Sevdiğini özleyenler buyurun

ya anlatabilsem bi söylicemde.hani bazı arkadasların yazısının altında bişi çıkıyo ya cetvel gibi.Ayyyy anlatamıyorum deli olcammmm....kafamçokkarıştı

bunun gibi bişey mi ben koyuyorumda kont.paneli hata veriyo çıkmadı zaten
imzamda da:uhm:

kızlar ya günlerdir size destek oluyorum şu yaptığınıza bakın ağlattınız beni ya özledim sevdim geçmiyo ağlattınız işte iii geceler senağlamasenağlamasenağlama

delikanlı olacaklardan habersiz karşılıksızca seviyordu genç kızı.Soruyordu; askere gittiğimde beni bekliyecekmisin?
-Evet elbette... diyordu genç kız.
Delikanlı sevinç sellerinde boğuluyordu adeta.
Günler geçti... Genç artık hazırdı askere gitmeye,vedalaşıldı sevdiğinin alnından öpüp son kez baktı gözlerine ve 'bekle dönücem' dedi.Genç kızda biliyorum dercesine salladı başını.
Delikanlı bindi otobüsüne ve gözyaşları arasında yavaşça otogardan ayrıldı.
Aradan günler geçti.Delikanlının yazdığı hiçbir mektuba cevap gelmiyordu.Ne yazarsa yazsın genç kızdan ses seda yoktu.
Birgün koğuşta otururken geldi beklenen mektup.Delikanlı okuduğunda gözyaşlarına boğuldu.
''Ben seni bekleyemiyorum ve başkasından hoşlanıyorum herşey bitti fotoğraflarımı geri yolla'' yazıyordu.
Delikanlı kendini topladı ve asker arkadaslarında ne kadar kız fotoğrafı varsa alıp mektubun içine koydu ve şöyle yazdı. '' Hangisiydin hatırlayamadım kendini belirtte öyle yollayayım fotoğraflarını'''

nasıl ama kızlar bu hikaye???gardiyan mı olucan???oda iyiymiş valla...

bende gidip tv izliyim bari.kimseden ses soluk çıkmıyor.hepinize iyi geceler.dikkat edin kendinize.öpüldünüz:asigim:

kızlar ben çok kötü oldum.şans eseri bikaç parça buldum...
Bahar-Askerde Şimdi
Tudanya-O garip asker

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy herkescıkler yatmıs mı kızlar
baya da yazısmıssınız wala bı kısmını okudum,

benımkısı gece yıne nete gelmıs ben yattıgım zaman9 dan sonra gelmıs,
yazıcı olmus :) rahttır dımı memnun gıbı halınden, ınternete gırebılır mı yazcılar acaba .. onu bı arastırıyım netten
yahu aksam uyumasaydım keske sımdı uyandım hem yavuklumu goremedım beh beh beh kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…