Sevdiğini özleyenler buyurun

tv izlemekten vazgeçtim.şarkı indiriyodum sanırım yarın baya bunalım olucam.bir sürü asker şarkısı falan indirdim...senağlama

hımm, bunalım olma yahju
bende aksam uyudum sımdı uyuyamıom yrn da ısım var yanlış oldu böle gıcık oldum
senınkısı ne olarak yapıor askerlıgını ? nerede

dün gece aşkımla telefonda konuştuumda çok duyguladım... off çok özlüyorum aşkımı yaa... sanki bugün buluşacakmışız gibi gelio ama o bende km.lerce uzakta off off... yeter bukdr 25 günlük askerlik yeter... çok özledim ben aşkımı

uyandık kıss nastişşş nabıonuz, ben uyuyamadım gece yahu
saten 9 da yatmsım benımkı 9 .30 da nete gelmıs gormemısmmm püüh

çokkkkkkkkkkk özledim yaaa benimki asker degil ama asker yolu gözler gibi bekliyorum benden cok uzakta offffffff aklıma düşüyo cıldırıyorum offfffffff offfffffffff

hehe kandırıldınn kandırıldınn gamyoncuiremsu bulusucan sandın dımı telde konusunca :) nanikkk kaydirigubbakcemile3 yk cnm öle naniknanik

bnde aşkumuuu çkk ösledimmm..tam 3 ay oldu görmeyelii...nolur lokumumm göster artık yüzünüü banasenağlamasenağlamasenağlama

uyandık kıss nastişşş nabıonuz, ben uyuyamadım gece yahu
saten 9 da yatmsım benımkı 9 .30 da nete gelmıs gormemısmmm püüh

günaydın cnm...
tavuk gibi erkenden uydun sende... sen misin uyuyan al işte gelirde hbrin olmaz böle...
ohh ne güsel yaa nete girebilio benimki arayamıo biile doru düzgün çokk özlüorum çook..
ewt kandırıldım senağlama
oysa cmt günleri bizim buluşma günümüzdü hani nerdeeee

çokkkkkkkkkkk özledim yaaa benimki asker degil ama asker yolu gözler gibi bekliyorum benden cok uzakta offffffff aklıma düşüyo cıldırıyorum offfffffff offfffffffff

senin sewdiğin nerde cnm? umarım en kısa zmnda kavuşursunuz...

Şafak: 12:CüvCüv:

Zaman durma geç bana sevdiğimi getirrr:asigim:

ayy harika yaa çok az kalmış...
üff yaa benimde okdr kalmış olsaydı...
çok özledim ama aşkımı ben...
hadi darısı başımıza artık...
gözün aydın cnm çok az kalmışkaydirigubbakcemile5

hehee kıskandınız dımı, bılsem önceden sölerdım naniknanik

benımkı acemılıgı bıtırdı torenı yaptı ondan msne gırebıldı sımdıde haftasonu dısar da
yıne gırcekk ooh, ama ben dısarda olcam bugun kız arkadasım hamıleymıs ona tebrıge gıdıcezz

ne kdr çabuk olmuş yeminler ya benimki daha hftaya yemin etcek çıkamıo hftasonu... iiki bu hfta etmedi yemin gidemezdim:)

Ayy kızlar aklıma nereden geldı bılmıyorum cok kötu bı marş söyluyodum bakın

marş marş marş, ileri ileri, marş ileri
dönmez geri, Türkün askeri senağlama

canım biz ayrı sehirlerdeyiz ve göremiyoruz her istedigimizde (( tşkler cnm inş en kısa zamanda kavusuruz:asigim:

uzak değildri cnm inş şehirler... yoksa gerçekten uzaktan ilişiki yürütmek zor oluo bende sewgilimle ayrı şehirlerdeyiz anlıorum seni... hatta şimdi daha da uzaklaştık, telde bile konuşamıoruz off off askerlik ne kötüymüş. farklı şehirlerdeyiz die üzülürken bi de bu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…