bişey ki babasını kötü bilmesin, senin üzülmenden dolayı onu suçlayıp ona düşman olmasın... çok hassas bi yaşta çünkü güselim çok dikkatli olmalısın. her nekdr ağlama güçlü ol vs vs desemde çok zor bir durum yaşamayan bilemez... umarım en kısa sürede kavuşursun eşine...[/QUOTE
canım evet zor bi durum oğlumun babasını asl ötülemem kötületmemde onun için hep dua ediyo yavrum ama neyapsamda baba ozlemi varya
ayy cnm yaa öyle etkilenioki bu durumlarda çocuklar çok dikkatli olmalısın cnm çünkü şimdi belli etmez ilerde çıkar problemler... içine atıoda olabili şimdi... öyle örenciler gelioki bana çocuklar okdr hassas oluoki... sende bilirsin lisede çocuk gelişimi okumuşun... zor yaa Allah en kısa zmnda inşallah oğluna we sana eşini kavuşturur...
noldu kıs ne bagrınıon bu kulaama söle duymuom fisfisfis
iide cnm hani gidemezse diorum en azından istediini düşündüünü plan yaptııını bilsin... hiç gitme ihtimali yoksa die dedim... en azından beni düşünüo benim için neleri göze almaya çalışıo falan der...
aa düğün demişken hiçmi yok başka şehirde arkların ewlenio düğünü war de kaç bi hftasonu?
ana m bılmıom gıdebılırsem gıderım, olmassa 1 hafta onceden patlar sölerım
ama sölememın cok manası our mu bılmıom gıtsem en guzelı olur yani
bnm bı kız ar k ewlenıodu onun gelmesını ben de cok ıstememıstım gelmesen de olabılır demıstım gelmemıs tı amaaa o gece herkes onu sordu hem cok buyu eksıklıgı ghıhssettım yanı ghıtmesem de olur ama işte uzulır yawrru sonucta dogum gunu yaw ıyıce hassa olur. gıdebılırsem gıdem
kızım gondermıolar dıom annamıon mu sen benı :uhm:
aa düğün demişken hiçmi yok başka şehirde arkların ewlenio düğünü war de kaç bi hftasonu?
yok be şekerim kırılmıorum ne diye kırılayımki sonuçta fikir beyan edioruz benle aynı düşüncede olmak zorunda diilsinki cnm... konuşuoruz şunun şurasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?