Sevdiğini özleyenler buyurun

nereleri gezdiniz kıss kaçaklar sizihihoyyyt
gezsin bakalım açılsın birass

Benim düşündüğüm durum şu 1dk içinde msj attım hasanın hemen telefonu arkadaşına vermiş olması imkansız.Ben msj attıp çocuk cvp atıp ben teşekkür edince denemiş olamaz mı?Bakalım söylicekmiyim söylemiycekmiyim diye.Çünkü ben cvp atmadım bidaha baktım çocuk isim soruyor bidaha bişey yazmadı...

böle bişi ile nasıl denemiş olsun ki yaw çok çocukça olur
hemen tlf verip bi yere gitmiş olablr gibi geliyo bana
çünkü aynısı bana da oldu
msj atmıştı cvp yazma diye hemen aradım ark açtı o gitti dedi

olsun sen ne olur ne olmaz söyle ya da agsızını ara sen bana hiç başka numaradan mj attınmı de? oda elbet ya evet ya da hayır neoldu neden sordun dicektir ondan sonra merak ettim de felan diye gir konuya anlat canım

mervecim kaçtık kaçmazmıyız2gun erken çıktım kutahyadan 2gun o yusden eve geç geldim:) sevgilimleydik işte giderkende belki kaçarız biryerlere

Valla bence sölemelisin...
Telefonu geç açtığın için sana birazcık sinirlenmiş olabilir...
Sonuçta asker psikolojisi denemişte olabilir...
Hem denememiş olsa bile...
Arkadaşım dediği kişi eğer böyle bir şey yapıyorsa muhtemelen sevdiğinede söyliyebilir bana teşekkür etti gibilerinden filan o zaman sen suçlu durumuna düşüceksin...Kime gvenip güvenmemesi gerektiğini öğrenmiş olur...Ki eğer sevdiğin değilde başkasıyla zaten art niyetli biridir bunu yapabildiğine göre...

Kızlar inanın hem stres oldum hem canım sıkıldı bu işe.Hemde telefonu bana kızıp kapattı ya o yüzden de canım sıkkın.Offff offfff.Bugünde böylemi olmalıydı...

Kızlar inanın hem stres oldum hem canım sıkıldı bu işe.Hemde telefonu bana kızıp kapattı ya o yüzden de canım sıkkın.Offff offfff.Bugünde böylemi olmalıydı...

Canım bozmaa moalini yaa zaman zaman hepimiz yaşıyouz öle sounlaı...He şey yoluna girer hiç merak etme sen bozma moralini olur mu canım...Hep güçlü ol...Ne olursa olsun sevdiğinin yanında ol...

Valla oylama yapalım olmazsa:1rolleyes:Yoksa ben akşama kadar hindi gibi düşünücem ne yapcam diye:bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence biraz bekle dilekciğim, eğer denedim ndn cwp verdin veya ndn bana anlatmadın derse ben gereken cevabı verdim, sana duyurmak istemedim ortam gerilmesin diye falan dersin... sonuçta madem psikolojisi bozuk bu durum gerçekten iicene huzursuz olmasını sağlar. ayrıca yanımdaki arkadaşım sevgilime asılıyor, acaba o orada benden kmlerce uzakta kimlerle uraşıo die de düşünebilir... iicene kıskanmasın bence... ama sonuçta onu tanıyan sensin... bence bir dahaki konuşmaya kdr bekle ztn rengini belli eder... ama erkekler askerdeyken böle denemeler yapabiliyormuş... sevgilim dedi... oradakilerin anlattıklarını falan anlatmıştı bana... bence sorun olmaz sana patlayacaını düşünme olayın... sen msjlaşmaya devam etmedin ki... denemiş bile olsa sen gereken tavrı göstermişsin... bence istedii cewabı almıştır...

dilekciğim kızıp kapatmasına da bence çok fazla üzülme, çünkü onların ortamı bizim gibi deil abuk sabuk şeylere sinirlenebiliyorlar... ndn böle yaptıını anlamıyorsun, askerde olmasa öle yapmayacaı şeylere patlıyorlar falan... eminim bi daha ki aramasında unutmuş olacak herşeyi:) sıkma canını...

Kızlar iyiki varsınız.Yanımda olduğunuz beni dinlediğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.Akşam arıycam,konuşurum biraz sonra zaten niye kızdın bana falan diye bi şirinlik yaparım ardından da bişey anlatıcam sana,haber verdimi arkadaşın bilmiyorum ama der olayı anlatırım.Sonrası Allah Kerim artıkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…