Sevdiğini özleyenler buyurun

tertip benimki yazıcı olmuş bugün belli oldu seninki belli oldumu hep duacınım tatlım sen yüreğini ferah tut :Saruboceq:

kaç gün oldu seninki gideli.Benimki 29unda teslim oldu.Hergün arardı,dün gece aradı 7dk konustuk.Bugün hiç aramadı.Kaç günde belli oluyoki ne olcakları.Her yerde aynı mı?Benimki ulaştırmada ya şoför olcak sanırım.Umarım doğuya düşmez.Çok korkuyorum...

bencede cnm duyuyorum iyi oldugunu biliyorum yaa oda bana yetio
özlem giderimiyorum belki ama o günlerde gelcekk inş

inş gülüm ya biz aynı anda gönderdik askerlerimizi seninki manisa benimki ısparta ikiside birbirinden beter walla allah bizede göstersin o güzel günleri üzülme hiç :mymeka:gelecek elbet yaaaw

valla 10 dk konuşabiliyosanız ne mutlu sana.benim KUZUM 10gündür asker.Her aramasında 2 3dk anca konuşuyoruz.Dün gece ilk kez 7dk konuştuk.Bugünde hiç aramadı.Ana ocağı değil orası telefon msn olsun.Asker ocağı...Allah sabır versin hepimize...

hozi gönlünü ferah tut rahatla benim eşim 27 ağustosta teslim oldu 2gün var aramızda bugün bölükleri ayrıldı artık acemilik bitene kadar o bölükte kalacaklar.silahları verildi.sonra ne olacakları belirlendi hiç beklemiyodum ama benimki yazıcı oldu.daha bugün belli oldu ohhhhh dedim en rahat şey yazıcılık valla.netede girabilir ozaman.benimki orada çok seviliyor komutanlar çok sevmiş dersleri dinliyorum emre itaat ediyorum beni sevdiler diyor komutan ben seni hiçbi yere yollamam sen benim sağ kolum olacaksın burda kalacaksın demiş.inş ıspartada kalsın ya rabbim ya.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seninkide bugün yarın belli olur gülüm meraklanma

Tatlım çok sevindim senin adına.Umut ettiğin gibi olur inşallah.Kaç gün yapıcak acemiliği senin KUZU?Bu görevler acemiliktemi belli oluyor hemen?Benimkinin 28gün.Ayın 26sında yemin töreni var.Ben bişekilde kaçıcam yanına Tokata.Sonra İstanbula dönücez beraber.Artık 2 3gün bi hasret giderir kafa dinleriz.Sonra ailesinin yanına gider hem Bayram oluyor zaten.Offffff yine gitcek...Bu gitmeler nezaman biter yaaa???:sm_confused:

doğusu batısı kalmadı artık gülüm artık heryerdeler batıya düşer bi bomba herşeyi bitirir doğoya düşer rahat eder belki sen hayırlısını dile allahtan gülüm sabret napalım kaderde varmış iyi düşün iyi olsun...sabah 7de yola çıkcaz bugün öğlen kocamın yanındayım allah nasip ederse .....benimkide12 gün oldu walla ben kocamın yanına gidiyom

Ayyyyyyyy çok sevindim ne güzel kavuşucaksın eşine...Darısı başıma artık.20günüm var KUZUMa kavuşmak için.Hayal ediyorum onu kıyafetlerle.Dediğin gibi bende öyle dua ediyorum hep.Allahım neresi hayırlıysa oraya ver diye.Arada da istanbuldaki kışlaları görünce burası olsa fena olmaz.Burası uzak ama olsun gelirim diyorum kendi kendime.benneyaptımki

inş canım ya 3 ay yapacak uzun dönem benimki.acemilikte belli oluyo ama ustalıkta değişebiliyo. bizim tören 19unda olacak 10 gün sonra bidaha gitcem inş.bizde ıspartada pansiyon tutucaz 2 gün kocamla çok güzel geçecek yaaa.sende kaçmaya bak walla.inş kaçabilirsin hozi ben çok yorgunum gülüm dolma sardım bükme yaptım uykusuzum yani sabah erkenden yola çıkıcam uyumam lazım kusura bakma olur mu yine görüşem akşam ben gelince olur mu

tamam canımyat dinlen sen.yorgun görmesin seninki.ayyy inan çok sevindim vallahi senin adına.Döktürmüşsünde yemekleri valla yaşadı seninki.Bende giderken KUZUMa yapıyım bari bişiler.Akşama alırım haberleri senden.Selamlar eşine.Hadi görüşürüz canım...

inş canım yaa sende kavuş herkes kavuşsun....allah gönlüne göre versin inş ...bende çok merak ediyorum ilk kez göreceğim onu o kıyafetlerle yaaa bide gururlanıyorum ki sorma aslanlar gibi komando oldu çakı gibi asker bebeğim benim.neyse tatlım iyi geceler öpüyorum herkes rüyasında askerini görsün emi gıııssslar

sağol canım yaaa allah razı olsun senden.senden de böyle haberler bekliyorum inş.tabi sende yap bişiler orada çok özlüyorlar bizim yemeklerimizi gitti gideli istiyor walla.akşama görüşeriz gülüm iii geceler

iyiki varsın valla.Çok destek oldun bana.Dün gece gördüm Aşkımı rüyamda bugün aramadı işte.Umarım iyidir...Offff offff.Sende hemen uyuda sabah erken gitcekmişsin bitkin görünme eşine.Üzülür sonra ona göre...:1hug:

Benimkine de aynısı olmus canım, samimi arkadasları aynı bölükte kalmıs bunu baska bölge almıslar komutanıbuna benım yazıcım olacan demıs bnmkı yazcı sımdı ınternetı yoktur sanırm ama en azından o kısın sogunundan korunur bıraz olsun aslan yiğit askerım benım.

günaydın kızlar ben geldim...
aşkım gece yatmadan önce arayacam dedi tam 2ye kdr bekledim aramadı
hala ses yok...

günaydın kızlar ben geldim...
aşkım gece yatmadan önce arayacam dedi tam 2ye kdr bekledim aramadı
hala ses yok...

günaydın canım..bende dün konuşmuştum
her zaman fırsat olmuyo demişti
müsait ortam olmamıştır ondan arayamamıştır üzülme:1hug:
arar inş.

aradı aşkım şimdi,
elektrikler kesilmiş ozmn telefonlar çalışmıomuş arayamamış cnm benim yaa

günaydın canım..bende dün konuşmuştum
her zaman fırsat olmuyo demişti
müsait ortam olmamıştır ondan arayamamıştır üzülme:1hug:
arar inş.

tşk ederim cnmkaydirigubbakcemile2 aradııı aradıııı
çok özlediiiim benneyaptımki

kızlar bu bizim KUZUların yazıcı olması yani meslek seçimleri nezaman neye göre belli oluyor.benim KUZUM tokat-ulaştırmada.29unda teslim oldu.acemi birliğini 28gün yapıcak.onunda belli olurmu ne olcağı?ne zaman belli olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…