Sevdiğini özleyenler buyurun

black girl34 hiç kafan karışmasın..dışarı çıkmaları birlikten birliğe farkediyor.eğitimleride ona göre tabii...bak benim eşim geçen hafta dışardaydı,bu hafta dışarı çıkmadı mesela oyüzden kafana takma hiç sıkılma. buarada BİTEN:336,KALAN:124 RABBİME ŞÜKÜR AZ KALDI AMA GÜNLER GEÇMİYOR

yok gülçincimm dışarı çıkmama diil konu
bizimkilern de çıkmadıgı zaman oluyo ama
çarşıya çıkmadan önce koşu yapıldıgını duymadm hiç
onu soruyo

benim sevgilmide uzakta iş için romanyada yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bayramda gelicekti ama orda kalması gerekiyomş gelemicek ve deli gibi özledim bende ya :a015::a015:

kızlar şimdi kafama takıldı.cumartesi koşu olurmu:uhm: benimki 1 kere 12.30 da geldi nete:uhm: koşumuz var ondan gec geldım dedı:uhm: cıcıkızda hafta sonu kosumu olur dedı aklım takıldı:uhm:

canım hiç dert etme içine, eğitimler birlikten birliğe değişiyor gerçekten.bi çarşı izni wercekler burnundan getiriyorlar insanın.o yüzden hiç takma kafana!:uhm:

kızlar sıkmayın canınızı herkesin egitimi farklı ya sabah koşusu yapanlarda vardır emin olun güvenin sevdiklerinize...........

ewet herkesin egitimi farklı haklısınız ama hiç kimse cmt koşu olduğunu duymamış:uhm: burası garip diillmi

canım benimki çarşıya çıkmadan önce koğuş yıkadı geçen hafta.diyorum ya herkes koşcak diye bişey yok,duymamaları normalkaydirigubbakcemile5bizde hergün yeni bişeyler öğreniyoruz.sanırım çarşıya çıkmadan önce koşmak koşmamak koğuş yıkamak yada eğitim yapmak oradaki komutanların o gün ki ruh hallerine bağlı:jeyyar:

doğru tatlım haklısınız herkese teşekkürlera.s. a.s. a.s.

slm kızlar nasılsınız bakalım birgün daha bitti
samsun'a slm olsuuuunnnn... ŞAFAK:55

öptüm hepinizziiii...

ya canım bana örnek verebililr misin
resmini bi koysan da bende baksam
bende istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum hiç

aşkım Ağrı'da zaten çok lazım olcak onasenağlama

bende örüyorum aşkıma ipim im yarıda kalmıştı aldım çok şkür dogum günü hediyesi hemdeeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…