Sevdiğini özleyenler buyurun

yoruluyodur snnki cnm
bnmkide orda yaptı acemiliğiiii çok zorr çoookk
hele yemin töreninden snra intikale çıkıcaklar sürekli
10 km yol yürütüyolar:S

walla ölüyorum ben burda diyo.allahtan bu pazar yanında olacağım oleyyy be göreceğim komandomu onu ilk kez görcem o asker elbiseleriyle çok heycanlıyım aynı zamanda çok gururlanıyorum yawww

yok cnm önemli diilde niye olmadıki
başına
yaptınmı
bu arada kaynanayla sorun yaşıomusun nasıl gidiyorr?

böyle konuşma cnm yaa
sağ slaim gelicekler inş..
allaha dua et
hayırlsı bi yer olsun dşiye
bu işin doğusu batısı kalmadı artık

walla napcamı şaşırdım ya bi bebeğim olsun okadar istiyomki .inş canım hepimizinki gelir sağ salim bak sana bi dua yazıcam günde yüz kere oku çok işe yarıyormuş

Canım benimki Tokat-Ulaştırma...Seninle şafak sayıcaz desene.Neyse en azından dertleşiriz bol bol.Seninki nerede peki?Valla benim kuzum dün başladı mızıkmaya Aşkım bitermi bu askerlik dedi.Bende senin dediğin gibi biter Bitanem biticek bitmeli dedimsenağlama

senin neyin var gülüm yawwf bak bende gerildim aramadı benimki hergün arıyodu neden ki yawsenağlama
heyheylerim geldi yine gamzegazelim
özledim bitanemi senağlama

anladım cnm inş tokat iyidir

bnmki manisa kırkagıcta egtimi fln cok agır :1no2:

senle tertip olduk şekercim gamzegazelde bizim tertipten

bnm aşkımda hergün mızıklıyo özellikle her sabah aglaşıyoruz
gecicek inş allah hepimize sabır versin cnm onlarla birlikte bizde askerlik yapıp bitiricez allahın izniyle :Saruboceq:
yemin törenine 20 günümüz kaldı :lepi:

gısım nolmuş gııı benimkide ısparta eğirdir de bizimkide komando bizimkide sürünüyo ama ben ağlamıyom hiç ağlayıp üzme çocuğu tertip mertip dinlemem gırarım gafanı didosh :mymeka:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…