len ben bi gidiyom beni hemen unutyosunuz olmaz böyle ama aaaaaaaaaaaaaaa sitenin tek kader mahkumu eşiyim ben
kızlarr sizler sevgilinizlee gezerken tozarken ben bekliyodumm
hakkım ama bu benmm gamze aaa
taaaaaaaaa 19 kasımda gnderdim yawrumu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim arkadaşlar da görsünler işte ilk gün çoookk üzgün oluyor insan ama biraz geçince alışıyorsun,durumu kabulleniyorsun... ki sen evlisin, her an yanında olan,aynı yatağı paylaştığın insanı göndermişsin.. ve güçlü olmaya çalışıyorsun!! tüm arkadaşlara örnek olasın istedim yaaaa
len ben bi gidiyom beni hemen unutyosunuz olmaz böyle ama aaaaaaaaaaaaaaa sitenin tek kader mahkumu eşiyim ben
kızlarr sizler sevgilinizlee gezerken tozarken ben bekliyodumm
hakkım ama bu benmm gamze aaa
taaaaaaaaa 19 kasımda gnderdim yawrumu
heyheylerim geldi yine gamzegazelim
özledim bitanemi senağlama
anladım cnm inş tokat iyidir
bnmki manisa kırkagıcta egtimi fln cok agır :1no2:
senle tertip olduk şekercim gamzegazelde bizim tertipten
bnm aşkımda hergün mızıklıyo özellikle her sabah aglaşıyoruz
gecicek inş allah hepimize sabır versin cnm onlarla birlikte bizde askerlik yapıp bitiricez allahın izniyle :Saruboceq:
yemin törenine 20 günümüz kaldı :lepi:
walla ben hep sana dua ediyom bitanem sen olmasaydın ben ne yapardım o gün allah seni çıkardı karşıma iyiki o gün allah razı olsun allah sevdiğini sana bağışlasın hayatım bu arada avea hat aldım nosunu yolluyom özelden kaydet
Evet bende şimdiden işlerimi halletmeye çalışıyorum yemin törenine gitmek için.Acaba hemen yollarlarmı dağıtım iznine benimkinin acemiliği 28gün müş.Dağıtım izni 7gün diyolar.1hafta 1yıl gibi geldi bana 20günde 20yıllık ömrüm gider herhalde.Bide bir akşam 10da aramış ben duymamışım deli olmuş.Hala onun vicdan azabı var içimde.Şimdi ayırmıyorum telefonu yanımdan.Allah sabır versin hepimize...:a015:Şimdi aradı nöbetçiymiş 7dk konuşabildik.Bitanem benim nasıl özlemişim yaaa.Yine kapadı ama:a015:
ya şu askerlik 12 aya düşer mi acaba yaa
ya şu askerlik 12 aya düşer mi acaba yaa
canım ne yazmıştın bana kaçırdımmı ya tuh
ayh yok yaa düşmezz
herkez heer asker bekleyen umut ediyo ama fıss yanii
düşmüoo
Kızlar sizi azcık hüzünlendiricem belki ama çok hoşuma gitti.Şuanda bu 2 şarkıyı dinliyorum.
1-Ebru Gündeş-Sen beni sevmekten gidince
2-Burak Kut-Sonu Geldisenağlama
off offffff
aşkımı özledimmmmmmmmmmmmmmm
ahhh cnm kıyamam yaa seni cok iyi anlıyorum cunku bende aynı bu durumdayım
bi şekilde gecirmeye çalışıcazz mecburuzzz
bnmde kalbim acıyo ama elimden hic bisi gelmio
sabır sabır diyorum başka bişi demiorum
senin ki nöbet tutmaya başladımı bizimki daha başlamadı
bide tlfonunu yanından ayırma hic bulamayınca delircek giibi olur valla
bahadır da cok üzülüo bikere cekmemis tlfonum kapalı sanmış sesi cok kotu geliodu
belki sesi kısıksa fln tlfonun biri o sirada aramak icin acmıştır cnm sana denk gelmiştirDüşerde bize denk gelirmi bilmiyorum.Ya sözlümün beni aradığı noyu aradım geri uzun uzun çaldı tel açıldı ama biri numara çeviriyor alo alo dedim duyurayım sesimi diye.Duymadı kapandı.Ayyyy ne sinir bişi yaaaa.Ankesörlüden arıyolar ya biz arayınca o numarayı orda çalmıyor.Belki böyle arama yapan biri açınca denk getiririm:Saruboceq:
ayh yok yaa düşmezz
herkez heer asker bekleyen umut ediyo ama fıss yanii
düşmüoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?