Merhaba rüyacım sende benim gibi eşini bekliyorsunnnn bende eşimden 3 aydır ayrıyım,onu çok özledimmm
Artık bende sizlerle birlikte gün saymak istiyorumm
Kısaca kendimi tanıtayım size 10 yıllık evliyim 2 kızım var 3 ay öncesine kadar eşimle ve çocuklarımla birlikte polonyadaydımm şimdi ailemin yanında kalıyorummm
Çocukların okul zamanı gelince ben ve çocuklarım adanaya geldik eşim orda kaldııı orda görevii 1 yıl kadar daha devam etcek ondan sonra oda buraya dönecekkk
mayıs 30 da inşallah polonyaya onun yanına gitcemm ama günler zor geçiyor kızlarrrr
Kızlar erkek arkadaşımla tartıştık.Bugün çarşıya çıktı.Nete geldi ilk 2 saat konuşmalarımız çok iyiydi.Sonra birden konu açıldı.Biz daha önceden plan yapmıştık izne geldiğinde istemeye gelcekler diye.Annemde erkek arkadaşımı tanımadığından söylenip duruyor.Bende biraz bahsettim.Annesiyle konuşmuş izinde geleceklerini kesinleştirmişler bana birşey söylemedi.Bende ondan cevap bekliyorum gelebiliriz yada gelemeyiz desin diye.Parladı biranda yok hep aynı konularda öylede böyle de diye.Bişeymi var sıkıştıran isyen mi var neden söylemiyorsun varsa diye.Yok bu iş olmayacak.Sevmiyosan söyle dedim,ailen mi istemiyor dedim.Ailem seni çok seviyor biliyorsun,sevmiyorum desem yalan olur.Benim geliceğim belli değil.Karakola vercekler beni saat 12den sabah 4e kadar araba hazır kıta yatıyorum ben.Rüyalarıma giriyor içime doğuyor dönemiycem ben dedi.Bir arkadaşının telefonu var aradım yanındaymış.Bir ton saydım senin garantin yokta benim varmı sanki.1saniye sonranın bile nolcağı belli değil.Sen neden yok yere can sıkıyorsun.Sen bu ilişkiyi bitir diyemi çabaladım ben diye saydım.Annen söyleniyorsa diyceksin ozaman izinde gelicekler diye dedi.Söyledin mi dedim,sen anla onuda diyor.Kapatıyorum dedi.İyi kapat dedim kızgınım biliyorsun dedi.Öyle inatlaşarak kapadık telefonu.Ağlıyorum kaç saattir.Bitcek mi bitmiycek mi arasam mı aramasam mı?Aramazsamda beni terk etti zor günümde diycek.Japon balıkları gibi oldu gözlerim ağlamaktan:a015::a015::a015:
Kızlar erkek arkadaşımla tartıştık.Bugün çarşıya çıktı.Nete geldi ilk 2 saat konuşmalarımız çok iyiydi.Sonra birden konu açıldı.Biz daha önceden plan yapmıştık izne geldiğinde istemeye gelcekler diye.Annemde erkek arkadaşımı tanımadığından söylenip duruyor.Bende biraz bahsettim.Annesiyle konuşmuş izinde geleceklerini kesinleştirmişler bana birşey söylemedi.Bende ondan cevap bekliyorum gelebiliriz yada gelemeyiz desin diye.Parladı biranda yok hep aynı konularda öylede böyle de diye.Bişeymi var sıkıştıran isyen mi var neden söylemiyorsun varsa diye.Yok bu iş olmayacak.Sevmiyosan söyle dedim,ailen mi istemiyor dedim.Ailem seni çok seviyor biliyorsun,sevmiyorum desem yalan olur.Benim geliceğim belli değil.Karakola vercekler beni saat 12den sabah 4e kadar araba hazır kıta yatıyorum ben.Rüyalarıma giriyor içime doğuyor dönemiycem ben dedi.Bir arkadaşının telefonu var aradım yanındaymış.Bir ton saydım senin garantin yokta benim varmı sanki.1saniye sonranın bile nolcağı belli değil.Sen neden yok yere can sıkıyorsun.Sen bu ilişkiyi bitir diyemi çabaladım ben diye saydım.Annen söyleniyorsa diyceksin ozaman izinde gelicekler diye dedi.Söyledin mi dedim,sen anla onuda diyor.Kapatıyorum dedi.İyi kapat dedim kızgınım biliyorsun dedi.Öyle inatlaşarak kapadık telefonu.Ağlıyorum kaç saattir.Bitcek mi bitmiycek mi arasam mı aramasam mı?Aramazsamda beni terk etti zor günümde diycek.Japon balıkları gibi oldu gözlerim ağlamaktan:a015::a015::a015:
