ne kdr çabuk olmuş yeminler ya benimki daha hftaya yemin etcek çıkamıo hftasonu... iiki bu hfta etmedi yemin gidemezdim:)
Ayy kızlar aklıma nereden geldı bılmıyorum cok kötu bı marş söyluyodum bakın
marş marş marş, ileri ileri, marş ileri
dönmez geri, Türkün askeri senağlama
senınkı nıe 1hafta rötarlı ben anlamadım
kısa dönem hemde dımı allalalaa Çok üzgünüm çoook
benımkıde tank taburunda:çok üzgünüm::çok üzgünüm: kıslar askrı tank tabrunda olan warmı benım gıbı:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sağdan sola, soldan sağa
salla bayrağı düşman üstüne...
öle cnm ben konuştum kor generalle ben gelemem ona göre beni kızdırmayım gelmem lazım yemin törenine bi güsellik yapın dedim... onda seni mi kıracağız bi hfta erteleyi werelim dedi...
marştaki dönmez geri demekte şehit olur anlamında deil cnm... korkusuzdur düşmandan korkup çekilmez anlamında... hemen ağlama...
Günaydin kizlar ben geldim bugün eşim cezaevinden ariycak haftada bigün arama hakki var 10dakkika mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam tamam gectı hihoyyyt ıyıyymıs daha,
senın ıcın mı yapdılar
eh bea askerlıgıhnı yanında yapıverseymıs ya yada bırlıkte otelde felam, madem nazın gecıyo hehe lülülülülülü
canım tank taburu daha rahat olurmus dıger askerlere gore oylemı
Aynen canim ya eminmki iyi gelecek şimdi saatin gelmesini bekliyorum 14.00te aramasi gerekiyo inş bi aksilik çikmaz
bilemicem cnm ama şikayeti yok şimdilik... tankın içinde öle oturanlar falan oluodu duyduma göre... merak etme rahat olur... ztn bakma bize dert yandıklarına orada acayip eğleniolar... yeni arkadaşlar ediniolar... abuk sabuk şakalar yapmaya bile başlamışlar bizimkiler dier koğuştakilere... sürekli nazlanıp duracaktır şimdi sana... ben öle yaptıında sürtsünler burnunu askere gittin ne sandın diorum sölenemio bana... ama kardeşi hemen ağlamaya başlıomuş abime kötü dawranıolar die ona ohhooo neler neler ne şikayetlerde bulunuomuş... işte üzecek karşı tarafı nazlanacak yaa..
beklemek acayip bi duygu dimi cnm... direk o saate aramasına odaklanıosun... benim sewgilimde arayacam gece demişti aramamıştı... arayamamış daha dorusu çok üzülmüş çokta kızmıştım ona ndn aramadı die:teselli:
evet bızımkıde dün direk odaklanmıstı, arkadaslarımdan ayrılıom ayrılıom dıye
yani orda anlasıyolar aslında memnun da olabılıolar sırf erkek düşünsenıze
bız sırf kız burda nası kaynatıyoz onlar da orda işte kaydirigubbakcemile2
yahu arkadasım hamıle kalmıs yaw, benle yasıtytı kız ıdrak edemedım daha olayı
Ya gecen saat 4te aradi ama canim cikti bide içerde kavga dövüş sevklerde oluyoya mahfoldum tam ağlamaya başladim aradi bi kizdim ona oda diyo sanki çarşidayim leyla dedi moraradim haliye
kızlar sabah bitanem aradı
p.tesi günü şeçmeler yapılıyomuş nereye düşecegi belli olucakmış
cok heycanlıyım anlayamam sizesenağlama
neolurrr bize dua edinnn kizlar:Saruboceq:
benimkinin belli oldu adanaya gitcek umarım seninkide güsel bi yere gider cnm ...:lepi:
hımm nebılıyım herkes nette konustuk falan dıo 2-3 saat telde konustuk falan dıoda ondan sordum.bız en fazla 10 dakka konusabılıoruzsenağlama
hımm nebılıyım herkes nette konustuk falan dıo 2-3 saat telde konustuk falan dıoda ondan sordum.bız en fazla 10 dakka konusabılıoruzsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?