kızlar nerdesiniz ya a kimse yok unuttunuzmu beni yoksa giremedim die kocam geldi akşam kızlar pazara kadar burda pazar gidecek hihoyyyt
kız tamamen mi geldi 90 gün oldu hıı peki yokmu ewlilik falan
(kızlar bugün yine çok doluydum ben.ondan ayrılcağım gün yaklaştıkça içim acıyo.dayanmıycam diye korkuyorum.hani derlerya dokunsalar ağlıycam işte öyle.biraz önce mail attım ona.sizlerlede paylaşmak istedim neler yazdığımısenağlama)
Herşeyim;gidiyosun benden uzaklara.o kadar zorki.farkındasındır belki seninle bu konuyu konuşamıyorum bile tutamıyorum gözyaşlarımı.bunu yazarkende aynıyım.biliyorumki senin içindede fırtınalar kopuyo,alışıcaz canım.
kısa bir sürede olsa yokluğunu düşünmek,yanımda olamayacağını,seni öpüp koklayamayacağımı bilmek benim içimi acıtıyooo...biliyorumki askerlik bizi daha çok yaklaştırıcak,hiç bir engelimiz kalmıycak.bunun için fazlasıyla mutluyum ama içim acıyo işte...daha birbirimize doymamışken,kokuna doymamışken bu hasretlik çok koyuyor bana.kızıyosun bana farkındayım,hep söz veriyorum ağlamıycam üzülmüycem diyorum ama olmuyor olmuyorrrrrrr...
sen yokken napcam ben buralarda.boynum bükük kalcam,bir tarafım hep eksik olcak.sen benim diğer yarımsın,herşeyimsin.sevgilim,arkadaşım,derdimi sevincimi paylaştığım dostumsun.senden güç almadan seni görmeden sana dokunmadan nasıl geçicek o günler.3yıla yakındır hiç ayrılmadık seninle.sana o kadar alışmışımki bu kadar zorluk çekmem ondan olsa gerek.diyorumya herkes bir şekilde avunucak bişeylerle,ama ben napcam bilmiyorum.bomboş hissedicem dünyamı.alışıcam alışıcaz tabikide.dayanıcam.sensiz tadı olmayan bu dünyamda seni bekliycem.bıkmadan usanmadan sana kavuşacağımm anı bekliycem.söz veriyorum dayanıcam.dönüceksin geliceksin alıcaksın beni.evimiz olucak,yuvamız olucak,herşeyimizi birlikte alıcaz yuvamızı birlikte kurcaz.hiç ayrılmamacasına kavuşucaz bu sefer.şükürler olsunki kavuşucaz.sende ordayken bunları düşün olurmu?bana kavuşacağın anı,sevgimizi ve yaşayacağımız güzel günleri.seni ne kadar çok sevdiğimi düşün.seni çok özliycem hayatııım hemde çok.içim acısada güçlüyüm sevgilim.birbirimizin yanında olmasakta hep içinde olcaz.bu sözün anlamını şimdi daha iyi anlıyorum.canımın taaaa içisin sen,beni içinden kalbinden hiç çıkarma olurmu.............seni çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?