yaaa ama sadece askerlerimizi mi polislerimizi de korusun hepsini korusun rabbim
tabikide polisimizide korusun deliii
he valla delirmemek elde mi dağın başında garibim yer demir gök bakır ellerınde koca m16'lar mp5'ler sogukta bız rahat uyuyalım dıye beklıyolar.rabbıme emanet ettim ben bitanemi herkesi.
hani diyolar ya erkekler kızlar ne sanslı askerlık dertlerı yok dıye saflar bılmıolar kı bız onlar askerdeyken onlardan daha beter oluyoruz.gercı benım henuz asker sıkıntım olmadı ama asker yolu bekleyenlerı anlayabılıyorum allah herkesın yar ve yardımcısı olsun:teselli:
Allah vatanın yararına çalışan herkesi korusun :Saruboceq:
vatana ihanet etmeye çalışanlara da fırsat vermesin, dogru yola soksun inşş
amin canlarım amin benım sevgilim de haftaya pazartesi izinden dönucek asker ocagına teslim olucak yıne ondan sonra mayıs 17 yı beklicesallahım sabır versin bize hepimize..
bilmiyolar tabiii
sanıyolar ki çok rahatız beklerken
dokuz doguruyoruz burda...
stres sahibi olduk
selam kızlaar,
sevdiğini özleyenler'e 1kişi daha eklendi senağlama
erkek arkadaşım askere gitti bugün daha 3.gün artık siz düşünün durum nekadar vahim senağlama
kendisinin bazı korkuları olduğundan aslında herzaman yanında olduğumu hissettirmek istiyorum.mektup olayına çok kafayı takıyordu,ben de acaba o adres vermeden ben bulabilir miyim hiç haberi yokken mektubun var deseler iyi olurdu hani a.s
ama sorun şu ki ben o adresi bitürlü bulamadım.1günde internet özürlü oldum sanki!
yardımcı olabilir misiniizzz :uhm: a.s.
la bu aç aç kısmı yalandırr
:dilcikar:
ben geldiim merhaba kızlar nasılsınız :ecrin_bebek: ne güzel böyle 30lu günleri saymanız Allah bize de nasip etsin inşallah o günleri
şafak daha 456 senağlama
aynı zamanlarda gelcekler yaww gel mayıs gelllllll
sea seaciğim umarım tez zmnda kavuşursunuz hayırlı teskereler diliyorum...
ilk gün belki arayamaz ama yrn arar, çünkü ilk gün bi sürü işleri oluo evrak dolduruolar, kıyafet falan alıolar vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?