Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy cnmmm senin üzülmene öle üzüldüm kii yapma böle her yerin bi kolaylıgı vardır
Allahım korur mrk etme sıkma canını dicem ama ordakilerin de canı var..
ist herkes hayal eder ama sadece hayaldir.

ayy cnmmm senin üzülmene öle üzüldüm kii yapma böle her yerin bi kolaylıgı vardır
Allahım korur mrk etme sıkma canını dicem ama ordakilerin de canı var..
ist herkes hayal eder ama sadece hayaldir.

hayırlısı olsun dedim sustum.inanırmısın merkezmi değilmi sormadım bile...yemin töreni cuma günü.acaba süpriz yapıp perşembe mi gitsem diyorum.hem moral olur...tören günü geliceğimi sanıyor çünkü...

inan bazen ilçesi merkezden daha rahat oluyo
ilçeymiş merkzmiş takılma
perş gitsen bişi degişmez sanırım cumadan önce göremessin

hozefin ismin neydi güzelim??
yemin törenine mutlaka git
bir kez daha aşık olacaksın ona
ve gurur kaplayacak içini

%95 diyeyim
belki seni ziyaretçi olarak içeri alabilirler
ama çok yoğun olurlar provalar falan

selam kızlar..

evet canım uzun dönemsenağlama

didosh aynısı bana oldu bi kez.akşam dışardaydım arkaadsımla birlikte.
tam ayrılacaktık kıza hadi görüşrüz dicektim tel çaldı aşkım arıyordu
açtım teli kız da bekliyo öylece onu öptüm yolladım şu gün görüşrürüz falan diye
kızdı bana ben burdayım sen muhabbet ediyon dedikafamçokkarıştı

bende gönlünü aldım sonra..onun nasıl bir insan olduğunu bildiğim için
şimdi böyle davranması öyle garip geliyor ki..
çok hassaslaştı çooksenağlama

canım hayırlısı olsun..artık doğu batı farketmiyor ne yazık ki..
Allah yardımcısı olsun.İnş. rahat eder..sıkma canını çok dua et sen:teselli:

kızlar ne yapıyım yardım edin.1gün önce gidip beklemediği anda süprizmi yapıyım?Tören günü mü gideyim...

kızlar ne yapıyım yardım edin.1gün önce gidip beklemediği anda süprizmi yapıyım?Tören günü mü gideyim...

imkanın varsa 1 gün önce git..ne kaybedersin ki..

hem tam tören vakti de orda olmuş olursun..

tören günü çıktığında zamanın dahi olsa bakarsın yolda bi aksaklık çıkar bişey olur..

bence git canım

aşklsun kızım çıkmıyordur pastaaa dışarı benımki zavallım 5 aydır hiç çıkmadı dışarı yaaaaa

olabılır tatlım ya, ben artık ılgılenmıyorum onla, yanı maılıme cevap vermıo okuyo bısı demıo bı aramıo bısey yapmıo ılgısının dısındayım, gecen hafta adın ı yazdırmayı unutmus ondan cıkamamıs bu hafta ne sebebı vardı kı , belkı carsıya cıktı belkı cıkmadı hıc umru m degıl bılmıyorum da ılgılenmıyorum da , benneyaptımki
wala kızgın da degılım sadece cok yogun düşüncedeyım sureklı düşünüyorum işin ıcınden cıkamıyorum ısteyen adam arar o benı ıstemıyor sadece arada gelıp bı parmak bal verıp benı baglı tutup kendıne aşık kalmamı saglıycak saddece kuru vaad verıcek sevme benı demıyıp baglı kalmamı saglıcak ya da hıc ılgılenmıcek bu sekılde devam edıcek,
düne kdr her aksam evde oldugumu belırtcek ızler bırakıyordum o facebok sıtesındende artık benden hıc ız haber alamıcak gık cıkarmıyorum merak etsın ya da etmesın bana ne artık yok umrum degıl zaten bakmıyor bana ılgılenmıyor bu durumun da farkında bıle olmucaktır :mymeka:

ay uyudun mu ya ben de yatıyorum madem uykum geldı , gıt ama gıtmemezlık etme fırstaın varsa sansın varsa, hoscakal.

Günaydın Günaydın Günaydın.....
NasıLsınız BaKaLım askerLerinin GüLLeri.....

ŞAFAK:232 askerLİği yarıLamaya son 2 gün kaydirigubbakcemile2

biten 216

kalan 239

az kaldı sevdigim yüzünü göremedim 5 aydır,kokunu duyamadım,ellerini tutamadım..üşüdüm çok üşüdüm sen yokken hala da üşüyorum.. gel artık sarıl bana ısıt beni..bak gözlerime,,tut ellerimi hiç bırakma beni.. az kaldı sevdigim çok az kaldı..

canım merhaba nasılsın.ben yalovadan gülçin benim eşimde askerde 5.5 ayı kaldı allahın izniyle.sana ne sorucam beni duyarsın inşallah.sayfandaki imzayı naasıl yaptın ben bir türlü beceremiyorum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…