Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm ne güzel yazmışsın yaa duygularıma tercüman olmuşsun

benimde uzun dönem ve daha yeni başladık özlem dolu günlere.. sanki biiri sürekli bogazımı sıkıyomuşş gibi geliyo.. biz birbirimizi 1 gün görmesek cok özledim derdim
simdi gercek özlem neymis onu yaşıyoruz senağlama
uzun dönem kisa dönem gercekten farktmez ikisindede özlem cekiyosun haa biraz kisa ha biraz daha uzun

dogru bi yaklaşım
ama 5 aydır görüşemiyoruzsenağlama

günaydın canlarr..arkdasım demek istemişki ya ni bende öyle demk istemiştim tabiki kısa dönem uzun dönem aynı sadece biz biraz daha fazla bekliyoruz sonuç aynı özlem!! sadece biz demek istiyoruzki kısa dönemliler için yani kendinizide karşinizdakinide çok üzmeyin beterin beteri var deyin şükredin demek istedik..

ayrıca okudumda bence 3ay yapanlar daha şanslılar benımkide 3ay yaptı ama 3ay diyorlarda 3ay sürmüyor 55günde gönderiyorlar dagıtıma:)

:çok üzgünüm: :a015: çokk güzel anlatmışsınnn :çok üzgünüm: ck hüüzümlü ama, cok guzel seylerı paylasıaksın gelınce bebek beklemek gıbı beklıyosun beklıyosun sonunda gelıo ve sarılıyosun kavusuyosun sevdıgıne tum sıkıntılarını unutturuyor :çok üzgünüm: ayy cok hüzünlüydu ama demek hıc alısamıcaz bu ykluk durumuna senağlama tesekkurler tatlm anlattıgın ıcın.

Tual Kasım Mp3
Bir teselli ver kırılan gururuma,
Bir tebessüm et unutursun zamanla.
Yine dalmışım aynada yüzüm ağlar,
Yine dalmışım elimde fotoğraflar.

Yine aylardan kasım sanki seninle kaldı bir yarım,
Her nefesim her anım sanadır canım.

Bir teselli ver kırılan gururuma,
Bir tebessüm et unutursun zamanla.
Yine dalmışım aynada yüzüm ağlar,
Yine dalmışım elimde fotoğraflar.

Yine aylardan kasım sanki seninle kaldı bir yarım,
Her nefesim her anım sanadır canım.
senağlama senağlama

bu gece niye bu kadar karanlık..ben niye burdayım.niye uyandım.tekrar bogulmak, tekrar titremek, tekrar üzülmek için mi? boguluyorum..bagırmak geliyor içimden ama sesim çıkmıyor.uyanık görülen bir karabasan sanki.derin soluklar almaya çalışıyorum rahatlamak için.ben nefes alıp verdikçe içimin kıvılcımları saçılıyor gözlerimden.Ne oldugunu bilmiyorum kabus degil karabasan.sebepsiz, görüntüsüz, anlamsız bir şey...
biriktirme demişlerdi.paylaş, ak, saklama..yine beceremedim.paylaşmam yasak çünkü sır bu.bir gün ortaya çıktıgında herkesin niye tek başına yüklendin diyecegi türden bir sır.akmayı beceremedim.çünkü güçlüsün, güçlü olmak zorundasın amsalına inandırdım kendimi.güçlü olmak, güçlü görünmek zorundayım evet.ama asla güçlü degildim.güçlü görünenler güçlü göründükleri nispette korkaktırlar gibi laflar edemem belki ama bu benim için böyle.neden bahsediyordum, niye buraya geldi...
ben niye buraya kadar geldim en başta..yeter artık!!

biten:316
kalan:144

halimi görmek için;
kalana değil
geçen zamnaa bakmak lazım =(
yeter artık bu askerlik ama yaa uff
canıma sıkıntı geldiiiiiiiii

selam kızlar

benim aşkımda acemiliği 75 gün yapacak..

uzunu kısası yok bu işin ya..
beklendiği müddetçe hepsi aynı:çok üzgünüm:

varlığına alışıp birden bilmediğin,görmediğin yerlere göndermek
elinden hiçbirşeyin gelmemesi
sadece dua etmek ve o günlerin geçmesini beklemek..

hepimizin yaptığı bu değil mi zatensenağlama

şafak:445:a015:

merhaba kızlar nasılsınz?? giremedim 2gündür özledim sizi..
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişa.s.
Allah kavuştursun arkadaşlar..
hayırlı tezkereler nasip etsin..

kızlar dün gece saat 1 olmuştu uyuyamıyordum onu düşünürken birden mesaj geldi
_aşkım nöbetteydim şimdi yatmaya gidiyorum
seni sevdiimi söylemden uyumak istemedim seni çok seviyorum_Şeniz
yazıyordu senağlama

ankesörlü telefondan mesaj atmıştı ama ben cevap yazamadım
tabi ona:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok sevindim senin adına canım ankesörlüden nası mesaj atılıyoki acaba ne güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…