Sevdiğini özleyenler buyurun

ya bizim sudan sebeplerle tartışmalarımız olur hiç büyük bir kawgamız falan olmadı ama tartıştığımızda haklıda olsa haksızda hiç gönül falan almaz aramaz beni de bu durum sinir ediyoo nede olsa geleceği düşünüyoruzz yani doğru karar mı diyorumm bazenn

haklısın tabiii en ufak şeyde bile insan acaba ilerde de mi böle olur fln diyo
hata ondaysa özür dilemesi gerek ufak da olsa
CADIARZU

yok özür falan yokk malesef aramaz bile önce ben arayacamda walla bugün düşündümm ayrılsam mı diyee yanlış seçim mi dedim kendi kendime konuşacaz akşama doğru bilmiyorum ya kafam çok karışıkk

işte bilmiyorum kii ben mi abartıyorum anlamadım kii napacamı kime danışacağımıda bilmiyorum yada diyorum ona bir korku mu wersem

düşüünüyorumm acaba yapısımı bu diyorumm çok küçük şeylerle böle dawranmak doğrumu ?????

sizi bilmem de biz ayrılık lafı hiç geçmiycek dedik birbirimize
şakası da dahil
korkutma amaçlı da olsa adı anılmamalı bence
dedigin şey çok ufaksa yapma
karar senin tabii

bencede geçmemeli ayrılık lafı ama malesef gerçekler çok acı hiç bişeyy konuştuğun sözleştiğin gibi olmuyo pembe bulutlar dağılıyo bi andaa

nesli kız daha yeni geldi çocuk
hemde siz çok uzun zamandır birliktesiniz
önceden de böyle miydi yoksa şimdi mi böyle davranıyor
önceden böyle ise zaten sen sevgilini tanıyorsundur bu zamana kadar
sorun olmadıysa şimdi de sorun olmamalı diye düşünüyorum..

eğer bu davranışı yeniyse askerlik psikolojisi olabilir
biraz zaman ver derim.şimdi hemen kesip atmak doğru olmaz sanki
yine de sen bilirsin sakin kafayla düşün ani hareketlerde bulunma canıma.s.

ciciş kız sen geçen bi kek yapmıştın nerdeydi o sayfa
bulamıyorum link varsa atar mısın
beğendin mi nasıl?kek yapcam dakaydirigubbakcemile3

nesliciğim, doğru kararı sen vereceksin sonuçta ama pireye kızıpta yorgan yakma... bukdr emek verdim böylemi olacak die de düşünme... aynısını ben yapmıştım sonra çok pişman oldum ilişiki bittikten sonra da değmeyek insan için emek vermişim dedim... geçenlerde bi arkadaşım düğününe 2 hfta kala nişanlısından ayrıldı, nikahtan döneceğime nişandan döndüm dedi ki onların emekleri daha fazlaydı yapılmış okdr iş yardı ortada aileler vardı...
ama kimseyide dinleme kendini dinle... belki de askerlik stresinden böyledir gelince herşey yoluna girer... onu kendini ve ilişikiyi tanıyan bilen sensin sakin bi düşün artıları eksileri ne istediini sonrada bu düşüncelerini onunla paylaş bakalım ne diyecek...

saolun kızlarogescim yok ya öncedende böyleydi diyorum ya suçlu oda olsa suçsuz gibidir walla hayırlısı olur inşş daha konuşmadık bakalım konuşunca sonucun ne old sizlerede söylerimm

nesliciğim konuşurkende sakin ol kötü düşünme olumlu düşün onu anlamaya çalış bakalım o ne düşünüo...
eminim aranızdaki problemi halledeceksinizdir... sonuçta kaç yıldır birliktesiniz ve tanıyosunuz birbirinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…