Canım benimki Tokat-Ulaştırma...Seninle şafak sayıcaz desene.Neyse en azından dertleşiriz bol bol.Seninki nerede peki?Valla benim kuzum dün başladı mızıkmaya Aşkım bitermi bu askerlik dedi.Bende senin dediğin gibi biter Bitanem biticek bitmeli dedimsenağlama
ablama yemeğe gittiydik canım.. giremedim nete. sağol tatlım yaa.. çok kötüyümm gözlerim şıpır şıpır akıyooohapşurup duruyorum
eeeeeeeeeee sen kapat hemen yat dinlen gizemim yaw ilaç al bişi yap dadlım
ilaç içtim zaten ama daha etkisini göstermedi mi nedir anlamadım.. bi kere içince de hemen iyileşmem dimi ama=)) yrn da içeyim inşallah iyi olurum.. yatmak istemiyom amaaaa.. bi yarım saat daha durayım sonra yatarım olmas mı gamzemmm??a.s.
bak 12de tatcan yatma hele bi yatma :mymeka:mesajlarımdan mahrum ederim seni tabi çeyize yapacağım dantellerden de ha ha ha ha ha ha :roflol:
kızlar benim de aşkım,canım,herşeyim askerde...:1no2:
ve gideli daha 10 gün oldu..zaman geçmiyor bir türlü
boğulacak gibiyim onsuz..
günler geçer mi böyle ya delircem!:1no2::1no2::1no2::a015:
tertip hoş geldin aynı gün yollamişız gıııss üzülme tatlım bak ben bide evliyim yaw kendime ve arkadaşlarıma nasıl moral veriyom demiii gıııslllaaaarrrrr (gizemm ilk gün nasıl olduğumu kimseye demeeee gııısss:mymeka:)
gısım nolmuş gııı benimkide ısparta eğirdir de bizimkide komando bizimkide sürünüyo ama ben ağlamıyom hiç ağlayıp üzme çocuğu tertip mertip dinlemem gırarım gafanı didosh :mymeka:klava:
kimseye anlatmam tamam yerimsenibenyerimseniben aramızdaaaa..
kıyamam yaa nasıl da üzgündün :çok üzgünüm:
hani demeyecektin gıııs herkeş duydu üzgün olduğumu :mymeka:
geçer kzılarr geçerr
bakın bnm 314 gün geçmiş
kalmış 146
ama geçerrken çok şeyler alıoo götürüyoo
geçer kzılarr geçerr
bakın bnm 314 gün geçmiş
kalmış 146
ama geçerrken çok şeyler alıoo götürüyoo
len ben bi gidiyom beni hemen unutyosunuz olmaz böyle ama aaaaaaaaaaaaaaa sitenin tek kader mahkumu eşiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?