Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlarr sizler sevgilinizlee gezerken tozarken ben bekliyodumm
hakkım ama bu benmm gamze aaa
taaaaaaaaa 19 kasımda gnderdim yawrumu

walla ben hep sana dua ediyom bitanem sen olmasaydın ben ne yapardım o gün allah seni çıkardı karşıma iyiki o gün allah razı olsun allah sevdiğini sana bağışlasın hayatım bu arada avea hat aldım nosunu yolluyom özelden kaydet

Evet bende şimdiden işlerimi halletmeye çalışıyorum yemin törenine gitmek için.Acaba hemen yollarlarmı dağıtım iznine benimkinin acemiliği 28gün müş.Dağıtım izni 7gün diyolar.1hafta 1yıl gibi geldi bana 20günde 20yıllık ömrüm gider herhalde.Bide bir akşam 10da aramış ben duymamışım deli olmuş.Hala onun vicdan azabı var içimde.Şimdi ayırmıyorum telefonu yanımdan.Allah sabır versin hepimize...:a015:Şimdi aradı nöbetçiymiş 7dk konuşabildik.Bitanem benim nasıl özlemişim yaaa.Yine kapadı ama:a015:

canım benim Allah senden de razı olsun, hepimizden canım.. ne yaptı ki herkes yapardı bnm yaptığımı.. canım bn sana no mu verdiydim ya,çağrı at ben anlarım..

ahhh cnm kıyamam yaa seni cok iyi anlıyorum cunku bende aynı bu durumdayım
bi şekilde gecirmeye çalışıcazz mecburuzzz
bnmde kalbim acıyo ama elimden hic bisi gelmio
sabır sabır diyorum başka bişi demiorum
senin ki nöbet tutmaya başladımı bizimki daha başlamadı
bide tlfonunu yanından ayırma hic bulamayınca delircek giibi olur valla
bahadır da cok üzülüo bikere cekmemis tlfonum kapalı sanmış sesi cok kotu geliodu

ya şu askerlik 12 aya düşer mi acaba yaa

Düşerde bize denk gelirmi bilmiyorum.Ya sözlümün beni aradığı noyu aradım geri uzun uzun çaldı tel açıldı ama biri numara çeviriyor alo alo dedim duyurayım sesimi diye.Duymadı kapandı.Ayyyy ne sinir bişi yaaaa.Ankesörlüden arıyolar ya biz arayınca o numarayı orda çalmıyor.Belki böyle arama yapan biri açınca denk getiririm:Saruboceq:

Kızlar sizi azcık hüzünlendiricem belki ama çok hoşuma gitti.Şuanda bu 2 şarkıyı dinliyorum.

1-Ebru Gündeş-Sen beni sevmekten gidince
2-Burak Kut-Sonu Geldisenağlama

Kızlar sizi azcık hüzünlendiricem belki ama çok hoşuma gitti.Şuanda bu 2 şarkıyı dinliyorum.

1-Ebru Gündeş-Sen beni sevmekten gidince
2-Burak Kut-Sonu Geldisenağlama

gııssım ben biliyom bunları sen ebru yaşardan yanına geleceğim i dinle yada metin arolat ruhum seninle yi dinle müthiş şarkılar walla tavsiye ederim

gııss didosh öyle olsun gııı benle hiç konuşmuyon küsüyom walla bide tertip olcaz ha:çok üzgünüm:senağlama

belki sesi kısıksa fln tlfonun biri o sirada aramak icin acmıştır cnm sana denk gelmiştir
bnmde nişanlım arıyo hep ben daha hic aramadım
cok sıra oluyomuş
bideo yorgunlukla sıra bekliyorlar senağlama

ayh yok yaa düşmezz
herkez heer asker bekleyen umut ediyo ama fıss yanii
düşmüoo

oooof oooooff bende öyle tahmin ediodumm cnm ama ümit dünyasi iştesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…