Sevdiğini özleyenler buyurun

bu kadar çok sewiyorken zorr ama böle inat bi tawırla konuşursa yapacak bişey yok demi belki size i ibir haber weririm belkide kötüü

inş ii bir haber verirsin nesliciğim hayırlısı olsun hakkında...
ama güsel güsel konuşun tatlım kırmayın birbirinizi...

neslicim verdigin emekleri düşün onun senın için yaptıklarını yapacaklarını düşşün eger verdigin emegini hak edip etmedigi en iyisi sen bilirsin ileride daha da mutsuz olacaksan bitir derim ama seviyorsan hak ediyorsa sevgine sahip çık ve sakın bırakma..

şafak defterinden bi günü daha sildik...
sonradan baktıgımda günler çabuk geçiyo gibi görünse de gel yaşarken sen onu sor bana
az kaldı diyerek kendi kendimi çok kandırıyorum...
ama böle yapmazsam hayat nasıl geçicek ki.....
yemegin pişmesini bekle, dizinin başlamasını bekle, onun gelmesini bekle
daima bişileri bekleyerek mi yaşıycaz ?
malesef hayat denen şey buymuşş

hayat denen şey çok acımasız canım hep birşeyler bekliyoruzbeklememize deger inşallah diyorum..hak ettiklerimize kavuşuruz inş. canım..
Şeniz

tamamdır hallettimmm kızlarr ağzıma geleni söledim oda bida yapmayacağına söz werdii anlaştıkk

neslicim sevindim barıştığınıza
bence o kadarlık bi ilişkiyi şimdi bitirmek olmaz
neden olmaz çünkü eskidende davranışları böleymiş
taa kaç yıl snramı anladın cnm
yani öyle dicek sana..
neysehh barıştığına sevindim

kızlar bnm şafak bugün 081 düzcedeyimmmmm
çok mutluyum plakalardayım artık bende
şaka gibi geliyoo
sanki bu şafak bnm deilmiş gibi =)
kavuşcamm huzurr bulduğuum tek kişiyee

Günaydın kızLar nasıLsınız...Şafak:184 mehtap:21

kızLar bugün aşkımLa tam 2.yıLımız bitti...bir yanım çok buruk bir yanımda çok mutLu...
çünkü bu günümüzü unutmadı vee bana çiçek yoLLadı şok oLdum ...Ben aşkımı çok Seviyorum ...O benim herşeyim ...Hayatımın anLamı.....Şeniz

NERGİS GÜNAYDINNNNNN.rabbim ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun canım çok sevindim.eminim senin onu sevdiği kadar oda seni seviyordur.BİTEN:324,KALAN:136 GEÇMİYOR GÜNLERRRRRRRRRRRRRR

ne demek biz birbirimize destek olmak için varız burda.Amin canım kimseyi sevdiğine hasret bırakmasın.bak seninde az kalmmış ne güzel,çok sevindim

allah herkesi sevdiğiyle buluştursun hanımlar...benide inş...gün sayıyorum artıkımmmm

slm kızlar....gülçin ablacm nasılsın?görüyrmki becerememişiz isimini değiştirmeyi.üzüldüm yaaa.yok ama ben bu yola başkoydum başarıcaz.dur ben yine bi araştırıyım...

çok sevindim cnmm ne güzel taa nerelerden çiçek göndermişkaydirigubbakcemile2
nice senelereeeşutarafagitti

nergiscim daha nice yıllar birlikte olun inş.
banada bebeğimm taa şırnaklardan aramıştı ark.ını çiçekçiyi fln
doğum günümde gndermişti
insan çok mutlu oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…