Sevdiğini özleyenler buyurun

cicişim ticker ım nasıl olmuş.bugün menekşe abla,esra,ben bununla uğraştık.anam ne zormuş sinir oldum.aslında kolaydıda kk da sorun vardı ondan uğraştırdı bizi heralde.baaaaaaaaaaaak beğendinmi?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cıcıkız ben ısteyım müşterı felan gıdıp geldgı ıcın yanlıs yazmısım hehehehe :roflol: am en üsttekı tesellıyı cımcıme ye yazdım sonrada en alt kısmı sana sırnaşık şey
denız hım sende benım gıbı uzun sürelı asıklardansın canım bende 8yıl cıktım sonra nısan dügün cocuk derken bugünlere geldım cook sükür :teytey: :teytey:

cıcıkız ısım nee :uhm:

iyim cicişim sen nasılsın?burçdaşım nasıl konuşabiliyomusun?

perşembeye kadar sabret dedi çarşıya çıkıp yeni tlf alckmış da
bugün hiç konuşamadık mesela
ama santralde oturdugunu biliyorum içim rahatmirmirmirmir
dün de aradım ankesorluyu o açtı tam da ordan geçiyomuş tesadüfe bakkaydirigubbakcemile3

cicişim ticker ım nasıl olmuş.bugün menekşe abla,esra,ben bununla uğraştık.anam ne zormuş sinir oldum.aslında kolaydıda kk da sorun vardı ondan uğraştırdı bizi heralde.baaaaaaaaaaaak beğendinmi?

güsel oolmuş kıss keşke yüzünüzü dönseydiniz görürdük yüzünüzü kaydirigubbakcemile2

merve derler
benim de 3buçuk yıl olduu bu gidişle 5 seneden aşaa da olmıycak herldekaydirigubbakcemile3

ayysshh sende mi esra'sın :roflol:
üçledik:lepi:

selam kızlar nasılsınız

aşkım 2 gün sonra istanbul'da ayy ölecem heyecandan :lepi::lepi:

tadını çıkarmaya bak şekerim heyecan dogal ben de ölüyodum heycandankaydirigubbakcemile2

iyi cnm sabret bak 2 güncük kalmış:teselli:

kız o ticker ı yapıcam diye anam ağladı.önüne arkasına hiç bakmadım.öğrendimya sürekli değiştirirm zaten.söz bu sefer yüzümüz dönük olcak sırf sen gör diyekaydirigubbakcemile3

Sen gideli buralardan yolunu gözlemekteyim
Istanbul agliyor yastayim sevgilim
Hala seninim delinim biraktigin gibiyim
Cikmaz sokaklarinda kayip debeder haldeyim

cicikız sen nerde okuyon canım?

hoşbulduk denizcim..a.s.
bende aşkım gelsin gitsin ondan sonra iş bakcam
küçük bir iş maceram oldu ama çıktım-tatlicadiarzu-
şimdi de bakmıyorum gelince görşmeye vaktimiz olmaz diye
iyi ki çıkmışım o iştenkaydirigubbakcemile5

Sen gideli buralardan yolunu gözlemekteyim
Istanbul agliyor yastayim sevgilim
Hala seninim delinim biraktigin gibiyim
Cikmaz sokaklarinda kayip debeder haldeyim

cnm askerdeyken daha bi özlüyolar dimi daha bir düşkn oluyolar demi erkekler?aslında yanlış adama soruyom seninki her daim romantiktir dile getirir düşkündür sana.kaydirigubbakcemile3benimki biraz yumuşar umarım.sevgisini özlemini dile getirmeyi öğrenir birazcık umarım

rüzgar ol es püfür püfür
yağmur ol da bul beni
geceleri rüyalarima gir
öpüp okşa, sev beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…