http://www.ticker.7910.org/ burdan yaptım şekerim bi bak takıldıgın yeri sor
aşagıda uzunca bi link var ikinci kare içinde onu sen bana yolla bazı yerleri kesilmesi gerek
ben de çok zorlanmıştım yaparken
aşagıda uzunca bi link var ikinci kare içinde onu sen bana yolla bazı yerleri kesilmesi gerek
ben de çok zorlanmıştım yaparken
nabersiniz kızlar ....
iyidir nergisciim şükür senden naberrr
nergis sendende yardim bekliyorum.birtürlü beceremiyorum imza işini
bi ara yapmıştın canım....
Niye sildin....
Valla ben o karenin içindeki linki kopyalıyorum...
Bu mesajı yazdığın yere kopyala yapıştır sen ...
Merve yapar....
olmuyor bi türlü ya çildiricam
nergis sendende yardim bekliyorum.birtürlü beceremiyorum imza işini
gdunyam sen 1 haftayı geckın bı zamandır her gun ımza yapamıyorum dıyorsun bız hepımız tek tek sana yardımcı oluyoruz hatta dıyoruz kı ıstersen lınk bben yapıp atayım ama senın dedıgın tek şey üf yapamıyorum yapamıyorum, canım sen asker mı beklıyorsun? he , asker mı beklıyorsun üf yapamıyorumla iş mi olur ama yaa burda her gun gelıp tek cümle deyıp gıdıyorsun bak yardımcı olmaya calısıyoruz 10 gundur uf yapamıyorum mu senın kelımen? asker mı beklıyorsun sekerım ımza mı gerekıyor bak hepımız yardımcı oluyoruz ya sana neden haala yapamıyorsun cnm ya ? he yapamıyor musun ımza, hadı canım bu maılımden sonra da yarın gelıp üf yapamıyorum dersın sen yapamıyosun dımı ımza oy ne guzel ya bak ımza yapma sen hanım hanım otur evınde bekle askerını tamam mı şekerım, ımzanı gormuyo zaten senın askerın oldu mu canım..10 gün oldu yaa, farklı bı konu konuş bız de ınsanız burda.
Aşkım,bebeğim, yavrum,kuşumu özledim....senağlama
O hala askerde.2 ay kaldı bitmesine neyse ki..kaydirigubbakcemile2
benim eşimde askerde.allah hepsini korusun bizimde gelmemize 5.5 ay var bu arada ben yalovadan gülçin
hiç kimse şikayetçi değil benden sen niye böyle söyleniyrsun anlamadım ama yardım etmeye çalıştığınınzın bende farkındayım ben anlıyamıyorsam ne edem.kafam zaten karışık moralim zaten bozuk
sinirlendiğim yok ımza olayını cevap verdıgımızde anlamanı beklıyorum 10 gundur farklı bır sey soylemenı beklıyorum, aramıza katılmanı beklıyorum. Katılıyorsan ne mutlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?