Sevdiğini özleyenler buyurun

gunaydın kızlarrrrrrrrrr benımde 180 lerde ama tam kaç bilmiyorum valla saymıyorum o yüsden:)

benım aşkımda bugün nete giricek allahın izniyle mayıs ayından beri ilk kez görucem benım aşkımında çarsı izni yoktu ama bugün ilkkez giricek çok heyecanlıyım......

benım aşkımda bugün nete giricek allahın izniyle mayıs ayından beri ilk kez görucem benım aşkımında çarsı izni yoktu ama bugün ilkkez giricek çok heyecanlıyım......

coo sevındım canım kaydirigubbakcemile5 güzeel sohbetler dılerım sana ve askına kaydirigubbakcemile3
nerde asker kıı nıye cıkamıyoo dısarıı canım :uhm:

cnm dün aniden çıktım kusura bakma.bölümün güzelmiş.ileresi parlak bi mesleğin olcak.bu arada 6aydır görmüyosun öylemi?cnm benm ya,ALLAH sabır versin sanada hepimizede

ay canımmm nasıl da heyecanlısındır şimdi:jeyyar:
çok sevindim kıss ayyyyyyyykaydirigubbakcemile2

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :sm_cool::sm_cool:

aşkım geldi bugun öğlen 1'de..
gittim otogara karşılamaya ayy şok oldu beni görünce:lepi:

ona gelemeyeceğimi bugun karşıya geçeceğimi söylemiştim:jeyyar:
sen nerden çıktı hani burda olmicaktın dedisırnaşık şey

eve geldim şimdi o da eve gitti.çantalarını bırakacak
ailesinin de haberi yok o da onlara süpriz yapacak..
akşam birlikte olcazŞeniz

çok mutluyum..darısı başınıza kızlar
artık 6 gün servis dışıyım ben :roflol::teytey:

Son düzenleme:

gözün aydın canım
ne güzel yapmıssın en büyük süprız senden olmus bence yerimseniben

slm kızlar ben geldddiiiimmm:):)
görüşmeyeli nasılsınız bakalım...
1 hftayı daha yedik bitti çok şükür:)daha baya var bitmesine ama biliyorum günler geçecek ve aşkıma kavuşacağım:)
sizde moraller nasıl

SLM CANIM a.s
EVET CANIM GÜNLER BIRSEKILDE IYI YADA KÖTÜ GECIYOOR ÖNEMLI OLAN HAYIRLISIYLA GELSINLER :Saruboceq:
SENINDE COOK AZ KALMIS NE GÜZEL YAA BENIM DAHA 138 GÜNÜM VAR OFFFF :çok üzgünüm:

sLm kızLar napıorsunuz bakaLım....hihoyyyt
bugün hiç biyere giremedim internetimde sorun vardı:çok üzgünüm:
yeni düzeLttim...

nastii kız haftaya görüşürüz dedigini dün gibi hatırlıyrm bi hafta ne çabuk geçmişş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…