Sevdiğini özleyenler buyurun

ladycimm kader arkadaşı olduk senle de bea
sevindim aynı yerde olmalarına
yakın hissettirdi banahem de aynı zmnda gelcekler

gülcin ablaaa
benm de sevdigim geldkten sonra senin gibi kardeşime sayıcam sırnaşık şey
o da seneye fln gider

bu gece burdan bi asker gidiyodu anam ne halay çektiler haa
15 ay gecer mi beee sırnaşık şey

gülcin ablaaa
benm de sevdigim geldkten sonra senin gibi kardeşime sayıcam sırnaşık şey
o da seneye fln gider

Canım kardeşim seninkiyle aynı şafakta hihoyyyt 88/1....

Kardeşim Allah'ın İzniyle Gelirse Bekleyecek Kimsem Kalmayacak Benim kaydirigubbakcemile2

Canım kardeşim seninkiyle aynı şafakta hihoyyyt 88/1....

Kardeşim Allah'ın İzniyle Gelirse Bekleyecek Kimsem Kalmayacak Benim kaydirigubbakcemile2

hıhı biliyorum cnm tertipiz kardeşinle
benm daha iki erkek kadeşim var biri küçük ama birinin yaşı geliyo netcez bilmem
çok seviyorum ona da sayarım tecrübeli şakafsayar olaraktan
bu arada şafagımı tam bilmiyorum hakaydirigubbakcemile3

Aman çaktırma benim 5 gündür kardeşim izinde hihoyyythihoyyyt

kızlarrr benim de uyku vaktim geldiii öpüyorum siziii
herkeşler rüyasında sevdiklerini görsün inşşş a.s.

yaa sorma yaa merve eşimde dedi ısartada ne kızlar varmış ya burası berbat biyer kızların %70i sürtk dedi çarşıya çıkınca sivilde olsalar kabak gibi kafalr ben askerim diyolar yani belli oluyo zaten kızlar laf atıyolarmış hep şiiişşşştt askerr komandom baksana bana çay ısmarlıyimmi?sen ne yakışıklı komandosun böyle benim komandom olurmusun ?allahım daha neler neleer ben kendimde gittim başka bi askere laf atıyolardı kızlar şahit oldum görmesem bende inanmam kıskandıryo derim ama kendim gördüm aslında onların şöyle bi saçından kavrayıp ağız burun dağıtmak var ama elimiz< kolumuz bağlı işte göremiyozki

denizcim denizcim denizcim hayırlı olsun güzelim iyi yere kapak atmış walla inşallah ustalıktada rahat olur tatlım bence çok mutlu olmalısın askerlik gibide olmayacak ki allah tamamına erdirsin kazasız döndürsün bu arada kıskanmadımda değil haaaaa benimki taaaa karsta ve çok kötü durumda intihardan bahsediyo deli edecek beni ben ölüp ölüp diriliyorum hergün canım öylesine yanıyoki bazen allahım al canımı diyorum bunları düşün ve asla üzülme ben senin içinde üzülürüm sen üzülme üzülcek bişi yokben olsam göbek atardım

iyi geceler zilliler hepiniz kaynatmış sonrada yatmışınız bu kızın pc yeni tamir oldu onuda aramıza alalım diyenm yok unuttunuz beni kırılıyorum walla ya neden kimse bana yazmıyo yaaawwwwwwwwwww neyse sizlerle sabah görüşçez şimdilik iyi geceler bol askerli rüyalarr hehe bol bol elim çok boldur benim askerlerinize doyun sabaha dek hadi kaçtım baybay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…