Sevdiğini özleyenler buyurun

sıkmadım şimdiye kdr kaç senedir ama ne biliim
belkide belli bir yıldan sonra dip dibe olmaktan sıkılır insan::)
duymasında benimki kızar hahaha...

oo maşallah...
okdr dayanbilir miydim yaw... uzun ilişikilern sonu kötü oluo
Allah bozmasın sizin aranızıda...
ben hep şöyle düşünürüm 2 sene içinde ilişiki boyut değiştirmez ciddileşmezse bi adım bile olsa çok yıkıcı oluo...
hatta 2 seneden fazla çıkmam die başlamıştım bu ilişikiye kısmetse bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz gene 3 sene çıkmış olacam

kız one biiçim laff inş bizim sonumuz ii olurr çok zorluk çektikgıı o 6 senedee o yüzden ben birbirimizin kıymetini bileceğimize inanıyorumm

işte biliorum canım o yüzden dedim Allah hiç mutluluğunuz bozmasın ve tamamını erdirsin... ömrünüz boyunca inş hep birlikte olur we mutlu olursunuz:)
ama çevremde gördüüm ve yaşadıım deneyimlerden elde ettiğim budur...
ama herkeste ynı olacak die bişey yok istisnai bi durumda olabilir...weyada sizin ikinizin ve ailelerin ilişikiye nası baktııyla ilgili olarak değişebilir

ailelerolabilirrr bak benim annem ananem biliyo we çok sewiyolar onların hepsi tanıyo onlarda beni sewiyo hepsi çok ii insanlar hayırlısı diyelimm

üç esra üç nilay var :)

3. esra kim yauw.biri ogeS bırı ben digeri sen misin yoksa cicikız?? benım en ıyı arkadasım dostum herşeyimin adıda nilay 3 yasından berı arkadasız 21.yılımızı bitiriyoruz:lepi:

kaç gundur giremedım m,safir geldi biz gittik yok KK da sorun cıktı derken nıhayet bugun girdim ama yazdıklarınızı okumaya yetişemiyorum yaauu..ipin ucu kaçınca yetişmek zor oluorr :1no2:

naber kıslar bakalım benımkının askerligi biteli 4 gun oluoo=) 4 gun hatta 4 ay kaldııgını dun gibi hatırlıyorum yauw :jeyyar:

benım de bugün mayıs ayından beri ilk kez nete girdi onu ilk görduğümde agladım ama sonradan çok gülüştük çok özlemişim:)canım o benım yaaa bayramı iple çekiyorum izne gelicek allahın izniyle kavuşucam sevdigime:)

hadi ya hiç görmedınız mı 6 ay..yabancı gibi gelmiştir ne biliyim cok zor allah kolaylık wersın..

DİLEEKKiiiiMMMM hasta mı oldun sen...canım cok gecmiş olsun..strestendır belki..bu aralar benım de stresım sinirim cok fazla nedense..içim sıkılıoo bunaldım bu monotonluktan sewgilimi de göremiyorum ..

bu arada 2 yıl önce bede bi psikologa gitmiştim ilaç werdi 1 ay kullandım..sora bıraktım..kim gitse ilaç yazıoolar zaten ama benı cok agırlaştırdı ilaçlarr tavsıye etmıoorum

ve hiç sasırmayıcaksın ilaç kullanmayı bende hiç sewmiyorum doğal seylerle iyleştirmeye calışıoorum kendımı...bıraz dinlen iyigelir canım

onlien görünce farketemesım gece yazdıgını..naber bakalım..kavustun sewgiline sarılıp resim de cekinilmiş ohhhhh..beb hayla hasret cekıoorum =( daha ne zamana kadar cekecegım de belli deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…