Sevdiğini özleyenler buyurun

anam ne bu yawww 10 dk da 3 sigara içitim bana mısın demiyo yaww bütün gün öslemişim be gözünü sevem nikotinin.şafak449 gülüm daha çoooooooooooooooooooooooooooooookkk var be gülüm:asigim:

r nerde bu kız sabahtan akşama kdr die bi derötar falan olursa aywayı yersin...

yerım yerım ondan dıom ya dusumek ıyı plan yapmk lazım, ben bı defa resmen ıs ıcın egıtıme gıttıydım de tum gun orda benı aglattılar, burda da son ıs egıtıme gıderken de aglattılar ne yapmaya gıdıon oraya dıye hehe kırık bızdekıler hıc de daha yannıs yapmadıydım emmeee büle işte nasretıın hoca hesabı galbam neyse .. ıyı hesap yaparıs onu cnm o konuyuu :tomato:

ben bilmiorum şafağımı baya çok war işte...ayy güselim oğlun içinde ne zor oluodur. onun için güçlü olmalısın cnm ona hissettirmemelisin bişey ki babasını kötü bilmesin, senin üzülmenden dolayı onu suçlayıp ona düşman olmasın... çok hassas bi yaşta çünkü güselim çok dikkatli olmalısın. her nekdr ağlama güçlü ol vs vs desemde çok zor bir durum yaşamayan bilemez... umarım en kısa sürede kavuşursun eşine...

zor güselim senin işin zor... bilemiorum ozmn aslında mail at gelmeyi çook isitorum ama bizim aileyi biliosun çok düşündm falan de... istediini bilsin bari

zor güselim senin işin zor... bilemiorum ozmn aslında mail at gelmeyi çook isitorum ama bizim aileyi biliosun çok düşündm falan de... istediini bilsin bari

olmaz nasti sürpriz yapacak nasıl duygulanır kim bilir yawwff.ama şimdi söylerse istese gelir diye düşünür olmaz bişi dememesi lazım

bakkk hanımın bızeymıs tum afra tafrasııı kaydirigubbakcemile3 sevdıcegı arıyınca hemencıkkk yelkenler suyaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kyamam ben aşkımaa...
sesini duydukça öle kötü oluorumki sesini bile özlüyorum... çok şükür umutsuz bekleyenlerden değiliz biticek bu hasret bir gün kavuşacaız sewdiklerimize... yoksa kawuşmak için ölümü beklemek ne zor olsa gerek... kokusunu duyamadan sesini işitemeden tenine dokunamadan bir ömürün geçmesini beklemek... gözlerimi kapattığımda bazen aşkımı görüorum ama ona dokunamıorum kokusunu duyamıorum okdr kötü oluorumki off off özledim yaaaa hemde çoookkkbenneyaptımkibenneyaptımkisenağlamasenağlamasenağlama

susss gıısss delüüü.otamı toparlamışken yine germe.bizde özleyoz amma bak ben belli ediyommu destek lazım güzelim sıkma canını eeeeeeeeeeeeee gidince napcan kazık gibi durma sarıl öp utanma sonra yapamadım diye üzülürsün waallaa

olmaz nasti sürpriz yapacak nasıl duygulanır kim bilir yawwff.ama şimdi söylerse istese gelir diye düşünür olmaz bişi dememesi lazım

iide cnm hani gidemezse diorum en azından istediini düşündüünü plan yaptııını bilsin... hiç gitme ihtimali yoksa die dedim... en azından beni düşünüo benim için neleri göze almaya çalışıo falan der...

ana m bılmıom gıdebılırsem gıderım, olmassa 1 hafta onceden patlar sölerım
ama sölememın cok manası our mu bılmıom gıtsem en guzelı olur yani

bnm bı kız ar k ewlenıodu onun gelmesını ben de cok ıstememıstım gelmesen de olabılır demıstım gelmemıs tı amaaa o gece herkes onu sordu hem cok buyu eksıklıgı ghıhssettım yanı ghıtmesem de olur ama işte uzulır yawrru sonucta dogum gunu yaw ıyıce hassa olur. gıdebılırsem gıdem

aa düğün demişken hiçmi yok başka şehirde arkların ewlenio düğünü war de kaç bi hftasonu?

yok be şekerim kırılmıorum ne diye kırılayımki sonuçta fikir beyan edioruz benle aynı düşüncede olmak zorunda diilsinki cnm... konuşuoruz şunun şurasında...

sağol canım da biz zaten aynı fikirdeyiz ama süper olmalı patişş hakkında en güzelini düşünmeli.riske atmak istemiyom anladın mı barıştırcam dediysem barıştırcam inadım inattt yawwff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…