Sevdiğini özleyenler buyurun

ablama yemeğe gittiydik canım.. giremedim nete. sağol tatlım yaa.. çok kötüyümm gözlerim şıpır şıpır akıyooohapşurup duruyorum

bu arada laylacıım Allah sabır versin canım.. en zor olan, en çok koyan da suçsuz olduğu halde orda olmasıdır değil mi canım yaa.. Allah kurtarsın..

gıııss bu didosh delü walla oturup ağlıyomuş çocukla yawww sen etmiyon demiklava: ağzını yırtıvercem walla didosh delüsünün. tertip olmuşuz seninle

eeeeeeeeeee sen kapat hemen yat dinlen gizemim yaw ilaç al bişi yap dadlım

ilaç içtim zaten ama daha etkisini göstermedi mi nedir anlamadım.. bi kere içince de hemen iyileşmem dimi ama=)) yrn da içeyim inşallah iyi olurum.. yatmak istemiyom amaaaa.. bi yarım saat daha durayım sonra yatarım olmas mı gamzemmm??a.s.

kızlar benim de aşkım,canım,herşeyim askerde...:1no2:

ve gideli daha 10 gün oldu..zaman geçmiyor bir türlü
boğulacak gibiyim onsuz..

günler geçer mi böyle ya delircem!:1no2::1no2::1no2::a015:

bak 12de tatcan yatma hele bi yatma :mymeka:mesajlarımdan mahrum ederim seni tabi çeyize yapacağım dantellerden de ha ha ha ha ha ha :roflol:

........................................................

Son düzenleme:

kimseye anlatmam tamam yerimsenibenyerimseniben aramızdaaaa..
kıyamam yaa nasıl da üzgündün
:çok üzgünüm:

Allah kavuştursun canım.. alışacağız mecburuz. günler geçeceeeek ve bi bakmışız sevdiğimizin gelmesine az kalmış.. Allah sabrını da verir canım merak etme.:teselli::teselli:

geçer kzılarr geçerr
bakın bnm 314 gün geçmiş
kalmış 146
ama geçerrken çok şeyler alıoo götürüyoo

geçer kzılarr geçerr
bakın bnm 314 gün geçmiş
kalmış 146

hani demeyecektin gıııs herkeş duydu üzgün olduğumu :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim arkadaşlar da görsünler işte ilk gün çoookk üzgün oluyor insan ama biraz geçince alışıyorsun,durumu kabulleniyorsun... ki sen evlisin, her an yanında olan,aynı yatağı paylaştığın insanı göndermişsin.. ve güçlü olmaya çalışıyorsun!! tüm arkadaşlara örnek olasın istedim yaaaa

geçer kzılarr geçerr
bakın bnm 314 gün geçmiş
kalmış 146

gııss city misin nesin yaww ne biçim teselli bu gııı geçerken çok şeyler alıp götürüyomuşşşş muşşşş.yerim seni dadlı tabi senin çoğu gitmiş azı kalmış ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh walla .şaka tatlım allah kazasız kavuştursun o duayı hep oku gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…