Merhaba canım geçiyor biliyorum ama inan baba yanında olmayınca çocuklarıı sabdetmekde zor oluyorr daha küçükler belkii ama yinede babanın evd yerii çok ayrı oluyorrrr
kızımı okula alıştıramadımm 1buçuk ay boyunca çok ağladıııı derslere girmek istemiyorrr kimseyle oynamıyorduu okulda sadece akşama kadar bekle diyorduu
Senin eşin görev içinn mii diyarbakırda yoksa şuan askerlikmii yapıyorrrrr
bende mayısda gitcem yanına sonra beraber döncez
Kızlar asker psikolojisine girmedi diyordum telefonda konuştuğumuzda geyik yapıp gülüyorduk.Neler dedi işte yazdım size.Yok gelemiycem burası mahrumiyet bölgesi falan filan.Bende de psikoloji kalmadı bu söylediklerinden sonra.Biraz duygu sömürüsü yaptı farkındayım.Netten çıkarken yazıyor izne geldiğimde gelicem ya arkadaşın olarak yada eş adayın olarak.Anneleriyle konuşmuş zaten izne geldiğinde gelceklermiş.Bana bunu kavga ettikten sonra söylüyor.Benim anlamam lazımmış.İyide ben medyummuyum nasıl anlıyım?Annesi bu hafta beni kaç kere aramış,neden aramış acaba?İyide kadın bana kalkıp hasanla konuştuk hasanın izninde gelcez diye bişey demediki.Bana bunu söyliycek olan hasan.Gereksiz yere tartıştık diye düşünüyorum ama ben bişey demedim.Bitmesi gerekiyormuş şimdi.Sevmediğinden değil ailesi istemiyor diye değil başkası falanda yokmuş dönemiycekmiş.Dönerse gelicekmiş.Ben birazda bunlarla meşgul olmasın amacı olsun diye sürekli isteme konusundan bahsettim.O anlarda gerçekten mutlu oluyordu.Ne yapıcam bilmiyorum.Zaten evde işte de huzurum yok birde o böyle yaptı iyice bittim.Çıkarken bana son dediği seni ne kadar sevdiği avatarımdan anla dedi.Msninde benim resmim var...(Zaten başkası olcak değilde)
canım çok zor oluyo benim kızım 3 yaşında sürekli baba die aglıyo ve ateşlenio babayı istiyorum die....eşim görevle gitti canım astsubay....
güselim bence de gereksiz bi tartışma yaşamışsınız,
sakinlein ikinizde... sorun şu ki o baya gerilmiş ve kaygılı... sende normal şeylerden bahsedince onu anlamadıını düşünmüş ve sana kızmış... kavga çıkıncada üzülmüş ndn böle yapıorum die... eminim şu an acayip pişmandır...
aradıından hiçbişey olmamış gibi konuş bence... kafana da takma herşey yoluna girer. güsel giden bi ilişkin var ndn üzüosun kendini... insan sinirlendiinde veya gerdin olduundan neler dio karşı tarafa ki bu genellikle en sevdii nazını çekecek olan kişi oluo... alttan al...
hozefincimm hakkınızda hayırlısı olsun
emek verilmiş bi ilişki inş tamamına erdirsin
Teşekkür ederim canım amin.Hepimiz için böyle.Ama ben anlamıyorum benimkini.Kendi kendine konu açıp planlar yapıyor rüyalarını hayallerini anlatıyor evlilikle ilgili.Ben anlatınca stres oluyor.Deli olucam ya....
çok zor canım seni anlıorum, benimde örencilerim arasında öle babası şırnak'a göreve gidenler war davranış bozuklukları gösteriolar, şımarıklık yapıolar ilgi beklior... iç dünyaları kimbilir nası çok özlüyorlar babalarını...
ama senin yapabilecein tek şey onunda daha fazla ilgilenmek ve üzülmemek... seni üzgün görmekte onu çok üzer...
beraber şafak sayarız benim sevgilim de mayısta gelicek .........:Saruboceq:
canım çok zor oluyo benim kızım 3 yaşında sürekli baba die aglıyo ve ateşlenio babayı istiyorum die....eşim görevle gitti canım astsubay....
çok zor canım seni anlıorum, benimde örencilerim arasında öle babası şırnak'a göreve gidenler war davranış bozuklukları gösteriolar, şımarıklık yapıolar ilgi beklior... iç dünyaları kimbilir nası çok özlüyorlar babalarını...
ama senin yapabilecein tek şey onunda daha fazla ilgilenmek ve üzülmemek... seni üzgün görmekte onu çok üzer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?