Kızlar şuan nasıl bir haldeyim anlatamam.Kuzumun usta birliği Bingöle çıktı.3gündür içimde sıkıntı vardı hayır olsun diyordum ve bugün saat 19.00gibi öğrendim.Ne diyceğimi bilemiyorum.Ağlamak istiyorum sadece ama olmuyor.Sanki ağlasam hissedicekte oda üzülcek gibi.O kadar çok heves etmiştik ki İstanbul çıkar diye.Aslında heveste değil sadece hayaldi.Ben biliyordum istanbul olmayacağını ama en azından bu kadar uzak olacağı ihtimalini hiç düşünmemiştim.Şimdi bunları yazarken yaşlar dökülmeye başladı işte.Birde telefonda üzülme tamammı diyişi hala kulaklarımda.Bana üzülme derken kendinin içi parçalanmıyormuydu sanki.Allahım onu sağ sağlim bana ailesine ve sevdiklerine kavuştursun.Onsuz bırakmasın Allahım beni.Tabiki hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın.Tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun ve onları koruyup bizlere bağışlasın...:a015:
ayy cnmmm senin üzülmene öle üzüldüm kii yapma böle her yerin bi kolaylıgı vardır
Allahım korur mrk etme sıkma canını dicem ama ordakilerin de canı var..
ist herkes hayal eder ama sadece hayaldir.
hayırlısı olsun dedim sustum.inanırmısın merkezmi değilmi sormadım bile...yemin töreni cuma günü.acaba süpriz yapıp perşembe mi gitsem diyorum.hem moral olur...tören günü geliceğimi sanıyor çünkü...
hozefin ismin neydi güzelim??
yemin törenine mutlaka git
bir kez daha aşık olacaksın ona
ve gurur kaplayacak içini
hozefin ismin neydi güzelim??
yemin törenine mutlaka git
bir kez daha aşık olacaksın ona
ve gurur kaplayacak içini
olmaz görme şansın
ama mutlaka git
kızlar bu arada mannak isimli arkadaş nerelerde
yok cnm ağlama sakın yanında bence hayattında bunu yaşaman gerktiğini düşün... ilişikinizi kuvvetlendirecektir bu ayrılık... biras cesaret, zor olacak katlanması biliorum bende ağlıorum zmn zmn ama onun yanında veya telde ağlamamaya çalıorum... çünkü sesim kötü, mutsuz geldiinde bile yıkılıo beni burada ayakta tutan bi tek senin sewgin sende böle yaparsan ztn elim kolum bağlı kendimi çok kötü hissediorum dio... güçlü olmalısın cnm onun yanında... bence gör onu soradan pişman olursun... hem eminim bekler o da seni özlemiştir... uzun dönemmiydi tatlım seninki?
selam kizlar
bnm askım bana bugun tlfonda kızdı.. sabah aradı o sırada diger tlfon caldi actım konusmak zorunda olduugum biri oldugu icinde konustum 2 3 dakka surdu konusmam
tlfonu kapatıp ona geri döndügümde bunu unutma didem yazıyorum bikenara dedi
bende özür dilerim fln ben burda seni ne zor şartlarda arıyorum sen muhabbet ediyosun orda diyo muhabbet ettigim fln yoktu halbuki
herşeyi yanlış anlıyoo
tlfonu cok sinirli kapadi
morelim cok bozuk senağlama
Kızlar şuan nasıl bir haldeyim anlatamam.Kuzumun usta birliği Bingöle çıktı.3gündür içimde sıkıntı vardı hayır olsun diyordum ve bugün saat 19.00gibi öğrendim.Ne diyceğimi bilemiyorum.Ağlamak istiyorum sadece ama olmuyor.Sanki ağlasam hissedicekte oda üzülcek gibi.O kadar çok heves etmiştik ki İstanbul çıkar diye.Aslında heveste değil sadece hayaldi.Ben biliyordum istanbul olmayacağını ama en azından bu kadar uzak olacağı ihtimalini hiç düşünmemiştim.Şimdi bunları yazarken yaşlar dökülmeye başladı işte.Birde telefonda üzülme tamammı diyişi hala kulaklarımda.Bana üzülme derken kendinin içi parçalanmıyormuydu sanki.Allahım onu sağ sağlim bana ailesine ve sevdiklerine kavuştursun.Onsuz bırakmasın Allahım beni.Tabiki hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın.Tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun ve onları koruyup bizlere bağışlasın...:a015:
kızlar ne yapıyım yardım edin.1gün önce gidip beklemediği anda süprizmi yapıyım?Tören günü mü gideyim...
aşklsun kızım çıkmıyordur pastaaa dışarı benımki zavallım 5 aydır hiç çıkmadı dışarı yaaaaa
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kesinlikle eminmisin görüştürmeyeceklerine....
biten 216
kalan 239
az kaldı sevdigim yüzünü göremedim 5 aydır,kokunu duyamadım,ellerini tutamadım..üşüdüm çok üşüdüm sen yokken hala da üşüyorum.. gel artık sarıl bana ısıt beni..bak gözlerime,,tut ellerimi hiç bırakma beni.. az kaldı sevdigim çok az kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?