- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
tertip benimki yazıcı olmuş bugün belli oldu seninki belli oldumu hep duacınım tatlım sen yüreğini ferah tut :Saruboceq:
bencede cnm duyuyorum iyi oldugunu biliyorum yaa oda bana yetio
özlem giderimiyorum belki ama o günlerde gelcekk inş
kızlar benımkı suan acemılık yapıo daha dun gıttı.ama cep telını goturmedı oraya.ustalıkta goturcekmıs.gunde bı kac kez arıo ama ole nete falan gıremıo.arayıncada 10 dakka konusabılıoruz anca. sızce bu normalmı benı kandırmıo dımı cep tel goturulmuo faln dıe 10 dakka konusuo falan yalan dııl dımı tedbırımı alıyımda :teytey:
kaç gün oldu seninki gideli.Benimki 29unda teslim oldu.Hergün arardı,dün gece aradı 7dk konustuk.Bugün hiç aramadı.Kaç günde belli oluyoki ne olcakları.Her yerde aynı mı?Benimki ulaştırmada ya şoför olcak sanırım.Umarım doğuya düşmez.Çok korkuyorum...
hozi gönlünü ferah tut rahatla benim eşim 27 ağustosta teslim oldu 2gün var aramızda bugün bölükleri ayrıldı artık acemilik bitene kadar o bölükte kalacaklar.silahları verildi.sonra ne olacakları belirlendi hiç beklemiyodum ama benimki yazıcı oldu.daha bugün belli oldu ohhhhh dedim en rahat şey yazıcılık valla.netede girabilir ozaman.benimki orada çok seviliyor komutanlar çok sevmiş dersleri dinliyorum emre itaat ediyorum beni sevdiler diyor komutan ben seni hiçbi yere yollamam sen benim sağ kolum olacaksın burda kalacaksın demiş.inş ıspartada kalsın ya rabbim ya.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seninkide bugün yarın belli olur gülüm meraklanma
doğusu batısı kalmadı artık gülüm artık heryerdeler batıya düşer bi bomba herşeyi bitirir doğoya düşer rahat eder belki sen hayırlısını dile allahtan gülüm sabret napalım kaderde varmış iyi düşün iyi olsun...sabah 7de yola çıkcaz bugün öğlen kocamın yanındayım allah nasip ederse .....benimkide12 gün oldu walla ben kocamın yanına gidiyom
Tatlım çok sevindim senin adına.Umut ettiğin gibi olur inşallah.Kaç gün yapıcak acemiliği senin KUZU?Bu görevler acemiliktemi belli oluyor hemen?Benimkinin 28gün.Ayın 26sında yemin töreni var.Ben bişekilde kaçıcam yanına Tokata.Sonra İstanbula dönücez beraber.Artık 2 3gün bi hasret giderir kafa dinleriz.Sonra ailesinin yanına gider hem Bayram oluyor zaten.Offffff yine gitcek...Bu gitmeler nezaman biter yaaa???:sm_confused:
inş canım ya 3 ay yapacak uzun dönem benimki.acemilikte belli oluyo ama ustalıkta değişebiliyo. bizim tören 19unda olacak 10 gün sonra bidaha gitcem inş.bizde ıspartada pansiyon tutucaz 2 gün kocamla çok güzel geçecek yaaa.sende kaçmaya bak walla.inş kaçabilirsin hozi ben çok yorgunum gülüm dolma sardım bükme yaptım uykusuzum yani sabah erkenden yola çıkıcam uyumam lazım kusura bakma olur mu yine görüşem akşam ben gelince olur mu
inş canım yaa sende kavuş herkes kavuşsun....allah gönlüne göre versin inş ...bende çok merak ediyorum ilk kez göreceğim onu o kıyafetlerle yaaa bide gururlanıyorum ki sorma aslanlar gibi komando oldu çakı gibi asker bebeğim benim.neyse tatlım iyi geceler öpüyorum herkes rüyasında askerini görsün emi gıııssslarAyyyyyyyy çok sevindim ne güzel kavuşucaksın eşine...Darısı başıma artık.20günüm var KUZUMa kavuşmak için.Hayal ediyorum onu kıyafetlerle.Dediğin gibi bende öyle dua ediyorum hep.Allahım neresi hayırlıysa oraya ver diye.Arada da istanbuldaki kışlaları görünce burası olsa fena olmaz.Burası uzak ama olsun gelirim diyorum kendi kendime.benneyaptımki
tamam canımyat dinlen sen.yorgun görmesin seninki.ayyy inan çok sevindim vallahi senin adına.Döktürmüşsünde yemekleri valla yaşadı seninki.Bende giderken KUZUMa yapıyım bari bişiler.Akşama alırım haberleri senden.Selamlar eşine.Hadi görüşürüz canım...
sağol canım yaaa allah razı olsun senden.senden de böyle haberler bekliyorum inş.tabi sende yap bişiler orada çok özlüyorlar bizim yemeklerimizi gitti gideli istiyor walla.akşama görüşeriz gülüm iii geceler
hozi gönlünü ferah tut rahatla benim eşim 27 ağustosta teslim oldu 2gün var aramızda bugün bölükleri ayrıldı artık acemilik bitene kadar o bölükte kalacaklar.silahları verildi.sonra ne olacakları belirlendi hiç beklemiyodum ama benimki yazıcı oldu.daha bugün belli oldu ohhhhh dedim en rahat şey yazıcılık valla.netede girabilir ozaman.benimki orada çok seviliyor komutanlar çok sevmiş dersleri dinliyorum emre itaat ediyorum beni sevdiler diyor komutan ben seni hiçbi yere yollamam sen benim sağ kolum olacaksın burda kalacaksın demiş.inş ıspartada kalsın ya rabbim ya.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seninkide bugün yarın belli olur gülüm meraklanma
günaydın kızlar ben geldim...
aşkım gece yatmadan önce arayacam dedi tam 2ye kdr bekledim aramadı
hala ses yok...
günaydın canım..bende dün konuşmuştum
her zaman fırsat olmuyo demişti
müsait ortam olmamıştır ondan arayamamıştır üzülme:1hug:
arar inş.
günaydın kızlar ben geldim...
aşkım gece yatmadan önce arayacam dedi tam 2ye kdr bekledim aramadı
hala ses yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?