gdunyam dün vardı senin imzan hele şükür yapmış dedim
yine ne oldu da gitti.
bende anlattım sana msnde de yardımcı olmuştum..
bu sefer konuya el atıyorum ve bitsin artık bu işkencekaydirigubbakcemile
patıska haklı..
olcak bu sefer imzan merak etmea.s
Bende aşkımı çok özLedim yaa senağlama..Say say bitmiyo günLer..En sonunda artık saymamaya karar vermiştim ama yapamadım öyLede geçmiyor günLer maLesef..:1no2:
inşallah.olsun artık bende bıktım sizin gibi.el at bakalım bu sefer konuya eşimin adı emrah,17/03/2009 geliş tarihi
kızlar usta birlikleri belli oldumu ya?öyle bir haber aldım...sizden belli olan varmı?
hozefin tatlım bizim yemin törenimizde bu cuma günü..ben törenden önce yani geçen hafta 2defa gttim.bi salı günü bi cumartesi...öğlen 1 ile akşam 5arası görüştürüyorlar...biz 6ya kadar görüştük nişanlısı diye girdim belkide ondan rahat bırakmışlardır...yani ben görüştürüyorlar diye biliyorum.biz görüştük görüşenlerde vardı..belki birliği ve bulunduğu şehir bakımından farklılıklar olabilir...benimki bilecikte..az önce formu karıştırırken sizin usta birliğinin bitlise çıktığını gördüm.bizimkide belli olmuştur galiba...aramıyor pazardan beri...bir arasa ilk onu soracağım zaten...bizimde büyük ihtimal %90 doğu olacak galiba.bileciktekilerin çoğunu doğuya gönderiyorlarmış.elim yüreğimde bekliyorum öylece...askerlik tabi dedikleri gibi doğusu batısı olmaz elbet ama gönül öyle demiyor dimi?seni çok iyi anlayabiliyorum..bi yandan sevdiğin için üzülüyor insan bir yandan ordakilerinde canı var diyorsun...garip bir duygu...ALLAHIM hepimize sabır versin...bende bir ümit bekliyorum işte ege karadeniz marmara vs olur diye...sonuç belli ama umut işte....canım fazlasıyla yanıyor....ALLAH askerlerimize güç,bizlerede sabır ihsan eylesin.........ALLAH'a emanet olun bayanlar.........
Canım ben kuzumu yollayalı 1ay oldu ama inan çok şey öğrendim.Kimsenin lafına bakmayacaksın.Bilecik doğuya veriyor,tokat kıbrısa veriyor falan olayı yalan.Kısmet mi kader mi şans mı bilmiyorum ama bu yapılması gereken bir görev.Bizde sevdiklerimizle bu göreve ortağız ve onları tüm kalbimizle bekliyoruz.Allah neyi nasip etmişse hayatlarında onları yaşıyacaklar,bizlerde öyle.Hala inanamıyorum ben şaka yapıyor sanıyorum ama şuna inandım ki doğusu batısı kuzeyi güneyi fark etmiyor.En nihayetinde her bölgede hala BAYRAĞIMIZ dalgalanmakta.Doğusu batısı kuzeyi güneyi hepsi bizim topraklarımız.Dua edicez ve bekliyeceğiz.Elden gelen başka bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?