Sevdiğini özleyenler buyurun

yok cnm çok iyi bi babası var sevmek ayıp diil ben karıma hala aşığım dedi konuştuk dakaydirigubbakcemile2

yok cnm çok iyi bi babası var sevmek ayıp diil ben karıma hala aşığım dedi konuştuk dakaydirigubbakcemile2

ne güsel işte:)
tn kayınpederler gelinlerini gelinlerde kayınpederlerini çok severmiş...
sanırım oğulları babalarını hatırlatıo bize...
bende ailecek hepsini çok sewdim en uzun vakit geçirdiim zmn oldu... onlardan ayrıldıımda acayip üzüldüm çok alışmışım bikaçgünde...

:mymeka:
belki de kaydirigubbakcemile3
kıs kaynanam da çok iyi ama kayınpederi daha çok sevdim ne blm yaa
ister istemez kaynana die bişi var sanki aramızda yok da ne blmmkaydirigubbakcemile3

ben çıkıorum kuzular...
yolculuk var gene otobüsü kaçırmayım...
hftaya görüşmek üzere... öptüm hepiniziiii
hoşçakalın...

ben sema yeni üye oldum bende amerikada evli olan ablamı ve yegenlerimi çok özlüyurum gözümde tütüyorlar

aşklsun kızım çıkmıyordur pastaaa dışarı benımki zavallım 5 aydır hiç çıkmadı dışarı yaaaaa

selam kizlar

bnm askım bana bugun tlfonda kızdı.. sabah aradı o sırada diger tlfon caldi actım konusmak zorunda olduugum biri oldugu icinde konustum 2 3 dakka surdu konusmam

tlfonu kapatıp ona geri döndügümde bunu unutma didem yazıyorum bikenara dedi
bende özür dilerim fln ben burda seni ne zor şartlarda arıyorum sen muhabbet ediyosun orda diyo muhabbet ettigim fln yoktu halbuki
herşeyi yanlış anlıyoo
tlfonu cok sinirli kapadi
morelim cok bozuk senağlama

Canım sıkma fazla kendini bak benim eşim 9aydan beri orda burda benim yaptığım herşeye kızıyor.onlar oraya girince psikolojileri bozuluyor.isteyerek olmamıştır olmaz bişey merak etme

önemli bişi olmamış olsa zatwn konuşmazdın bence de.
ama alıngan oluyolar yapıcak bişi yok cnmm:ecrin_bebek:

Üzülme canım ya hepimiz zaman zaman aynı sorunları yaşıyoruz...
Ama düzeliyor düzelmek zorunda...
Bİzde en son c.tesi konuştuk...Telefonu kapatma sırası bendeydi...
Yanımda yiyenim vardı seni seviyorum diyemedim sonra kart bitti kapandı...
Dün ve buğün aramadı...Aklıma en kötüsü geliyor nedense...
Bakalım bana düşen sadece dua etmek ve beklemek...
Sizdede oluyor mu bilmiyorum ama içimde bir boşluk...
Sanki hayatımda yokmuş hiç olmıcakmış gibi...
Sanki hiç biticekk ben yoruldum artık...
İşin tuhaf yanı sesini duyduğumda bu korkularımdan düşüncelerimden eser yok...Bitsin artıkkkk :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kızlar şuan nasıl bir haldeyim anlatamam.Kuzumun usta birliği Bingöle çıktı.3gündür içimde sıkıntı vardı hayır olsun diyordum ve bugün saat 19.00gibi öğrendim.Ne diyceğimi bilemiyorum.Ağlamak istiyorum sadece ama olmuyor.Sanki ağlasam hissedicekte oda üzülcek gibi.O kadar çok heves etmiştik ki İstanbul çıkar diye.Aslında heveste değil sadece hayaldi.Ben biliyordum istanbul olmayacağını ama en azından bu kadar uzak olacağı ihtimalini hiç düşünmemiştim.Şimdi bunları yazarken yaşlar dökülmeye başladı işte.Birde telefonda üzülme tamammı diyişi hala kulaklarımda.Bana üzülme derken kendinin içi parçalanmıyormuydu sanki.Allahım onu sağ sağlim bana ailesine ve sevdiklerine kavuştursun.Onsuz bırakmasın Allahım beni.Tabiki hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın.Tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun ve onları koruyup bizlere bağışlasın...:a015:

canlarımmm nasılsınızzz
didemciğim askerde canavarlaşıyorlar üzülme
badem gözlüm benle kavga ediyordu neden tlf ilk çalınca açmıyosun diye
sıkma canını
nilayım özledim vallahi
şafak bitmiş nerdeyse
hozefincim üzülme kuzum
allahın izniyle hiçbişey olmazz

ilk yolcu ettiğim gün geldi gözümün önüne.Cuma günü yemin törenine gitcem.Bir anda vazgeçtim.Bırakamam ayrılamam birdaha görürsem.Ama gitmem lazım,yanlız bırakamam onu.Ne zormuş hasret çekmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…