Sevdiğini özleyenler buyurun

beraber şafak sayarız benim sevgilim de mayısta gelicek .........:Saruboceq:

ah cnm ya siz ne çok sorun yaşıyosunuz böyle
aglatacak şeyler sölemiş gerçekten de "içime doguyor dönemiycem" ne demek yasenağlama
Allahın izniyle dönecek elbet.sanırım doguya gitmişti onun verdigi bi pskoloji olablir
ama geçer inşallah:teselli:
ilk günler böyledir maleseff

mrb kızlar bi bakıyım dedim geri çıkıcam iyisinizdir umarım.benm keyfim yok pek.

hozefincim cnm takma kafana lütfen.belliki tamamiyle askerlik psikolojisine girmiş seninki.kendi haline bırak gerçekten.biliyrm çok istiyosun gelsinler istesinler seni,çok iyi anlıyorum.bizim ilşkimiz 3 yıllık neredeyse.3yıl içinde belki 20 kere isteme-vazgeçme durumu yaşadık.ve çok saçma sebeplerden dolayı.ama düşünüyrm iyikide olmamış.ben evliyken asker yolu bekliyemezdim heralde.çok canım acırdı.gamzenin,menekşe ablanın,gülçin ablanın neler çektiğini biliyoruz çünkü.dayanmak çok zor.belki olsaydı maddi manevi çok sıkıntı yaşayacaktık.istemediğimiz durumlar çıkıcaktı.diyeceğim şuki iykide olmamış işimiz.ALLAHım böyle uygun gördü demekkki.bunda hayır var demekki.sende öyle düşün.asla ısrar etme.ona kavuşacağın gün bellidir zaten.sabret.onun içi rahat olsun,onun istediği zaman olsun.sende benm gibisin inan çok iyi anlıyrm.ömrün onu beklemekle,onu özlemekle geçiyo.biran önce ciddi bişeyler olsun istiyosun dimi!bende böyle düşünyrm ama olmuyo işteeee....:teselli:kaydirigubbakcemile5

canım bence arama bugün biras sakinleşsin, anladıım kadarıyla gerilmiş o iicene, bi de üstüne sen gidince iicene kopmuş ve sinirini senden çıkarmış... tamam yaptıı doğru deil ona hak vermiorum ama genede biras sakinleşin... ayrıca birasda asker psikolojisi dönemezsem sen ne olacaksın die tedirgin oluo... bizimde askere gitmeden önce öle tartışmalarımız olmuştu... sonuçta düşünce haklı... ama genede insan da bekledii kişinin onun çevresi için bi anlam ifade etmesini istio... sonuçta sewgilim benim için çok değerli, hayatımda anlamlı yeri ama çevrem için ne ifade edio hiç bişey....
bende onun ailesi için aynı şekilde hiçbişey... bitse gitse ilişikimiz kimse bişey demez sadece biz üzülür yıpranırız okdr...
bence bi daha bu konuyu açma bakalım... annen sorduunda ailesiyle konuşmuş bi aksilik olmazsa gelecekler de... tabi arayı düzelttikten sonra...
sonuçta onu sewvdiini ve deer verdiini beklediini hissettir ona...
:1hug:

bende 2 sene atkı örmüştüm aşkıma pek taktıını görmedim ama
sevmio öle bunaltıcı şeyleri yanık biras kendisi...
bende pirinç modelinde örmüştüm çok şık duruo gerçekten... ama askere gidermi bilmiorum...

Kızlar asker psikolojisine girmedi diyordum telefonda konuştuğumuzda geyik yapıp gülüyorduk.Neler dedi işte yazdım size.Yok gelemiycem burası mahrumiyet bölgesi falan filan.Bende de psikoloji kalmadı bu söylediklerinden sonra.Biraz duygu sömürüsü yaptı farkındayım.Netten çıkarken yazıyor izne geldiğimde gelicem ya arkadaşın olarak yada eş adayın olarak.Anneleriyle konuşmuş zaten izne geldiğinde gelceklermiş.Bana bunu kavga ettikten sonra söylüyor.Benim anlamam lazımmış.İyide ben medyummuyum nasıl anlıyım?Annesi bu hafta beni kaç kere aramış,neden aramış acaba?İyide kadın bana kalkıp hasanla konuştuk hasanın izninde gelcez diye bişey demediki.Bana bunu söyliycek olan hasan.Gereksiz yere tartıştık diye düşünüyorum ama ben bişey demedim.Bitmesi gerekiyormuş şimdi.Sevmediğinden değil ailesi istemiyor diye değil başkası falanda yokmuş dönemiycekmiş.Dönerse gelicekmiş.Ben birazda bunlarla meşgul olmasın amacı olsun diye sürekli isteme konusundan bahsettim.O anlarda gerçekten mutlu oluyordu.Ne yapıcam bilmiyorum.Zaten evde işte de huzurum yok birde o böyle yaptı iyice bittim.Çıkarken bana son dediği seni ne kadar sevdiği avatarımdan anla dedi.Msninde benim resmim var...(Zaten başkası olcak değilde)

canım çok zor oluyo benim kızım 3 yaşında sürekli baba die aglıyo ve ateşlenio babayı istiyorum die....eşim görevle gitti canım astsubay....

güselim bence de gereksiz bi tartışma yaşamışsınız,
sakinlein ikinizde... sorun şu ki o baya gerilmiş ve kaygılı... sende normal şeylerden bahsedince onu anlamadıını düşünmüş ve sana kızmış... kavga çıkıncada üzülmüş ndn böle yapıorum die... eminim şu an acayip pişmandır...
aradıından hiçbişey olmamış gibi konuş bence... kafana da takma herşey yoluna girer. güsel giden bi ilişkin var ndn üzüosun kendini... insan sinirlendiinde veya gerdin olduundan neler dio karşı tarafa ki bu genellikle en sevdii nazını çekecek olan kişi oluo... alttan al...

canım çok zor oluyo benim kızım 3 yaşında sürekli baba die aglıyo ve ateşlenio babayı istiyorum die....eşim görevle gitti canım astsubay....

