Sevdiğini özleyenler buyurun

aaaa böle bir topik var haaa ben burdayım o zamna bundan sonra valla kocamı çok özledim bende .....

Merhaba rüyacım sende benim gibi eşini bekliyorsunnnn bende eşimden 3 aydır ayrıyım,onu çok özledimmm
Artık bende sizlerle birlikte gün saymak istiyorumm
Kısaca kendimi tanıtayım size 10 yıllık evliyim 2 kızım var 3 ay öncesine kadar eşimle ve çocuklarımla birlikte polonyadaydımm şimdi ailemin yanında kalıyorummm
Çocukların okul zamanı gelince ben ve çocuklarım adanaya geldik eşim orda kaldııı orda görevii 1 yıl kadar daha devam etcek ondan sonra oda buraya dönecekkk
mayıs 30 da inşallah polonyaya onun yanına gitcemm ama günler zor geçiyor kızlarrrr

tam 199 günüm varrr gözümde okadar çok büyüyorkii günler arkadaşlar helede siz sevgilileriniz ve nişanlılarınızı bekliyorsunuzzzz sizleri çok iyi anlıyorummm
bende 1998 de nişanlıyken askerlikk beklemiştimmm kavuşamicakmışız gibi gelirdiii günler bitti ve 10 yıllık evli oldum bileeee

canım geçer merak etme bende 4 buçuk yıldır evliyim 3 yaşında rüyanaz adında bir kızım var eşim diyarbakıra gitti ocakta işst. kursa gitçek mayıs 1 de bitiyo kursu sonrada lojman çıkçak bende gitçem hayırlısıyla....

eevt ben adanadayım sevgilmde adanadaydı ama gitti :çok üzgünüm: üstüne üstülük yarın doğum günüm ne hayaller kurmuştum ama :çok üzgünüm:senağlamasenağlama

Doğum günün kutlu olsun canım ,gerilerde okudumm oda yurtdışındaymışşş benimki gibii
bundan sonrakii doğum günlerini inşallah sıcacık evinizde birlikte kurtlarsınız canımmm
bende şuan adanadayımmm

Merhaba canım geçiyor biliyorum ama inan baba yanında olmayınca çocuklarıı sabdetmekde zor oluyorr daha küçükler belkii ama yinede babanın evd yerii çok ayrı oluyorrrr
kızımı okula alıştıramadımm 1buçuk ay boyunca çok ağladıııı derslere girmek istemiyorrr kimseyle oynamıyorduu okulda sadece akşama kadar bekle diyorduu
Senin eşin görev içinn mii diyarbakırda yoksa şuan askerlikmii yapıyorrrrr
bende mayısda gitcem yanına sonra beraber döncez

slm kızlar nasılsınız

mahsunmenekşeciğim benimde sevgilim adanada asker

Allah kavuştursun canım senin şafak kaç
Buraların kışı çok güzeldir yazııdaa okadar fenadırr
yazın dayamazsınn ama kış daha yeni geldi diyebilirimmm
merkezdemii yoksa ilçesindemiii

inş ablacım teşekkür ederim tüm güzel dileklerin için inş eşinle de en kısa zaamanda kavuşursunuz.bizim gibi bekleyen herkese ALLAH'ım sabır versin inş.ayrıca hemşeriyiz de demek :1hug:a.s.:sm_cool::sm_cool:

ewt mahsun menekşeciğim daha kötü şartlarda askerlik yapanları görünce içim rahatlıyor çok şükür en azından öle tedirginliklerim yok güsel yer adana diorum... ama sonuçta askerlik askerliktir evinin karşısından yapsanda...
benim için ise dediin gibi özlem çok fazla... bitsin artık istiorum

orasıda doğru cnm ama inan sabretmekten başka bişi gelmiyo elinden göz görmeyince gönül katlanıormış derler ben hergünn msnde konuşuyorm :çok üzgünüm: görüyroum ii ama yanımda olsun istiyorum ya off offff en azından seninkinin ne zman geleceği bellidir bzde obile belli değil henüz 1 yılda kalabilr ne bilim ki ben oyy oyy :a015::a015:

Çiçekler için teşekkürler bunlarda sanaa.s.evet hemşeriyizzzz

Kızlar erkek arkadaşımla tartıştık.Bugün çarşıya çıktı.Nete geldi ilk 2 saat konuşmalarımız çok iyiydi.Sonra birden konu açıldı.Biz daha önceden plan yapmıştık izne geldiğinde istemeye gelcekler diye.Annemde erkek arkadaşımı tanımadığından söylenip duruyor.Bende biraz bahsettim.Annesiyle konuşmuş izinde geleceklerini kesinleştirmişler bana birşey söylemedi.Bende ondan cevap bekliyorum gelebiliriz yada gelemeyiz desin diye.Parladı biranda yok hep aynı konularda öylede böyle de diye.Bişeymi var sıkıştıran isyen mi var neden söylemiyorsun varsa diye.Yok bu iş olmayacak.Sevmiyosan söyle dedim,ailen mi istemiyor dedim.Ailem seni çok seviyor biliyorsun,sevmiyorum desem yalan olur.Benim geliceğim belli değil.Karakola vercekler beni saat 12den sabah 4e kadar araba hazır kıta yatıyorum ben.Rüyalarıma giriyor içime doğuyor dönemiycem ben dedi.Bir arkadaşının telefonu var aradım yanındaymış.Bir ton saydım senin garantin yokta benim varmı sanki.1saniye sonranın bile nolcağı belli değil.Sen neden yok yere can sıkıyorsun.Sen bu ilişkiyi bitir diyemi çabaladım ben diye saydım.Annen söyleniyorsa diyceksin ozaman izinde gelicekler diye dedi.Söyledin mi dedim,sen anla onuda diyor.Kapatıyorum dedi.İyi kapat dedim kızgınım biliyorsun dedi.Öyle inatlaşarak kapadık telefonu.Ağlıyorum kaç saattir.Bitcek mi bitmiycek mi arasam mı aramasam mı?Aramazsamda beni terk etti zor günümde diycek.Japon balıkları gibi oldu gözlerim ağlamaktan:a015::a015::a015:

ya canım bana örnek verebililr misin
resmini bi koysan da bende baksam
bende istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum hiç

aşkım Ağrı'da zaten çok lazım olcak onasenağlama

Canım ebruli iple ördüm.Bi ters bi düz.Başka bişey yapmadım.Ama güzel oldu yani görenler beğendiler çok.Birde bere ördüm onun için komşudan yardım aldım biraz çünkü kesmeyi bilmiyordum.Bu arada berenin içine polar diktim sıcacık tutuyor.Şimdi bide eldiven uydurcam.Akşama resimleri koyarım canım bere ile atkının...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…