Sevdiğini özleyenler buyurun

iyidir canım yaa işte süper gidiyo bakalım şimdilik herşey sende ne war ne yok anlat bakalımm

iyidir nacide senden nbr nasıl gidiyo işler?
valla neslicim nasıl olalım sen kurtuldun biz aynen devam

saol nacide sen nasılsın askerden naberr :) aman benim askerlik ölene kadar bitmez 2 3 gün sonra çalıışmaya gidiyo gıı daha bişey anlamadım bilee (

agacı fln yok yakınlarda ama köyden geldi ayvayı yedik biz de :) kaymaklı fln süper olmuştuuuu

kız cicikız seninle hep bu konuları konuşuyoz haa sen mi hamilesin ben mi anlamadımmlülülülülülü

nastii kız haftaya görüşürüz dedigini dün gibi hatırlıyrm bi hafta ne çabuk geçmişş...

dimi ama yaa
u gibi akıp geçior aslında zmn ama genede şikayet ediyoruz çünkü sewdiklerimiz yok yanımızda...
bi bakmışız gelmişler yanımızdalar...
bazen dşünüyorum acaba onlardan sıkılacaımız bi uzaklaşsak kafa dinlesek diyeceimiz zmnlarda gelecekmi :CüvCüv:

nastasia kız sewdiğinde yanına gelir merak etmee ondan sıkılırmısın bilmiyom ama ben hiç sıkılmam walla görüştüğümüzde hep sanki son görüşmemiz gibi sarılıyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…