çok zor canım seni anlıorum, benimde örencilerim arasında öle babası şırnak'a göreve gidenler war davranış bozuklukları gösteriolar, şımarıklık yapıolar ilgi beklior... iç dünyaları kimbilir nası çok özlüyorlar babalarını...
ama senin yapabilecein tek şey onunda daha fazla ilgilenmek ve üzülmemek... seni üzgün görmekte onu çok üzer...

teşekkür ederim canım.zaten genelde alttan alan benim.onda öyle bir inat varki sorma.aramasam bunun üstüne inat eder aramaz hiç.Hayıflanmanın anlamı yok bende bu ilişkiye onun huylarını öğrenerek bilerek devam ettim.Canımı sıkan bana dönemicem demiş olması.Şimdi ben kendimi yer bitiririm.Akşam aradığımda konuşcağım şeyleri tasarladım.
Beni bu konuda sürekli yanlış anlıyorsun,baskı yapıyormuşum gibi oldum.Senden sadece üzerimdeki strese bağlı olarak izne geldiğinde yapabilcez mi bişey yapamayacakmıyız diye bir cvp vermeni istedim.Bunları konuştuğumuzda sen planlarından bahsederken mutlu oluyorsun sanıyordum ama anladımki sterese giriyormuşsun.Kendimce kırıcı olduğum taraflarım olduğunu düşünmesemde özür diliyorum.Bu konuyuda benden bir daha hiçbir şekilde duymayacaksın.Ben ileride hayatımda sen olacaksın diye düşünerek yaşamıma devam ediyorum.Adım atarken seni düşünüyordum.Arayıp bunları söylemek istedim sadece.İçinde kalmasın kafana takma diye.Artık için rahat olsun.Zaten onun cvplarına görede telefonu kapatırım iyi bir cümleyle.Uffff deli yaaaaa ben onu seviyorum oda ikimizide üzüyor.Ben tartışırken ağladım diye oda ağladı ama inatçı keçi yinede yapcağından geri kalmadı.

hozefincimm hakkınızda hayırlısı olsun
emek verilmiş bi ilişki inş tamamına erdirsin

hozefincimm hakkınızda hayırlısı olsun
emek verilmiş bi ilişki inş tamamına erdirsin

Teşekkür ederim canım amin.Hepimiz için böyle.Ama ben anlamıyorum benimkini.Kendi kendine konu açıp planlar yapıyor rüyalarını hayallerini anlatıyor evlilikle ilgili.Ben anlatınca stres oluyor.Deli olucam ya....

aman şekerim aklına mukayet ol deli fln olma:teselli:
ne kadar o psk girmedi desen de girmemesi mümkün diil bence
şu anda dengesizce davranıyo eger gitmeden önce böle diilse durum geçicidir

hozefincim sevginizi hemen harcamayın.. ikinizde birbirinizi çok sevıyorsunuz ve bu zor gunler için böyle oluyor..

mehtap 8
şafak 178:)

ilgin için saol canım aynen öle yapıorum bende okula da verdim sıkılmasın evde diye zaten...bende çocuk gelişimciyim...şimdi çalışmıorum ama.......

beraber şafak sayarız benim sevgilim de mayısta gelicek .........:Saruboceq:

sayalım cici kız bende mayısda gidecemmm eşimin yanınaaa,
şimdi sabırsızlıkla bayramın gelmesini bekliyorummm sonrada yılbaşını heyacanla beklicemmm ondaan sonrada 15 tatiliii işte öyle böyle derken günler geçerdeee ben kocacıma sen sevgiline kavuşursunnn

Evet benimkilerdee bayağı yıprattı beni şimdilik iyiler bakalımmm
desene siz ömür boyu askersinizz inşallah bu ayrılığınız son bulurdaa herzaman birlikte olursunuzzz.
Bu topik benim için iyi olduu içimdekii özlemii paylaşacağım ve beni anlıyabilecek kişiler var ,Bazen kendimi okadar yanlız hissediyorumkii sevdiğimii yanımda istiyorummm burdakii arkadaşları okadar iyi anlıyorumkii onlarınn sevgililerini görmek istemelerii çok doğall

Son düzenleme:

Nastasia sen öğretmenmisinnn a.s.
eşim tekrar polonyaya gittiğinde kızımı okula ben götürdümm inan babası yok diyee beni bırakma anne bana sınıfta birşey yapacaklar gibi hissediyorum der ağlardıı
tam 1buçuk ay ne sıraya girmeyii öğrendi nede onlarla sınıfa gitmesinii
yalvarırdımm ağlama tamam seni bekliyecemmm yapmadığım şey kalmadııı
artık kendi başına birşeyler yapmasını öğrenmesi gerektiği için servise verdimm onada alıştırmam zor olduu ama eskiye nazaran çok iyiyimm
herkess babasının yokluğundan yapıyor dedilerr
şimdi kız kardeşinide o sınıfına bırakıyorrr hergünn onu övüyorumm afferin kızım diye
senin şafak kaç canımm nerde askerlik yapıyor sevgilinn

aramıza yenı katılan arkdaslarımız varmış..
hoşgeldiniz hepnizin.. ismim nur, buranın eskilerindenim bende..
sakaryalıyım..kutahya da okuyorum:) herkese başarılar diliyorum
mehtap 8
şafak 178:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…