aaaa böle bir topik var haaa ben burdayım o zamna bundan sonra valla kocamı çok özledim bende .....
benim sevgilmide uzakta iş için romanyada yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bayramda gelicekti ama orda kalması gerekiyomş gelemicek ve deli gibi özledim bende ya :a015::a015:
sende adanadayaşıyorsunn canım
Merhaba rüyacım sende benim gibi eşini bekliyorsunnnn bende eşimden 3 aydır ayrıyım,onu çok özledimmm
Artık bende sizlerle birlikte gün saymak istiyorumm
Kısaca kendimi tanıtayım size 10 yıllık evliyim 2 kızım var 3 ay öncesine kadar eşimle ve çocuklarımla birlikte polonyadaydımm şimdi ailemin yanında kalıyorummm
Çocukların okul zamanı gelince ben ve çocuklarım adanaya geldik eşim orda kaldııı orda görevii 1 yıl kadar daha devam etcek ondan sonra oda buraya dönecekkk
mayıs 30 da inşallah polonyaya onun yanına gitcemm ama günler zor geçiyor kızlarrrr
eevt ben adanadayım sevgilmde adanadaydı ama gitti :çok üzgünüm: üstüne üstülük yarın doğum günüm ne hayaller kurmuştum ama :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
slm kızlar nasılsınız
mahsunmenekşeciğim benimde sevgilim adanada asker
eevt ben adanadayım sevgilmde adanadaydı ama gitti :çok üzgünüm: üstüne üstülük yarın doğum günüm ne hayaller kurmuştum ama :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
canım geçer merak etme bende 4 buçuk yıldır evliyim 3 yaşında rüyanaz adında bir kızım var eşim diyarbakıra gitti ocakta işst. kursa gitçek mayıs 1 de bitiyo kursu sonrada lojman çıkçak bende gitçem hayırlısıyla....
slm kızlar nasılsınız
Doğum günün kutlu olsun canım ,gerilerde okudumm oda yurtdışındaymışşş benimki gibii
bundan sonrakii doğum günlerini inşallah sıcacık evinizde birlikte kurtlarsınız canımmm
bende şuan adanadayımmm
slm kızlar nasılsınız
ewt mahsun menekşeciğim daha kötü şartlarda askerlik yapanları görünce içim rahatlıyor çok şükür en azından öle tedirginliklerim yok güsel yer adana diorum... ama sonuçta askerlik askerliktir evinin karşısından yapsanda...
benim için ise dediin gibi özlem çok fazla... bitsin artık istiorum
inş ablacım teşekkür ederim tüm güzel dileklerin için inş eşinle de en kısa zaamanda kavuşursunuz.bizim gibi bekleyen herkese ALLAH'ım sabır versin inş.ayrıca hemşeriyiz de demek :1hug:a.s.:sm_cool::sm_cool:
günaydın canım....:1hug:
aman yaa ben ne zaman sayıcam böyle5-4-3-2-1 diye:çok üzgünüm:
ya canım bana örnek verebililr misin
resmini bi koysan da bende baksam
bende istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum hiç
aşkım Ağrı'da zaten çok lazım olcak onasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?