Sevdiğini özleyenler buyurun

ben sabahtan berıı takılıyorum buralardaa bende eve gıtcem az kaldıı dükkandayım halaaaaa :)
bugünden berı tıcker yapmaya ugrasıyoruz hehehehehee :)
lıse sondu dımı öss hazırlanıyomusun

of ya kızlar kusura bakmayın canım çok sııkın 6.gün hayla aramadı benı canım cok sıkıldı en son tartssımıstık senağlama

ben sabahtan berıı takılıyorum buralardaa bende eve gıtcem az kaldıı dükkandayım halaaaaa :)
bugünden berı tıcker yapmaya ugrasıyoruz hehehehehee :)
lıse sondu dımı öss hazırlanıyomusun

kaydirigubbakcemile3 ablacımm ünv sondayım kaydirigubbakcemile3
lisansüstü sınavına hazırlanıyrm

cımcıme sen bı form acmıssın onu okumustum barıstık yazmıstın en son o olaydan berımı aramıyoo canım yaaa sen onu arasana bıııııı

ayyy cıcıkız karıstırdım demek kıı :mymeka: kusura bakma formlarda onusmaktan kım ne sasırdım :roflol: hangı bölüm mirmirmirmir mirmirmirmir

ya aynen öl ogunden berı aramıooo kızlar walla :S bittimi bitmedimi anlamadım telefonu var ama arama demişti burayı sımdı aramam ya içim içimi yioo ama arayamam of ya

iyi akşamLar bayanLar......Şeniz
canım bi ara bakaLım o verdiği numaradan derse neden aradın ben arama demedim die...
seni merak ettim dersin...Madem aramamı istemiordun sen arayıp bi haber verseydin de....

Hee yavrum yaa uçmazmıyım...bebişim geLicek...
bide canım Geleceğini öğrendiğinden beri...
bana beni çok özLediğini söyLüo

hep aynı şeyler oluyo demek......
o da izin belli olduktan sonra özledigini söledi hep
gün belli oldugunda insan daha da sabırsızlanıyo ondan hep:asigim:

cıcıkız sen aramazsan kendını hep üzeceksn böyle :1no2: ara bencede en azından ıcın rahat etsın canım yaaaa :teselli:
nergıs kac gün kaldı gelmesıne :uhm:
evet kızlar gelmesı yaklasınca ayyy delırıyolar vallaha kaydirigubbakcemile3
yaa bıde bız kavussak offf bayramda gıtcem bende oglusumla kocısımın yanınaaa işallah kaydirigubbakcemile2
cımcıme ne güzel yaaa ısallah canım devam edersın yüksek lısansına da canım :1hug:

karıştırmışın şekerim kaydirigubbakcemile3 böle olcktı
ama ben anladım çok tşk ederim innşşsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…