Sevdiğini özleyenler buyurun

aşagıda uzunca bi link var ikinci kare içinde onu sen bana yolla bazı yerleri kesilmesi gerek
ben de çok zorlanmıştım yaparken

Son düzenleme:
nergis sendende yardim bekliyorum.birtürlü beceremiyorum imza işini

gdunyam sen 1 haftayı geckın bı zamandır her gun ımza yapamıyorum dıyorsun bız hepımız tek tek sana yardımcı oluyoruz hatta dıyoruz kı ıstersen lınk bben yapıp atayım ama senın dedıgın tek şey üf yapamıyorum yapamıyorum, canım sen asker mı beklıyorsun? he , asker mı beklıyorsun üf yapamıyorumla iş mi olur ama yaa burda her gun gelıp tek cümle deyıp gıdıyorsun bak yardımcı olmaya calısıyoruz 10 gundur uf yapamıyorum mu senın kelımen? asker mı beklıyorsun sekerım ımza mı gerekıyor bak hepımız yardımcı oluyoruz ya sana neden haala yapamıyorsun cnm ya ? he yapamıyor musun ımza, hadı canım bu maılımden sonra da yarın gelıp üf yapamıyorum dersın sen yapamıyosun dımı ımza oy ne guzel ya bak ımza yapma sen hanım hanım otur evınde bekle askerını tamam mı şekerım, ımzanı gormuyo zaten senın askerın oldu mu canım.. 10 gün oldu yaa, farklı bı konu konuş bız de ınsanız burda.

hiç kimse şikayetçi değil benden sen niye böyle söyleniyrsun anlamadım ama yardım etmeye çalıştığınınzın bende farkındayım ben anlıyamıyorsam ne edem.kafam zaten karışık moralim zaten bozuk

Bende aşkımı çok özLedim yaa senağlama..Say say bitmiyo günLer..En sonunda artık saymamaya karar vermiştim ama yapamadım öyLede geçmiyor günLer maLesef..:1no2:

sinirlendiğim yok ımza olayını cevap verdıgımızde anlamanı beklıyorum 10 gundur farklı bır sey soylemenı beklıyorum, aramıza katılmanı beklıyorum. Katılıyorsan ne mutlu..

gdunyam dün vardı senin imzan hele şükür yapmış dedim
yine ne oldu da gitti.

bende anlattım sana msnde de yardımcı olmuştum..

bu sefer konuya el atıyorum ve bitsin artık bu işkencekaydirigubbakcemile
patıska haklı..

olcak bu sefer imzan merak etmea.s

sinirlendiğim yok ımza olayını cevap verdıgımızde anlamanı beklıyorum 10 gundur farklı bır sey soylemenı beklıyorum, aramıza katılmanı beklıyorum. Katılıyorsan ne mutlu..

bende ne düşünüyorum biliyormusun aranıza katılmaya çabalıyorum fakat kimse beni aralarına almak istemiyor, kimse gibi mesajlaşamıyorum,dediğin gibi bir türlü imza işini beceremedim.dediklerinizi yaptığımda 4 adet linl çıkıyor kareşıma hepsini ayrı ayrı kopyalıyorum olmuyor.hani bana sormuşsun ya sanki eşin görüyormu diye eşim benim şu an sizinle konuştuğumu biliyor yani görüyor bu siteyi önünde bilg var nasılsa.şimdi sana eşimin adı emrah,geleceği tarih17/03/2009 bana bir imza yapıp yollarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…