Sevdiğini özleyenler buyurun

ay cnm biliyon vallaşakkıdı
o hep romantikti
askerlik tabi ki özlemle beraber daha farklılaştırıyo
inşallah yumuşar seninki kaydirigubbakcemile2

benimde ödüm kopuyo bu aralar başvurulardan biri kabul edilirde çağırırlar diye.aşkım gitmeden inşallah olmaz bişey.doya doya görmek istiyorum çünkü.ALLAHım nolur verceksen o gittikten sonra ver diye dua ediyorum vallaaaasırnaşık şey

deniz aynen bende canım..
ama arasalar bile gelemem dicem kusura bakmasınlar
şurda iki günümüz kalmış mehtabasırnaşık şey

bu şarkı şakk oturuyo bi de istanbulda olunca..
bana yazılmış gibi yaw o gittigi gün çok yagmur yagmıştı...
ben istanbul ünv okuyorum

evet canım maalesefsenağlama
bi de ben sensiz istanbula düşmanımsenağlama

kızlar burçlardan konu açılmışken
ne ki burçlarınız sizin ve sevgilinizin??

evt o şarkı da çok kötü..
ben koçummm
deniz de sevgmle burçdaşş yani yengeç şakkıdı

çekingen mi CADIARZU

yok cnm hiç değildir çekingen.sevmiyo öyle süslü lafları beceremiyo daha doğrusu.çok katı,bakışından davranışından anlıyosun sevdiğini ama duymak çok başka.hiç msj yazmaz bana,sevdiğini ben söylersem o da söyler.bu kadar senedir uğraşıyrm tık yok adamda yaa.kendisi kova burcudur bu arada.:çok üzgünüm:

kıslar bısı sorcam askerlık yaparken 1 aylık ızın kullanam hakkı warmıs 1 ayın hepsınıde ıstedıgı zamanda kullanabılrlermı
canım 1 haftasını zaten dagıtımda kullandırıyorlar onu mecburen kullanıyorlar zaten canım.. kalanını da zaten canım çok özel bir zaman olmassa hastalık ölüm düğün
vs. gibi..komutanlar yollluyor yanı her isteginden kullanamıyorsun ya bölüpte kullandırıyorlar yada kalanının hepsini birkere kullandırıyorlar canım...

hımmm cok yardımcı oldun saola.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…